tavlamam lazım yardım .s

16 yaşında bunları düşünebilen biri benim gözümde ergen değildir.kaldı ki bugün daha orta okul çağlarındaki insanlar kör kütük aşık olup,intihar dahi edebiliyorlar.sırf egon zarar görmesin diye bir çocugu kandırmak bencilce bir davranıştan ziyade zavallılıktır.bu kızı eleştirenlerin ha ha sen yaşayamadın tabi ondandır tarzı savunulması da ayrı bir gariplik.

forumda eleştirdiğiniz erkekler doğuştan pis karakterli olmuyor.efendilikten piç görünüme geçmek için bunlar birer eşiktir.yaş hiç farketmez.biri gelir üzer o da sıradaki diğer kızları üzer.tabi bu durum karşı cins içinde geçerli.

eğer gerçek hayatta yani bu tip konuların dışında da bu kadar egoist ve takıntılı isen bu daha da ilerlemeden psikolojik yardım almanı öneririm. çünkü gereğinden fazla hırslısın obsesif olabilirsin.

bu arada derslerimi söylemiş herkes ama ben zaten anadolu lisesine gidiyorum ve derslerim çok başarılı benim böyle yazdıgıma bakmayın gayet dersimi falanda çalışırım her zaman ama benimkisi ego meselesi yani şöyle anlataym normlde hani erkekler tarafndan ilgi görürm hani bi ortama girdgmde direk dikkat çekerm ama bu çocuk bana pek pas vermedi yni pek alışık olmadıgım bi durum ve sanırım bana pas vermedgi için bu bana çok koydu pas vermektn kastım çıkmak falan degil hani takmıyodu da yani ilgsni çekmyodm sanırım ve çok garipsedim acayip taktm kafama bişeler yapıp bi şkilde tavlamam lazm onu bu arada bu beni takmaması flan okuln başlarndaydı şuan mesela biraz dha böyle muhabbetmz var ve biraz dha olsn knusyrz biraz olsn ilgili diyeblirm sanırm yavaş yvs dikkatni çekiyrm ama bana hani bi akıl vern dikkatni dha fazla çekmek içn ne yapmalıym öncelikle o dışardan bakıldgnda havalı halimden kurtulmalı mıym yani ne blim samimiyeti geliştirmek içn ne yapmalıym? ben zaten onunla çıkma derdinde deglim teklif etsede çıkmam derslerm herşeyden önemli ama şu varki baştan bana çok koydu ya amacım şu: bu çocuk beni begenmeli ve benden hoşlanmalı. sadece ve sadece bunu istyrm .

Ne kadar bencilsin sen. Hala böyle hırslı kızların olduğuna inanamıyorum. Madem hoşlanmıyorsun neden senden hoşlanmasını istiyorsun ?
Erkekler çabuk dağıtır, heleki bu yaştaki ergenler.Neden aklını derslerine değilde sana vermesini istiyorsun ?

Aklını çelip çekileceğim ? Ne düşüncesizce bir plan !

Çok böbürlendiğiniz anadolu lisesi artık o kadar çoğaldı ki düz lise parmakla sayılır ve anadolu lisesinde olmanız sizin başarılı olduğunuzu göstemeye yetmez..
Senin yaşlarındaki hemen hemen her genci ya herkes beğenir yada kimse sevmez..Ergenliğin getirmiş olduğu egonuza bu denli bağlı kalırsanız yakmak istediğiniz candan daha çok canınız yanar.
Derslerinize,kazanmak istediğiniz üniversitenize odaklanın.Tavlamak için çıktığınız yolda siz tekrar tekrar gireceğiniz sınavlarda; yaşıtlarınız ise çoktan üniversite yolunda olur.Hayatınızı zarlara,pullara bırakmayın,oturun ders çalışın..

ilk şu liseni falan bitir ilerlet sonra kendi ayaklarının üstünde dur sonra kapılar sana açılır zaten..birde tavlamak:) yani bilmiyorum ama konuşmaya başlayınca gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten..sinemaya davet etsen ya ne bileyim okul dışında belki yani gezerken daha iyi konu bulursun..bence derslerini düşünsen daha iyi..insanının en çok hata yapabileceği yaşlar vardır ya bekle bence..çok gördüm daha liseyi bitirmedenn kocaya kaçanlar.sakın.

ben o yaşlarda yani yaşıtlarımda dahil çocuk olduğumu (ki öyleydik) hissederdim galiba ,hatta öyle sevgililik bile yoktu herkes kanka gibiydi şakalaşırdık ayrılmazdık ama başka şeyler yoktu.. şimdi bakıyorumda nerdeyse ilkokula iniyor aşk meşk konuları..:)) bence arkadaşlığın kıymetini bil ve bitmeyecek arkadaşlık kur..inan ilerde sevgilin olcak ama kardeşin gibi bileceğin arkadaşın olmucak..şu an tavlamaktan bahsediyorsun ama yaşın ilerleyince kendin gülcen yani çocukça birşey olduğuna yoksa yanlış anlama..yani sen bilirsin istersen git yanına her fırsatta şaka yap dışarda neler yapıyormuş falan derken davet et..

