- 5 Kasım 2020
- 49
- 43
- 18
- 43
- Konu Sahibi hadiyandan
-
Merhaba rahim paneli testi yapıldı ve bir sürü test genetik neden tutmadığını araştıralım diye ama keşke en baştan yapılsaydı bu testlerde.Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm özel değilse olumsuz olma sebebi neydi? Ve bunu nasıl en başta testlerle görmemişler
Valla bende ilk kez duyuyorum bunları ve bana da yapılması hiç böyle şeyler çok ilginç neden yapmıyorlar acabaMerhaba rahim paneli testi yapıldı ve bir sürü test genetik neden tutmadığını araştıralım diye ama keşke en baştan yapılsaydı bu testlerde.
Rahimde katıl hücreler spermin tutmasına izin vermiyormuş sebep bu çıktı makrofaj aşısı uygulanacak bu sefer ınslalah olumlu olur
Muhtemelen 18.000 makrofaj aşısı yapılacaksa 3500 de o tutuyor ama kendiniz görüşüp fiyat konusunu netlestirebilirsin8z bazen pazarlığa açık oluyorlar ve ocakta zam gelecek dediler bana geçen haftaEğer doktordan memnun kalırsanız ve fiyat bilgisi aldırsanız eğer ordan bana da yazarsanız çok mutlu olurum
Merhaba bu testler devlette yapılıyor mu peki?Merhaba rahim paneli testi yapıldı ve bir sürü test genetik neden tutmadığını araştıralım diye ama keşke en baştan yapılsaydı bu testlerde.
Rahimde katıl hücreler spermin tutmasına izin vermiyormuş sebep bu çıktı makrofaj aşısı uygulanacak bu sefer ınslalah olumlu olur
Bende o testten yaptım ve banada aşı dan yapıldı. Ama nasip olmadı yinedeKatil hücreler rahimde spermi tutundurmuyormus bunun için makrofaj aşısı yapılacak bu sefer rahim paneli testinde çıktı keşke en baştan yapılsaydı bu testler
Ben bugün iğnelere başladım hayırlısıyla inşallah bana da bahsettiler, kan verdim. Daha önce bi kaybım ya da gebeliğim olmadı ama bakalım umarım bieşy çıkmaz. Ama makrofaj korumuyorsa neden yapılıyor acaba ticari yeni birşey mi diye de düşünmedim değilMuhtemelen 18.000 makrofaj aşısı yapılacaksa 3500 de o tutuyor ama kendiniz görüşüp fiyat konusunu netlestirebilirsin8z bazen pazarlığa açık oluyorlar ve ocakta zam gelecek dediler bana geçen hafta
Merhaba siz de bir sorun var mıydı acaba özel değilse eğer ben de bugün başladım süreceBende o testten yaptım ve banada aşı dan yapıldı. Ama nasip olmadı yinede
Ne bnde ne de eşimde bu zamana kadar bir sorun çıkmadı hatta normal yolla bile gebe kalabilirim. Ama sürekli düşük yapıyorum. O sebeple oraya yonlendirrldiler. Gittim bana alda o testten yapıldı ve dengesizlik vardı. Makrofaj aşısıni yapicaz dediler. Transeferden önce yapıldı sonra transferim yapıldı ama gebelik sonuclanmadi .Merhaba siz de bir sorun var mıydı acaba özel değilse eğer ben de bugün başladım sürece
Makrofaj dedikleri aslında sizin rahminizin bagisikligiyla alakalı. Demekki herkese öneriyorlar.Ben bugün iğnelere başladım hayırlısıyla inşallah bana da bahsettiler, kan verdim. Daha önce bi kaybım ya da gebeliğim olmadı ama bakalım umarım bieşy çıkmaz. Ama makrofaj korumuyorsa neden yapılıyor acaba ticari yeni birşey mi diye de düşünmedim değil
Siz yine şanslısınız bende çikolata kisti eşimde sperm sorunu var. (Evlendiğimizde ilk 1,5 yıl hiç bişey yoktu sonradan oldu.) amh 0.01 azospern olanlar bile tüp bebekle hamile kalıyor. Demek ki biraz daha beklememiz lazım. Ben hiç hamile kalmadım hiç sorunumuz yokken bile. Bakalım benim test sonucu ne cıkıcak. Umudum tükenmeye yakın ve artık çok yorgunumMakrofaj dedikleri aslında sizin rahminizin bagisikligiyla alakalı. Demekki herkese öneriyorlar.
