- 14 Nisan 2020
- 1.192
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
çocuk yoksa ve önceden planlanmışsa bende kendimi iyi hşssediyorsam sıkıntı yapmazdım,ama çocuk varsa gidemezDün ateşler içinde hasta olsanız ve doktora gittiğinizde domuz gribi teşhisi konsa.Eşiniz size çorba yemek v.s.yapmış olsa…Ertesi gün düne oranla kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ama tabi yine de 1 günde iyileşmiş değilsiniz…peki bu durumda eşiniz arkadaşlarıyla önceden planlanmış pikniğe gitmek istediğini söylese tavrınız ne olurdu ?
Yılda bir kere düzenlenen bir piknik MİŞBen eşimi hsstayken yalnız bırakmak istemeyeceğim için ondan da aynısını beklerim. Gideceği yer olmazsa olmaz bir yer değil ayrıca. Arkadaşlarıyla pikniğe gitmese de olur, bir seferlik.
Evet çünkü biz kadınlar daha duygusal bakıyoruz olaylaraBilmem, bu nasil sevgi ya da sevgisi var mi? diye dusunurum ve dile getiririm galiba.
Evet çünkü biz kadınlar daha duygusal bakıyoruz olaylara
O an ihtiyacım olmayacaksa gitmesine bir şey demezdim ama gecikmemesini de beklerdim kendisinden. Benim yüzümden gidemeseydi kötü hissederdim.Yılda bir kere düzenlenen bir piknik MİŞ
Hayır gitmedi ama gitmediği için aşırı tripli bu nedenle acaba ben de mi bi hata var diye açtım konuyuGitmemesini isterdim bende hastalandim daha yeni iyilesiyorum bir an iyiysen bir an kotu olabiliyorsun hastayken illa ki yaninda biri olmali. Gitmesini istemediginiz halde giderse tavrinizi koyun bence.
Gidip biraz görünür gelirdim dedi ama bunu baştan söylemedi.Evet şuna aşırı tripli gitmediği içinO an ihtiyacım olmayacaksa gitmesine bir şey demezdim ama gecikmemesini de beklerdim kendisinden. Benim yüzümden gidemeseydi kötü hissederdim.
Çok teşekkür ederimKendimi fazla kötü hissetmiyorsam (atesler icinde kivranmiyorsam felan) gidebilir. Hastayken esimi genelde uzak tutyorum isinden dolayi bulasmasin diyeBana yemek birak, film izlerim ama cep telefonunu yaninda tut diye gönderirim galiba..bu arada size cok gecmis olsun ❤
İstanbul'da hava çok güzel bir haftadır. Ben de giderdim açıkçasıBu mevsimde ne pikniği diye düşünürüm.
Evet o da doğru ama önceden biliyordum bugün piknik planları olduğunuBu mevsimde ne pikniği diye düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?