bu arada derslerimi söylemiş herkes ama ben zaten anadolu lisesine gidiyorum ve derslerim çok başarılı benim böyle yazdıgıma bakmayın gayet dersimi falanda çalışırım her zaman ama benimkisi ego meselesi yani şöyle anlataym normlde hani erkekler tarafndan ilgi görürm hani bi ortama girdgmde direk dikkat çekerm ama bu çocuk bana pek pas vermedi yni pek alışık olmadıgım bi durum ve sanırım bana pas vermedgi için bu bana çok koydu pas vermektn kastım çıkmak falan degil hani takmıyodu da yani ilgsni çekmyodm sanırım ve çok garipsedim acayip taktm kafama bişeler yapıp bi şkilde tavlamam lazm onu bu arada bu beni takmaması flan okuln başlarndaydı şuan mesela biraz dha böyle muhabbetmz var ve biraz dha olsn knusyrz biraz olsn ilgili diyeblirm sanırm yavaş yvs dikkatni çekiyrm ama bana hani bi akıl vern dikkatni dha fazla çekmek içn ne yapmalıym öncelikle o dışardan bakıldgnda havalı halimden kurtulmalı mıym yani ne blim samimiyeti geliştirmek içn ne yapmalıym? ben zaten onunla çıkma derdinde deglim teklif etsede çıkmam derslerm herşeyden önemli ama şu varki baştan bana çok koydu ya amacım şu: bu çocuk beni begenmeli ve benden hoşlanmalı. sadece ve sadece bunu istyrm .

bu dediğinizi şimdi farkettimde..elinize ne geçeçek peki:) yani başta güzelim dediniz ya eğer gerçekten kendinizede güveniniz olsaydı kalkıpta o çocuk bana bakmıyor bana baksın ama nasıl dersine düşmezdiniz ki..yani yaptığınız gerçekten saçma..tamam yaşınız küçük ama böyle düşünmek bilmiyorum.........siz şimdi ego mego deyip baksın bana diyor ve plan yapıyorsanız bu sizi yüceltmez ilerde herkes için aynı düşünürsünüz unutmayın..ya o baktı diyelim biri daha çıksa karşınıza aynı olay yaşansa peki yine mi aynı ego :) yani bu sizi daha hırpalar..yarış içinde gibi hissettim sizi..yani çocuk başkasına baksa o zaman da niye ama ben güzelim o niye bana bakmaz derdine düşeceksiniz sanki..bence böyle şyler düşünmeyin..bırakın isteyen bakar istemeyen bakmaz size..güzel olmanız herkesi kendinize baktırcanız anlamında değilsiniz..kimi erkekler sırf kızın bu huyunu bildiğinden dalgasına yapıyor..yani bir sizin bu huyunuz yok umarım sizin gibi bu niyetli çıkmaz karşınıza ne diyim..

hayır sevgilisi yok araştırdım biliyorum. hayır bana bakmayan her erkege öyle yapmicam tabiki ama buna acayip taktım.peşimden flanda koşmasına gerek yok sadce o çocukta benm gbi biraz cool biraz havalı ve ben istyrm ki benden hoşlansın ve bende reddedim böylece bişey olmadgnı anlasın. kendime de güveniyorum eninde sonunda o bnden hoşlanıcak aslında şuanda benim şöyle düşündgne eminim : güzel kız hoş kız falan ama hani buzlar kraliçesi. bence aynen böyle düşünüyo ve ben nasl davranmalıym bunu blmyorm?

medyamız dizilerimiz sagolsun .özentı genclık aldı basını gıdıyor .

evlerden bırı dızısı geldı aklıma :ssz:

16 yasında bı kızın derdıne bak ; egosunu tatmın edecekmıs

pehhh :ssz:

16 yaşında bunları düşünebilen biri benim gözümde ergen değildir.kaldı ki bugün daha orta okul çağlarındaki insanlar kör kütük aşık olup,intihar dahi edebiliyorlar.sırf egon zarar görmesin diye bir çocugu kandırmak bencilce bir davranıştan ziyade zavallılıktır.bu kızı eleştirenlerin ha ha sen yaşayamadın tabi ondandır tarzı savunulması da ayrı bir gariplik.

forumda eleştirdiğiniz erkekler doğuştan pis karakterli olmuyor.efendilikten piç görünüme geçmek için bunlar birer eşiktir.yaş hiç farketmez.biri gelir üzer o da sıradaki diğer kızları üzer.tabi bu durum karşı cins içinde geçerli.

