Tavrınız ne olurdu ?

Turuncukelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
1.192
1.752
133
32
Dün ateşler içinde hasta olsanız ve doktora gittiğinizde domuz gribi teşhisi konsa.Eşiniz size çorba yemek v.s.yapmış olsa…Ertesi gün düne oranla kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ama tabi yine de 1 günde iyileşmiş değilsiniz…peki bu durumda eşiniz arkadaşlarıyla önceden planlanmış pikniğe gitmek istediğini söylese tavrınız ne olurdu ?

Son düzenleme:
çocuk yoksa ve önceden planlanmışsa bende kendimi iyi hşssediyorsam sıkıntı yapmazdım,ama çocuk varsa gidemez

Gitmemesini isterdim bende hastalandim daha yeni iyilesiyorum bir an iyiysen bir an kotu olabiliyorsun hastayken illa ki yaninda biri olmali. Gitmesini istemediginiz halde giderse tavrinizi koyun bence.

Kendimi fazla kötü hissetmiyorsam (atesler icinde kivranmiyorsam felan) gidebilir. Hastayken esimi genelde uzak tutyorum isinden dolayi bulasmasin diye Bana yemek birak, film izlerim ama cep telefonunu yaninda tut diye gönderirim galiba..bu arada size cok gecmis olsun ❤

Gitmemesini isterdim bende hastalandim daha yeni iyilesiyorum bir an iyiysen bir an kotu olabiliyorsun hastayken illa ki yaninda biri olmali. Gitmesini istemediginiz halde giderse tavrinizi koyun bence.
Hayır gitmedi ama gitmediği için aşırı tripli bu nedenle acaba ben de mi bi hata var diye açtım konuyu

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…