- 11 Mart 2013
- 33.621
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.957
- 798
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Sizde hata yok hasta esine trip atiyorsa hata ondadir. Gitmemisse iyi trip atmasaymis daha iyi olurmus. Tesekkur ederim beni birakip gitmedigin icin sen olmasan bugun hasta halimle ne yapardim diyip tribini kirabilirsiniz hala triplenirse de kendi bilir.Hayır gitmedi ama gitmediği için aşırı tripli bu nedenle acaba ben de mi bi hata var diye açtım konuyu
Yılda bir kez düzenlenen bir pikniğe gidebilir bence. Ölmediniz ya sonuçta, bir piknik kaç saat sürecek?Yılda bir kere düzenlenen bir piknik MİŞ
Aynen öyle işin bir de o boyutu var.Yılda bir kez düzenlenen bir pikniğe gidebilir bence. Ölmediniz ya sonuçta, bir piknik kaç saat sürecek?
Ama şeyi merak ettim. Domuz gribi bulaşıcı değil mi? Sizden ona geçtiyse gidip yılda bir olan piknikteki herkesi hasta edecek.
Hiç mi akillanmadi bu insanlar covid döneminden?
Burada da -Antep- hava güzel ama o kadar uzun süre dışarıda dursam bir taraflarım donar yine de.İstanbul'da hava çok güzel bir haftadır. Ben de giderdim açıkçası
Evde çocuk yoksa ben çok takılmazdım açıkçası. Nasılsa evde yatacağım, o evde dursa da durmasa da değişen bir şey olmayacak. Tabii çocuk yoksa.Evet o da doğru ama önceden biliyordum bugün piknik planları olduğunu
Gideceği yer biraz uzun mesafe bi yer.eğer yemeğim varsa ve yanımdayken yapabileceği bir şey yoksa ve gideceği yerde çok uzun mesafe değilse gitmesini fakat çok durmamasını isterdim sanırım. çünkü ben domuz gribi olduğumda eşim gündüzleri işe gidiyordu ve tek kalıyordum doğal olarak tek kalabiliyordum. fakat o an duygusal bir ruh halindeysem kendi isteğiyle gitmemeyi tercih etmesi de hoşuma giderdi..
fakat şu an gitmediği için trip yapıyorsa da ayıp yapıyor, sonuçta rahatsızmışsınız. madem kalmış, gereksiz yere de gerilmeye gerek yok.
Ay erkeklerin hasta hali çekilmiyor bence onların parmağına diken batsa 1 hafta duygusala bağlarlarKadinlikla alakasi olduğunu düşünmüyorum.Erkekler de boyle dusunebiliyor.
Ay erkeklerin hasta hali çekilmiyor bence onların parmağına diken batsa 1 hafta duygusala bağlarlar
Ben ne migren atakları geçirdim yapabilecek birşeyi olmadıktan sonra yalnızlık daha iyi .
Hahah ne yalan söylim bende gitmedim gidebilirmiydim hiç sanmıyorum. Aşılama yaptırdığımız hafta aynsen dur ben yaparım vs hoş oluyodu nazlanmak vsYanimda durmak icin beni tedavi edebiliyor olmasi gerekmiyor bence, ilgilensin işte bilmiyorum belki ben miy miyimdir.İkimizden biri hastayken öteki gezmeye gitmedi hiç.
Boyle şeyler için evlendim ben.
Yani bence de insan kötü gününde ve iyi gününde yanında olmak için söz veriyor sonuçtaYanimda durmak icin beni tedavi edebiliyor olmasi gerekmiyor bence, ilgilensin işte bilmiyorum belki ben miy miyimdir.İkimizden biri hastayken öteki gezmeye gitmedi hiç.
Boyle şeyler için evlendim ben.
Çok geçmiş olsun.Dün ateşler içinde hasta olsanız ve doktora gittiğinizde domuz gribi teşhisi konsa.Eşiniz size çorba yemek v.s.yapmış olsa…Ertesi gün düne oranla kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ama tabi yine de 1 günde iyileşmiş değilsiniz…peki bu durumda eşiniz arkadaşlarıyla önceden planlanmış pikniğe gitmek istediğini söylese tavrınız ne olurdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?