Süpersiniz valla.. Karısını,sevgilisini aldatan,hayatını karartan,çoluğunu çocuğunu sefil eden Sütten çıkmış ak kaşık erkeklerimizi kirleten bu doğuştan pislik kızlarımız zaten...

Bunu "çocuğu kandırmak" değil de kızın kendini fazla kaptırmadan bir şeyler düşünmesi olarak göremeyecek kadar da körelmiş ruhunuz... (Çocuğu kandırmak!!Sanki 5yaşında bebeği kandırıyor!! Ki kandırma yok,kız hoşlanıyor,aklından çıkmıyor)

egosunu tatmin ettiğini söyleyen o, egonuzu tatmin eden sizsiniz acaba hayat boyu birşeyleri elde edemediğiniz için bu derece hırçın olabilir misiniz bu kızımıza karşı? yaşınız kaç bilmiyorum fakat bana kızımızdan pek de büyük veya olgun görünmediniz. sevgi aşk değerli tabi ama 16 yaşında kızın tutup evlenecek hali yok eminim hoşlandığı çocukta masum saf hayatının aşkını bekleyen biri değildir şimdiki gençler hızlı 15-16 yaşında erkeklerin aklının nelere erdiğini bir bilseniz bir erkeği etkilemek isteyen 16 yaşındaki kızın masumiyetini anlardınız... yeni yeni kadınlığa adım atıyor olgunlaşmaya başlayacak kendi güzelliğinin farkına varıyor özgüvenini takdir etmesem de kınamıyorum. siz farklı bir dönemde atlatmış olabilirsiniz bu duyguları ama hatırlatırım kimse aynı değil. ve hayta bir çocuğun aşk acısını çekeceğine o çektirsin aferin kızım. sonradan üzüleceğine şimdiden erkekler için gözyaşının, fedakarlıkların değmeyeceğini bil zamanı gelince sen hayatının aşkını bulur evlenirsin zaten hemen kapılma kimseye.

size kesınlıkle katılmıyorum .ayrıca konu sahıbını savunmak ıcın kurdugunuz

kırmızılı cumleye ınanın hıc anlam veremedım .elbette hepımız lıse donemlerınden gectık

illa kı hepımızın bırılerıne karsı platonık duyguları olmustur .ama bu duygular saftı masumdu

"bana çıkma teklıfı etsın ,ben en guzelıyım bunu bılsın ,ılgısını cekeyım ben havalıyım o cok cool ,

cool oldugu ıcın gelsın bana teklıf etsın ben de egomu tatmın edeyım" gıbı düşüncelerımız olmadı .

cool ,ego kelımelerı nedır bılmezdık bıle :1: sızınde dedıgınız gıbı yenı nesıl cok hızlı yasıyor .

zaten sorun da bu ! sorun bu nesilin bu kadar herseyı hızlı yasayıp tuketmesı .bır cumlenızde

"15-16 yasında kı bı erkegın aklının nelere erdıgını bır bılsenız " demıssınız .aklının nelere erdıgını

bılıyoruz sorunda bu degıl mı ? evet sımdı kı nesılın aklının ermedıgı bırsey yok .ozentılık,merak,ılgı

sonucu dogacak sorunlarıda bılıyoruz .15-16 yasındakı bı erkegın aklından gecen kotu seylere

bu kızcagızın kurban olmayacagını nereden bılıyorsunuz ? en son cumlenızde ıse ;

"sonradan üzülecegıne şimdiden erkekler ıcın uzulup degmeyecegını anlasın "

cumlesı,gercekten 16 yasındakı bı kızın konusunda cok talıhsız bı cumle olmus malesef .:19:

16 yasında erkeklerı tanısın dıyorsunuz ,16 yasında erkeklerı tanımak bı fayda kazandırmaz

konu sahıbıne.aksıne 20'ye gelene kadar cok buyuk kayıpları olur .sızınde dedıgınız gıbı ;

nesıl cok hızlı yaşayıp tuketıyor herseyı :34:

amacım kesınlıkle polemık yaratmak degıldı lutfen benı yanlıs anlamayın ,

sadece yorumunuza kesnlıkle katılmadıgımı belırtmek ıstedım hepsı bu .

