- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 303
- 32
- Konu Sahibi hadiyandan
-
Ayyy allah razı olsun hemen yarın giderim.Canim sana kemeraltinda bir yer soylicem ordan macun yaptır benim amh degerim oranın sayesinde yükseldi sağlık natürel diye bir yer arastir istersen çok arkadaşım oranın sayesinde hamile kaldi
Ne tarz ürünler var neler yapıyorlar?Canim sana kemeraltinda bir yer soylicem ordan macun yaptır benim amh degerim oranın sayesinde yükseldi sağlık natürel diye bir yer arastir istersen çok arkadaşım oranın sayesinde hamile kaldi
Bilgileri paylaşır mısınız rica etsem.. instagram da bulamadımCanim sana kemeraltinda bir yer soylicem ordan macun yaptır benim amh degerim oranın sayesinde yükseldi sağlık natürel diye bir yer arastir istersen çok arkadaşım oranın sayesinde hamile kaldi
Hersey varNe tarz ürünler var neler yapıyorlar?
Ben dün gittim. Bitkisel ürünler var kendi üretimleri. İhtiyaca göre veriyorlar zaten alerji var mı vs soruyolar. İsminizi not alıyorlar takip için. Macun verdi bana ve eşime. Eşime sabah ayrı macun akşam ayrı macun bir de vitamin hap. Bana da sabah bi macun gün içimde de vitamin hap ve toz karışım suya katılanlardan. Bakalım başladık kullanmaya inş iyi olur.Ne tarz ürünler var neler yapıyorlar?
instagramda docdrmfk diye b kadın doğum uzmanı perinatolog dr beyin sayfası var ve bebek öncesi vs ürünler hazırlayıp satıyo, kullananlar bebek müjdesi veriyo sürekli . benim ilki tutmasaydı görüşcektim, bence uzman olmayanlardan macun vs yerine bunu arastırsan daha saglıklı olabilirBen dün gittim. Bitkisel ürünler var kendi üretimleri. İhtiyaca göre veriyorlar zaten alerji var mı vs soruyolar. İsminizi not alıyorlar takip için. Macun verdi bana ve eşime. Eşime sabah ayrı macun akşam ayrı macun bir de vitamin hap. Bana da sabah bi macun gün içimde de vitamin hap ve toz karışım suya katılanlardan. Bakalım başladık kullanmaya inş iyi olur.
mfk araştırdım ama yorumlarda hep şey yazmış insanlar storylerde hamilelik paylaşıyorlar ama yorumlarda kimse yok. çok güvenemedim açıkçası ama burası yıllardır var. insanlar dükkana gelip fotoğraf çektirmiş. cumartesi gittim kalabalıktı. adam da yıllardır bu işin içindeymiş. bana çok güvenilir geldi. üstelik ürün satmaya da çalışmadı aksine bana ek bişey vermeyecekti. 2 ay eşini tedavi edelim sana öyle başlayalım boşa masraf yapma dediler ama ben de başlamak istedim.instagramda docdrmfk diye b kadın doğum uzmanı perinatolog dr beyin sayfası var ve bebek öncesi vs ürünler hazırlayıp satıyo, kullananlar bebek müjdesi veriyo sürekli . benim ilki tutmasaydı görüşcektim, bence uzman olmayanlardan macun vs yerine bunu arastırsan daha saglıklı olabilir
ny sağlık natural yazarsan çıkar. nida hanım kızı asıl sahibi mehmet bey. bu konularda zamanında doktorlar ile çalışmış.Bilgileri paylaşır mısınız rica etsem.. instagram da bulamadım
Teşekkürlerny sağlık natural yazarsan çıkar. nida hanım kızı asıl sahibi mehmet bey. bu konularda zamanında doktorlar ile çalışmış.
Siz hangi hastane ile çalıştınız gebeliği elde etme süreci nerede idi?Tavmergen in laboratuvarina güvenmiyorum, yeterli açıklama yapmıyorlar
Gitme şansımız yok telefon ile oluyor mu ya da İnternet üzeriny sağlık natural yazarsan çıkar. nida hanım kızı asıl sahibi mehmet bey. bu konularda zamanında doktorlar ile çalışmış.
Benim doktorum özeldi ama işlemler tavmergen de oldu , bebeğimin 12 haftalık kalbi durdu ve kaybettim.Siz hangi hastane ile çalıştınız gebeliği elde etme süreci nerede idi?
Kaybınız için üzgünüm. Dilerim kalbinizden geçenler olur sağlıklaBenim doktorum özeldi ama işlemler tavmergen de oldu , bebeğimin 12 haftalık kalbi durdu ve kaybettim.
benim eşim de varikosel ameliyatı oldu, ben 39 yaşımda tüp bebek yaptırdım gecen sene tavmergende, allah razı olsun hepsindenVarikosel var bizde benim de yaşım 38 var mı öneriniz? Deneyip memnun kaldığınız şeyler. Bilimselliiğe önem veriyor olsam da insan bazen şans vermek istiyor
Güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi. Aminn. Eşiniz nerede ameliyat oldu?benim eşim de varikosel ameliyatı oldu, ben 39 yaşımda tüp bebek yaptırdım gecen sene tavmergende, allah razı olsun hepsindenamh 0.95ti ve eşimde sperm sayısı az ve hareketlilik çok düşüktü. allah nasip etsin sizede inş.
aminGüle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi. Aminn. Eşiniz nerede ameliyat oldu?
Telefonla tahlil sonuçlrınızı gönderirseniz yardımcı olurlar bence. Bildiğim kadarıyla kargo ile gönderebiliyorlar. İnstagramlarını gezinirken farklı illerde insanlara yardımcı olduklarını görmüştüm. Açıkçası ben herşeyden etkilenen bir insanım. Yani stresli bi yapım var. Çok çabuk kalbim kırılabilir hassasım ve çok şeyi kafama takarım. O yüzden aşılama ya da tüp bebek çok gönlümden geçmedi. Stres olduktan sonra işe yaramıyor yani zaten her şeyin başı stres. Biraz sakin kalmak ve galeyana gelmek istemediğim için en azından 6 ay bunu denemek istiyorum. Adam bana açıkça eğer sende işe yaramazsa ilk olursun dedi. Yani oraya gelen ve teşekkür eden hamileleri gördükçe içim rahatladı. Allah aratmasın her yol tükenirse tüp bebek yaptıracağım mecbur. Ama bunu da denemedim demek istemiyorum. Maddi manevi yorulmaktan korkuyorum açıkçası ondan.Gitme şansımız yok telefon ile oluyor mu ya da İnternet üzeri
Yani açıkçası ben çok araştırdım amh durumunu ve korkulacak bir şey olmadığına karar verdim. 0.01 ile bile doğal yolla hamile kalan çok insan var neden hemen tüp bebeğe yönlenip o strese gireyim dedim. Korktum açıkçası biraz. Belki takviyelerle düzelir dedim çünkü beslenmesine çok dikkat eden tipler değiliz eşimle ben. Çok abyr cubur yemem ama saatlerim düzgün değil özellikle son dönemlerde. Stresi biraz atmak istiyorum o yüzden kurslara yazıldım ve terapiye gideceğim. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahVarikosel var bizde benim de yaşım 38 var mı öneriniz? Deneyip memnun kaldığınız şeyler. Bilimselliiğe önem veriyor olsam da insan bazen şans vermek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?