Bir şey sorabilir miyim ? Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ergenlik yaşamadan mı o yaşa geldin a canım ? Hıı, bu arada yaşını sordum ama kullanıcı adın ''Selena'' olduğuna göre belki de biggirlss den daha küçüksündür ha ne dersin ?!
"16 yaşında bir genç kız dersleri iyiyse her şeyi yapabilir" çok yanlış bir bakış açısı bana sorarsanız..
Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 16 yaşında genç bir kıza yanlış bir tavsiyede bulunuyorsunuz..Bunu söylemek isterim..
aynen öyle canım :) bu arada ankarada atatürk anadolu lisesine gidyrm fakat heryer anadolu lsesi diyenler olmuş benm gittgm anadolu lisesi fen liselernden daha yüksek bi puanla alıyo 480 le girdim ben oraya millettt neyin kafasını yaşıyo ben anlamıyorum
oooo baya coşmuşsun hakaretler falan..sana yakışmıyor ama..
canm benim sana gösterilen tepkinin nedeni birini tavlamaya falan çalışman değil.hepimiz genç olduk,hoşlandık birisinden..bu normal..
ama sen onun benden hoşlanmasını sağlayıp sonra ben vazgeçtim diyeceğim dedin..işte tepki bunaydı.bak 16 yaşındasın çok da küçük değilsin sence bu davranışın,düşüncen doğru mu?
birini tavla,kendinden hoşlanamasını sağla sonrada kabul etme..ya sen o çocuğun yerinde olsaydın?
işte tepkiler bunaydı.
Dersleri iyi olduktan sonra sorun yok bence .
Dersleri iyi olduktan sonra sorun yok bence .
"16 yaşında bir genç kız dersleri iyiyse her şeyi yapabilir" çok yanlış bir bakış açısı bana sorarsanız..
Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 16 yaşında genç bir kıza yanlış bir tavsiyede bulunuyorsunuz..Bunu söylemek isterim..
insanları yanlıs yönlendirmemelisiniz.
zira 16 yasında bir kız icin her şeyi yapabilir cümlesi cok yanlıs
ama herkes zannetti ki dalga geçmek için çıkmicam falan sandı ama ben onunla çıkmam ddim peki neden? onunla çıkmayı çok çok çok isterim çünkü hoşlanıyorum ondan evet çıkmam onla çünkü biriyle ilişki yaşamaktan daha önemli derslerm var ben onlarla ilglenyorm o yzden çıkmam ama bu onunla dalga geçmek içn yaptgm anlamına gelmez hiç bi art niyetm yok ama ben ondan hoşlandgm içn o da benden hoşlansn çok istyrm bu yani.
"herşeyi yapabilir" çok değişik manalara gelebilecek bir cümle..
Yaşı kaç olursa olsun genç bir kızın kendisine ve ailesine karşı sorumlulukları vardır..
Ve sadece derslerinde başarılı olması bu sorumlulukları yerine getirdiği manasına gelmez..
Tabiki bir erkek arkadaşı olabilir, gezebilir ,eğlenebilir..Hepsi hakkıdır birşey demiyorum..
Ama sadece ego tatmini için kendisi gibi genç bir erkeğin duygularını hiçe sayması doğru olur mu?
"Dersleri iyi olduğuna göre sayabilir"diyorsan..O da senin görüşündür ama bana doğru gelmiyor..
"herşeyi yapabilir" çok değişik manalara gelebilecek bir cümle..
Yaşı kaç olursa olsun genç bir kızın kendisine ve ailesine karşı sorumlulukları vardır..
Ve sadece derslerinde başarılı olması bu sorumlulukları yerine getirdiği manasına gelmez..
Tabiki bir erkek arkadaşı olabilir, gezebilir ,eğlenebilir..Hepsi hakkıdır birşey demiyorum..
Ama sadece ego tatmini için kendisi gibi genç bir erkeğin duygularını hiçe sayması doğru olur mu?
"Dersleri iyi olduğuna göre sayabilir"diyorsan..O da senin görüşündür ama bana doğru gelmiyor..
sende mi aynı yere takıldın ya herşeyden kasıt farklı bsey herşeyi de tabiki yapmıyrm herşyn bi yaşı bi zamanı var ben ne demek istedklerni anlıyorm başkaları anlmasa da olur..
sana dogru gelip gelmedgni sordugumu hatırlamıyorum ama neyse ben yaşım geregi hersyn bilncndeym ve neyi nerde ne zamn yapmam gerektgni de blyrm o yzden sorun yok.
ama herkes zannetti ki dalga geçmek için çıkmicam falan sandı ama ben onunla çıkmam ddim peki neden? onunla çıkmayı çok çok çok isterim çünkü hoşlanıyorum ondan evet çıkmam onla çünkü biriyle ilişki yaşamaktan daha önemli derslerm var ben onlarla ilglenyorm o yzden çıkmam ama bu onunla dalga geçmek içn yaptgm anlamına gelmez hiç bi art niyetm yok ama ben ondan hoşlandgm içn o da benden hoşlansn çok istyrm bu yani.
bende onun içn bu konuyu açtm zaten acaba eksik nerde bunu düşnyorm ddgn gbi belkide farklı şeylere bakıyo bu çocuk onu bilmem lazım acaba nedir diye bi konu açtım millet coştu bi baktım herkes aşmış kendini ağzı olan konuşyo ben ne yazmışım millet ne cevap veriyo.
size kesınlıkle katılmıyorum .ayrıca konu sahıbını savunmak ıcın kurdugunuz
kırmızılı cumleye ınanın hıc anlam veremedım .elbette hepımız lıse donemlerınden gectık
illa kı hepımızın bırılerıne karsı platonık duyguları olmustur .ama bu duygular saftı masumdu
"bana çıkma teklıfı etsın ,ben en guzelıyım bunu bılsın ,ılgısını cekeyım ben havalıyım o cok cool ,
cool oldugu ıcın gelsın bana teklıf etsın ben de egomu tatmın edeyım" gıbı düşüncelerımız olmadı .
cool ,ego kelımelerı nedır bılmezdık bılesızınde dedıgınız gıbı yenı nesıl cok hızlı yasıyor .
zaten sorun da bu ! sorun bu nesilin bu kadar herseyı hızlı yasayıp tuketmesı .bır cumlenızde
"15-16 yasında kı bı erkegın aklının nelere erdıgını bır bılsenız " demıssınız .aklının nelere erdıgını
bılıyoruz sorunda bu degıl mı ? evet sımdı kı nesılın aklının ermedıgı bırsey yok .ozentılık,merak,ılgı
sonucu dogacak sorunlarıda bılıyoruz .15-16 yasındakı bı erkegın aklından gecen kotu seylere
bu kızcagızın kurban olmayacagını nereden bılıyorsunuz ? en son cumlenızde ıse ;
"sonradan üzülecegıne şimdiden erkekler ıcın uzulup degmeyecegını anlasın "
cumlesı,gercekten 16 yasındakı bı kızın konusunda cok talıhsız bı cumle olmus malesef .
16 yasında erkeklerı tanısın dıyorsunuz ,16 yasında erkeklerı tanımak bı fayda kazandırmaz
konu sahıbıne.aksıne 20'ye gelene kadar cok buyuk kayıpları olur .sızınde dedıgınız gıbı ;
nesıl cok hızlı yaşayıp tuketıyor herseyı
amacım kesınlıkle polemık yaratmak degıldı lutfen benı yanlıs anlamayın ,
sadece yorumunuza kesnlıkle katılmadıgımı belırtmek ıstedım hepsı bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?