Son düzenleme:
Gelelim bana dil uzatan çok değerli konu sahibesinin avukatınaaaa :)
canım benim ya sen ne kadar bilgiliymiş böyle şu şöyledir sen böylesin diyebiliyosunn :1:
erkeklere ne kadar kinli olduğunu anlamak ' o yaşta ağlasında değmeyeceğini anlasın ' şu cümlede zor değil biliyormusun.
ha birde yazık diyen arkadaş acıman gereken ayna karşısında gördüğün biri var sonra bana acırsın:1:

gerizekalı gerizekalı yorum yapcaksanız defolun gidin sizle mi ugraşıcam adam gbi yorum yapıp bişy diceklere açık benim bu konum tutp da öyle yapma bu yaşta yaptıgına bak yok ergenlik başına vurmuş bilmem ne nereme vurmuşsa vurmuş size mi soracam ergenliğimi nasıl yaşıyacagımı derdi sizi mi gerdi yürüyün gidin bakın işinize adam akıllı yorum yapmıyosanız boş muhabbette yapmıcaksınz istemyorum böyle mal mal yorumlar yok bi de bana acıyomuş da bilmem neymiş kimsin sen ya nesin de bana acıyosun git bak işine adam gbi bişe diceksenz yazın demiceksenz bakmayn bile konuma ben sizi çekmek zorunda deglm yazdklarnzla ugrasmak zornda da degilm ddigim bana acımadan gidin kendi hayıflandklarnza acıyn kendnze acıyn benim yaşımda olsalarmış bilmem naparlarmış şimdi böyle hayıflancagna zamanında 16 yaşındaykn siz adam olsaydnz da öyle zıkkımlar yemeseydnz o zman benm yaptıklarma da yapacaklarıma dil uzatamaz kimse adam olun adam gbi yorum atın ben yorum atn diye yalvarmyorm gercktn bnm istedgm seye böyle yapsn olur falan diyenler yazsın bazıları gbi akılsız olan insanların olmayan akıllarına ihtiyacm yok!!!

ne saçmalıyosun sen ya benm konumla ne alakasın şimdi sen başka knuya yazcaktn heralde yanlış oldu ? !!

gerizekalı gerizekalı yorum yapcaksanız defolun gidin sizle mi ugraşıcam adam gbi yorum yapıp bişy diceklere açık benim bu konum tutp da öyle yapma bu yaşta yaptıgına bak yok ergenlik başına vurmuş bilmem ne nereme vurmuşsa vurmuş size mi soracam ergenliğimi nasıl yaşıyacagımı derdi sizi mi gerdi yürüyün gidin bakın işinize adam akıllı yorum yapmıyosanız boş muhabbette yapmıcaksınz istemyorum böyle mal mal yorumlar yok bi de bana acıyomuş da bilmem neymiş kimsin sen ya nesin de bana acıyosun git bak işine adam gbi bişe diceksenz yazın demiceksenz bakmayn bile konuma ben sizi çekmek zorunda deglm yazdklarnzla ugrasmak zornda da degilm ddigim bana acımadan gidin kendi hayıflandklarnza acıyn kendnze acıyn benim yaşımda olsalarmış bilmem naparlarmış şimdi böyle hayıflancagna zamanında 16 yaşındaykn siz adam olsaydnz da öyle zıkkımlar yemeseydnz o zman benm yaptıklarma da yapacaklarıma dil uzatamaz kimse adam olun adam gbi yorum atın ben yorum atn diye yalvarmyorm gercktn bnm istedgm seye böyle yapsn olur falan diyenler yazsın bazıları gbi akılsız olan insanların olmayan akıllarına ihtiyacm yok!!!

sakin ol şampiyon :26:

güzelim 'egosunu tatmin ettiiğini ' soyleyen kişi konu sahibesi yani biz bir taraflarımızdan uydurmuyoruz dikkatli okumadın sanırım :ssz:
ikincisi üzgünüm ama sevgiyi aşkı bu denli düşüren ağzına sakız eden insanlarada söyleyecek çoook sözüm var. yaşı 16 yada 26 36 46 ne fark eder ?
hanımefendi çocuğu üstü kapalı şekilde peşinde koşturmak istiyor mu ? evet istiyor. demekki aklı bir çok şeye çalışıyor.
ki birde bacak kadar kız demişsin ya çok güldüm buna ayol demekki yetişkin bir insan olsa daha neler okuyacağız :9:

sen çok biliyosun zaten herşeyi.senden ögrencektm napcagmı zaten bu zamana kadar da beni sen getirdn ya simdi de oturmuş laf konuşuyosun.

Gelelim bana dil uzatan çok değerli konu sahibesinin avukatınaaaa :)
canım benim ya sen ne kadar bilgiliymiş böyle şu şöyledir sen böylesin diyebiliyosunn :1:
erkeklere ne kadar kinli olduğunu anlamak ' o yaşta ağlasında değmeyeceğini anlasın ' şu cümlede zor değil biliyormusun.
ha birde yazık diyen arkadaş acıman gereken ayna karşısında gördüğün biri var sonra bana acırsın:1:

sen çok boş konuşuyosun bak senin aklına ihtyacm yok avukatımdır degildir seni germez benm konumla ugrasma hele bana akıl hiç verme hemde olmayanla veremezsn zaten zorlama !

Back
X