Tavmergende tüp bebek tedavisi gören?

Elbette düşük stres yaşam enerjisi hareket önemli. Çoğu şeye dikkat etsekte olmaya biliyor... İnsan evlenirken hemen çocuğu olacağını zannediyor isteyince... Süreç te gerçekler v ise bununla örtüşmüyor. Endişe etmeyin tüp bebek bizler için iyi bir umut.. Buradaki bir çoğumuzun ortak noktası. Devlet hastanesinde de deneme yapabilirsiniz eğer istiyorsanız.. Seçenek çok... Umarım gönlünüzce gönlümüzce olur

Merhabalar ben de bu sürece baslıycam İzmir’de dr ve merkez arayışındayım tutarlar çok farklı siz ne kadara yaptırdınız acaba ?

Merhabalar ben de bu sürece baslıycam İzmir’de dr ve merkez arayışındayım tutarlar çok farklı siz ne kadara yaptırdınız acaba ?
Amh testini mi? Medicana da yaptırdım 650 tl verdim. Tamamlayıcı sağlık sigortam etki etti mi bilmiyorum ama tıp merkezinde bile 850 tl dediler.

Yok hayır tüp bebek için sormuştum ilaçlar dahil olarak
ben henüz başlamadım. 3-5 ay kendime süre verdim. ek takviyeler kullanıyorum ama çikolata kisti ya da tıkanıklık olabilir mi acaba dedim. cumartesi tavmergende randevum var bakalım ne diyecekler.

ben henüz başlamadım. 3-5 ay kendime süre verdim. ek takviyeler kullanıyorum ama çikolata kisti ya da tıkanıklık olabilir mi acaba dedim. cumartesi tavmergende randevum var bakalım ne diyecekler.
Eğer doktordan memnun kalırsanız ve fiyat bilgisi aldırsanız eğer ordan bana da yazarsanız çok mutlu olurum

Merhaba bende İzmirde tüp bebek tedavisi gördüm. Salı günü transferim oldu şimdi beklenmedeyiz. Ben Tınaztepe hastanesinde Erdal Aktan hocayla başladım tedaviye. İlk tedavim bu. 4 yumurtanın 2 sini transfer ettiler 2 sini dondurduk. İlaçlar dondurma ve doktor parası hepsi toplam 26 bin tuttu. 15K hastaneye verdik 4 K dondurmaya verdik geri kalanı da ilaçlar. Bana kısa protokol uygulandı yani taze transfer oldum. Hastaneden , doktor ve hemşirenin ilgilerinden memnun kaldım. Daha önce tavmergende aşılama olmuştum nedense oraya içim ısınmamıştı benim. Buraya başlamadan önce oradan da fiyat almıştım aynı paraydı.

tüp bebek süreciniz nasıl ilerledi. benim gözüm korkuyor açıkçası. yumurta toplarken acıyor vs dediler.

tüp bebek süreciniz nasıl ilerledi. benim gözüm korkuyor açıkçası. yumurta toplarken acıyor vs dediler.
Benim yumurta toplama işlemim de transfer işlemim de anestezili oldu. Yumurta toplama işleme sonrası biraz kasık ağrım oldu ancak öyle dayanılmayacak bir ağrı değildi. Transferden sonra hiç ağrım olmadı.

Çok teşekkür ederim ilginize. İnşallah güzel haberler alırsınız… yaşınız kaçtı acaba yeni kurallara göre ilk transferde 1 yumurta konuyor diye duydum ben yaşa göre

Merhaba öncelikle içini ferah tut her hastene her klinik hemen hemen aynı ilaçları kullanıyor. Farklı olan mucizevi bir ilaç ya da tedavi yöntemi yok.
Her hastanenin her doktorun verdiği ilaç ve iğneler belli başlı.yöntem de ya dondurulmuş ya da taze transfer. Önemli olan gönlüne sinmesi. Öyle noktalar atışı diye bir klinik yok.benim memnun kaldığından sen memnun kalmayabilirsin. Her kliniğinde mucizevi başarıları var.Ben İrenbe de 2 kere transfer yaptırdım. Dr um Ümit hanım kendisini çok seviyorum. Çok net ve ilgili ama tutmadı. çevremdekilerin hep Ümit hanım’ın tedavisi ile bebişleri oldu ilk denemelerinde tuttu. Bir ablamızın 4 olumsuz transferden sonra Ümit hanımla oldu referanslı gittik ama nasip bizim tutmadı. Kent hastanesi ile de görüşmüştüm ama benim içime İrenbe sinmişti. Kent hastanesinin sekreterleri çok ters agresif davranışta bulunmuştu ben strese gireceğim bir ortamda olmak istemedim.ve WC leri çok pisti oda içime sinmedi.irenbenin Sekreterleri hemşireleri hepsi çok sıcak.laboratuvarlarıda iyi. Suan bende Ümit hanımla devam etsem mi etmesem mi gel-gitler yaşıyorum dondurulmuş embriyom kalmadı.farklı bir hastene ye gitmek daha mı iyi olur kalmak mı daha iyi olur bilemiyorum.

