- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 303
- 32
- Konu Sahibi hadiyandan
-
Ben orda aşılama yaptırdım memnun kalmadim çok yalan söylüyorlar ben şuan tüp bebek tedavisine başladım medicalpointe gidiyorum doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim bi görüşme yapabilirsin hakimizda hayırlısı olsun inşallahHanımlar selam. 0.64 amh şokunu atlatamadan tüp bebek merkezi arayışına girdik. Sizlere sorum tavmergende tedavi görüp memnun kalan ya da kalmayan var mı? Parayı ayarladık ama anladığım kadarıyla zor bir süreç. O yüzden nokta atışı yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Amin inşallah teşekkür ederim. Tanıdık varmış tavmergende. Eşim ona güveniyor açıkçası orada tedavi gören iki tane tanıdığı olmuş. Ben de buradaki yorumları görünce aklım karıştı.Ben orda aşılama yaptırdım memnun kalmadim çok yalan söylüyorlar ben şuan tüp bebek tedavisine başladım medicalpointe gidiyorum doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim bi görüşme yapabilirsin hakimizda hayırlısı olsun inşallah
Siz bilirsiniz canim cok iyi karar ver ben tinaztepe de yaptircaktim son anda döndüm medikal pointeAmin inşallah teşekkür ederim. Tanıdık varmış tavmergende. Eşim ona güveniyor açıkçası orada tedavi gören iki tane tanıdığı olmuş. Ben de buradaki yorumları görünce aklım karıştı.
Kuzum Ege üniversitesinde başlıyoruz biz. Çok güzel yorumlar okudum memnun kalırız inşallah biz de. Sen üniversiteye gittin mi hiç bi görüş istersenHanımlar selam. 0.64 amh şokunu atlatamadan tüp bebek merkezi arayışına girdik. Sizlere sorum tavmergende tedavi görüp memnun kalan ya da kalmayan var mı? Parayı ayarladık ama anladığım kadarıyla zor bir süreç. O yüzden nokta atışı yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Kuzum neden özele geçtiniz. Egede başladık biz ama medicalpoint için de güzel şeyler söylüyorlar. Neden medical tercih ettinizSiz bilirsiniz canim cok iyi karar ver ben tinaztepe de yaptircaktim son anda döndüm medikal pointe
Canım biz şerife dikayak tedavi görüyoruz. Oğlum 20 aylık tüp bebek. Şerife hanım tavmergenle çalışıyor. Yani işlemler ve embriyolar orda yapıldı. Şimdi ikinci çocuk için uğraşıyoruz. Pazartesi transfer oldum. Biz doktorumuzdan memnunuz. Tavmergen olumsuz bişey görmedim.Hanımlar selam. 0.64 amh şokunu atlatamadan tüp bebek merkezi arayışına girdik. Sizlere sorum tavmergende tedavi görüp memnun kalan ya da kalmayan var mı? Parayı ayarladık ama anladığım kadarıyla zor bir süreç. O yüzden nokta atışı yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Medicalpoontte yaptik tüp bebegi, gorusmenizi tavsiye ederim evet butun merkezler ticarethane olmus ama iclerinde en insancili bence Funda hanimHanımlar selam. 0.64 amh şokunu atlatamadan tüp bebek merkezi arayışına girdik. Sizlere sorum tavmergende tedavi görüp memnun kalan ya da kalmayan var mı? Parayı ayarladık ama anladığım kadarıyla zor bir süreç. O yüzden nokta atışı yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Canim ben funda hocanın çok güzel ve pozitif yorumlarını okudum başka hastanede tüp bebek tedavim başlamıştı doktor içime sinmemisti araştırdım funda hocayı buldum iyiki de bulmuşum hemen ona dönüş yaptım çok memnunumKuzum neden özele geçtiniz. Egede başladık biz ama medicalpoint için de güzel şeyler söylüyorlar. Neden medical tercih ettiniz
Anladım canım. Funda hanımdan çok memnun herkes güzel şeyler okudum hep. Ama artık Egede başladık sürece bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızCanim ben funda hocanın çok güzel ve pozitif yorumlarını okudum başka hastanede tüp bebek tedavim başlamıştı doktor içime sinmemisti araştırdım funda hocayı buldum iyiki de bulmuşum hemen ona dönüş yaptım çok memnunum
Ege de kime gidiyorsun ege hocaya mıAnladım canım. Funda hanımdan çok memnun herkes güzel şeyler okudum hep. Ama artık Egede başladık sürece bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBizi de bi smear sonucu için bekletiyorlar orada da gerçekten anlamıyorum. Pazartesi gidip tekrar görüşeceğim 16 kasım adet olacağım o zaman başlamayı çok istiyorum