Bnde 7 senedir evliyim . 7 sene boyunca bır çok kez hamile kaldım. Ama düşük yaptım aşı yaptım iki kez tuttu düşük yaptım tüp bebek yaptım iki kez biri tuttu ama kalp atışını göremedim . İkincisi tutmadı bile. Bnde çok yoruldum daha başıma gelenleri özet geçtim size düşünün yani. Ama gel gelelim sorun yok deyip sorun arayanlardanim. Allah'ım hepimizin yardımcısi olsun insallh. Kimseyi bu yolda gozü yaşlı bırakmasınSiz yine şanslısınız bende çikolata kisti eşimde sperm sorunu var. (Evlendiğimizde ilk 1,5 yıl hiç bişey yoktu sonradan oldu.) amh 0.01 azospern olanlar bile tüp bebekle hamile kalıyor. Demek ki biraz daha beklememiz lazım. Ben hiç hamile kalmadım hiç sorunumuz yokken bile. Bakalım benim test sonucu ne cıkıcak. Umudum tükenmeye yakın ve artık çok yorgunum
Amin inşallah çok zor biliyorum ama bu süreçte moralleri yüksek tutmak gerek yoksa tutma olasılığı iyice düşecekBnde 7 senedir evliyim . 7 sene boyunca bır çok kez hamile kaldım. Ama düşük yaptım aşı yaptım iki kez tuttu düşük yaptım tüp bebek yaptım iki kez biri tuttu ama kalp atışını göremedim . İkincisi tutmadı bile. Bnde çok yoruldum daha başıma gelenleri özet geçtim size düşünün yani. Ama gel gelelim sorun yok deyip sorun arayanlardanim. Allah'ım hepimizin yardımcısi olsun insallh. Kimseyi bu yolda gozü yaşlı bırakmasın
Olacagi varsa her türlü oluyor emin olun ne morale bakar ne de başka bı seyeAmin inşallah çok zor biliyorum ama bu süreçte moralleri yüksek tutmak gerek yoksa tutma olasılığı iyice düşecek
O da doğru aslında hayırlısını dileyelimOlacagi varsa her türlü oluyor emin olun ne morale bakar ne de başka bı seye
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunO da doğru aslında hayırlısını dileyelim
Merhabalar bende tavmergende tedavi görüyorum benim de ilk transferim pozitif oldu ve 6-7 haftalkken düşük yaptım. Dr um düşükten sonra nk hücre testi yaptı rahimde katil hücre oranı yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi bugün yapıldı ve yarın transferim olacak. Sizde durumlar nasıl?Ben de tavmergende bir kez tedavi gördüm ve gebelik keseyi göremeden sonlandı, sonra neden düşük yaptığıma dair testler yapıldı ve bana da sizlere söylenen şeyler söylenip makrofaj aşısı önerildi. Yani ister istemez şu an herkese aynı şey söylenip buradan ticari bir kâr mı elde etmek istiyorlar diye bir şüphe düştü içime. Önümüzdeki ay yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum, sonucu yine yazarım buradan.
Merhaba son durum nedir ?Merhaba rahim paneli testi yapıldı ve bir sürü test genetik neden tutmadığını araştıralım diye ama keşke en baştan yapılsaydı bu testlerde.
Benim transferim Şubat’ta olacak şu an hazırlık sürecindeyim, umarım olumlu olur sonuçMerhabalar bende tavmergende tedavi görüyorum benim de ilk transferim pozitif oldu ve 6-7 haftalkken düşük yaptım. Dr um düşükten sonra nk hücre testi yaptı rahimde katil hücre oranı yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi bugün yapıldı ve yarın transferim olacak. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?