Ve tüp bebek bizim için bir lütuf banada ilk tüp bebek dediklerinde şoklar yaşadım.kabul etmedim. 1 yıl daha doğal yollar denedim.nasıl olsa gencim dedim Gıda takviyeleri arı sütü keçi boynuzu, otlar çaylar, Mfk gibi MSN women ürünler hiçbiri işe yaramadı .tam kabullendim tüp bebeğe niyet ettim yumurta toplanacak lupus teşhisi konuldu ağır ilaçlar kullandım. Östrojen hormonu lupuslular için tehlikeli.Bebek sahibi olamazsın hamile kalırsan ya sen ya çocuk ölür dediler. Tüp bebekle hamile kalma umudum vardı artık o da gitti dedim. Kan değerlerimiz falan normale dönmesi 2 yılı mı aldı. 3 yıl daha transfere başlamadan kaybettim. İlk dediklerinde yaptırmadığıma hala pişmanım.

Tüp bebek tedavisi uzun bir süreç tedaviye başladın ha diyince embriyo transfer edilecek gibi geliyor ama donmuş embriyonun transferi için 8 ay bekledim.1,2 ay kistim çıktı, bir rahmim kalınlaşmadı, bir yumurtalarım büyümedi.bir eşim covid oldu. Çok stres yapma burda forumlarda her söylenene inanma, herkese iyi gelen sana iyi gelmeyebilir.transfer olduktan sonra şunu yiyin bunu iÇin gibi Şeyler duyarsan hocana sor. Hayırlısı olsun

Teşekkürler. Biz doktorla ilk aşılama deneriz sonra tüp bebek diye konuştuk. Ancak dün yaptırdığımız hsgde yumurtalıklarım sıvı dolu çıktı. Yani tüp yapsak bile o sıvıdan dolayı tutmazmış. Tüpleri açmaya çalışıcaz olmadı bağlıcaz ki bağlanacak gibi gördüm dedi. İki doktor daha var onlara da soracağım bakalım. Plan yapmamak gerekiyormuş. Allah size de güç kuvvet versin.

Eğer doktordan memnun kalırsanız ve fiyat bilgisi aldırsanız eğer ordan bana da yazarsanız çok mutlu olurum
Merhaba ben de tavmergende ilk deneyimimi yaşadım yazın olumsuz oldu sonrası tahlillerde neden olumsuz olduğu tespit edildi şimdi 2.deneyimim olacak inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım alırız hep birlikte bir kaç tanıdığında tavmergende olumlu sonuç aldı.

ben devam etmeyeceğim Tavmergene. Hsg sonucu iki yumurtalığımda da sıvı birikmesi varmış. doktor tüpleri almamız gerek dedi ben gözlerimden yaşlar süzülürken tepkisiz kurbanlık koyun gibi anlatmaya devam etti. üstelik amh düşük hemen ameliyat ve tüp bebek diyip beni strese soktu. Konu ilk paraya geliyor hep. biz zaten hazırlık yapıp gitmişiz yani sürekli maddiyatın altını çizmeleri hoşumuza gitmedi.
eski doktoruma gittim tüp bebek yapmıyor ancak ameliyatımı onda olacağım. beni o kadar rahatlattı ki kaç gündür ne uyku, ne yemek vardı. amh için normal daha düşük amhlılar normal yolla gebe kalıyor korkma diye rahatlattı. ancak yapışıklık çok fazla ameliyat olman gerek dedi. hem de daha uygun fiyat aldım. üstelik kendim istedim fiyatı vs yani gel seni ameliyat edeyim vs demedi. Keşke geçen sene direk ona gitseydim. eski işimden izin almak sorun oluyor diye gidememiştim.

Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm özel değilse olumsuz olma sebebi neydi? Ve bunu nasıl en başta testlerle görmemişler

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…