Kuzum daha hiç bir hocamızla görüşmedik. Dosyamız açıldı daha yeni testlerimizi verdik. Ultrason bakıp rapor yazdılar. Smear sonucu çıkınca başlanacak dendi ama o da 40 günü bulur dediler. Gerçekten sürecin nasıl olacağıyla da ilgili bir bilgim yok. Biz genetikten gittiğimiz için genetikte bir hocamızla görüştük sadece. Ama tüp bebek merkezinde sadece hemşirelerle muhatap olduk şimdiye kadarEge de kime gidiyorsun ege hocaya mı
mrb, ben gecen sene tavmergende yaptırdım, 40 yasındayım ilk denemede oldu çok şükürHanımlar selam. 0.64 amh şokunu atlatamadan tüp bebek merkezi arayışına girdik. Sizlere sorum tavmergende tedavi görüp memnun kalan ya da kalmayan var mı? Parayı ayarladık ama anladığım kadarıyla zor bir süreç. O yüzden nokta atışı yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
rapor dediğiniz nedir acaba? bizim doktorumuz bizi çok korkuttu medicanaya gitmiştim. ondan önce gittiğim doktora da gönderdim sonucu, bir arkadaşım tüp bebek hemşiresi hepsi bizi korkuttu. yani amh evet önemli ama tek etken değilmiş.mrb, ben gecen sene tavmergende yaptırdım, 40 yasındayım ilk denemede oldu çok şüküramh 0,95ti benim, eşimin sperm sayısı baya düşüktü. olumsuz bişi yasamadık merkezde. bilgen hoca ilgilendi ama iğne doz ayarlamasını takipleri vs erol hoca bizzat kendisi yapıyor. yaşadığım tek sıkıntı rapor vermiyorlar, aile hekiminden alıyosun. medikalpointte üzmeden veriyolarmış arkadaşım orda yaptırdı o da memnundu. sormak istediğin bişi olursa cvblarım seve seve. oğlum 2 aylık
Canim izmirde mi yaşıyorsunrapor dediğiniz nedir acaba? bizim doktorumuz bizi çok korkuttu medicanaya gitmiştim. ondan önce gittiğim doktora da gönderdim sonucu, bir arkadaşım tüp bebek hemşiresi hepsi bizi korkuttu. yani amh evet önemli ama tek etken değilmiş.
eşim çok endişelendi ve hemen tüp bebek deneyelim dedi ama ben süreçten korkuyorum. daha sonra başkalarıyla konuşunca rahatladı. aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dedi. arı sütü almış bi yerden organik. zorla onu içiriyor. nerden duymuşsa testere dişli aslan pençesi almışadam uzman oldu 2 günde.
Anladım canım bende hastalanınca baslicam 5gun günüm gecikti estrofem vermişti doktor o şuan adetimi geciktiriyor beni de strese sokuyor bir an önce gelsede tedaviye başlasam rahatlasam hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahKuzum daha hiç bir hocamızla görüşmedik. Dosyamız açıldı daha yeni testlerimizi verdik. Ultrason bakıp rapor yazdılar. Smear sonucu çıkınca başlanacak dendi ama o da 40 günü bulur dediler. Gerçekten sürecin nasıl olacağıyla da ilgili bir bilgim yok. Biz genetikten gittiğimiz için genetikte bir hocamızla görüştük sadece. Ama tüp bebek merkezinde sadece hemşirelerle muhatap olduk şimdiye kadar
Gerçekten en zor şey beklemek kuzum. Azıcık sabredicez sonu güzel olacak hiç umutsuzluğa düşmeyelimAnladım canım bende hastalanınca baslicam 5gun günüm gecikti estrofem vermişti doktor o şuan adetimi geciktiriyor beni de strese sokuyor bir an önce gelsede tedaviye başlasam rahatlasam hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
işyerim her randevu için rapor istemişti, nedense bitürlü rapor alamadım onlardan. anladığım kadarıyla sperm sayısı ve kalitesi daha önemli amh değerinden. beslenme uyku sporla amh değeri değişebiliyomuş mesela. zor bi süreç tüp bebek olayı bencede. hem maddi hem manevi yıpratıyo. bazen hftada 2 bazen haftada 4 gidip geldik merkeze. sürekli kan alıp değerleri takip ediyolar. inş deneyen herkesin sonuccu olumlu olur allah isteyen herkese nasip etsinrapor dediğiniz nedir acaba? bizim doktorumuz bizi çok korkuttu medicanaya gitmiştim. ondan önce gittiğim doktora da gönderdim sonucu, bir arkadaşım tüp bebek hemşiresi hepsi bizi korkuttu. yani amh evet önemli ama tek etken değilmiş.
eşim çok endişelendi ve hemen tüp bebek deneyelim dedi ama ben süreçten korkuyorum. daha sonra başkalarıyla konuşunca rahatladı. aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dedi. arı sütü almış bi yerden organik. zorla onu içiriyor. nerden duymuşsa testere dişli aslan pençesi almışadam uzman oldu 2 günde.
Evet evet izmirdeyim.Canim izmirde mi yaşıyorsun
Canim sana kemeraltinda bir yer soylicem ordan macun yaptır benim amh degerim oranın sayesinde yükseldi sağlık natürel diye bir yer arastir istersen çok arkadaşım oranın sayesinde hamile kaldiEvet evet izmirdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?