- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
- Konu Sahibi deepsimply
-
Esim ,dunyanin en nalet insanidir,beni benimsemese evlenmez ,kendisi olsa tekme tokat dalardi kesinHayırlı olsun bebeğiniz.
Geçen ay 'bosaniyorum' konusu acmistiniz. Eğer bu konu sülale içinde de duyulduysa tam bosanacakken gelen bebeğe laf etmiş olabilirler.
Zaten eş ailesinin sizi benimsemedigini biliyordunuz , boşanma haberine herkesin çok sevindiğini de kendiniz söylemiştiniz.
bence olay bundan ibaret.
yeğeninin 14 yaş büyük bir kadınla olmasını istemeyen adam da ne güzel bosanacaklar diye sevinecekken bir de pbakmış ki siz boşanmaktan vazgecmekle kalmayıp bir de yeniden hamile kalmissiniz.
"boşaniyorlar diye kına yakacak amcaya yeni bebek şoku" gibi bir olay olmuş yani
bence umursama bile. Arkandan neler söylüyorlardır, bunu da yüzüne karşı duymuş oldun. Sanki sen o sümsüklere bayılıyor musun? Hayır...Birak onlar da seni sevmesinler. Bir daha gorusmemeye bahane olmuş işte, ne güzel.
Esim blof yapmis,ilgiyi uzerine cekmek icin bisanalim demis,ben biraz ise ve bebelere odaklaninca malesef ,cocuk karakterli ,eve geliyor artik ,asilandik falan ,durumlarda toparlandi gazini aldik,o durumdan memnunBende onu soracaktim şimdi
Okadar boşanma olayından sonra çocuk şaşırtıcı geldi
Eşiniz sizi gerçekten çok sevmese neden kimsenin onaylamadığı bir evliliğe girissin ki? Ya kat kat evleriniz , şehrin göbeğinde dönüm dönüm araziniz olacak, para için evlenecek ya da gerçekten çok seviyor,bir ömrü başkasıyla geçirmek istemiyordur o yüzden evlenecek...Esim ,dunyanin en nalet insanidir,beni benimsemese evlenmez ,kendisi olsa tekme tokat dalardi kesin
Kv -kayinpeder ve esimin kardesleri cok iyidir,bana aile oldular,ikizler dogdugundq beni gunlerce beklediler,kayin biraderlerim cocuklarima bakici gibi bakarlar,o kadar iyidirlerki,gaklarini yiyemem,Eşiniz sizi gerçekten çok sevmese neden kimsenin onaylamadığı bir evliliğe girissin ki? Ya kat kat evleriniz , şehrin göbeğinde dönüm dönüm araziniz olacak, para için evlenecek ya da gerçekten çok seviyor,bir ömrü başkasıyla geçirmek istemiyordur o yüzden evlenecek...
Ama eşin sizi sevmesi akrabalarının da sizi seveceği anlamına gelmiyor. Sevmeyen akrabaları da köşede konuşup dursunlar, siz mutluluğunuzu bozmalarina izin vermeyin. Ne güzel esiniz de sizin destekciniz, zorla sizi gorusturecek birisi değil. Çıkartın hayatınızdan hepsini. Gerekirse eşin bazı haftasonlari bebeleri alıp ailesini ziyarete gitsin, siz olabildiği kadar uzak durun.
Neden onlarla aynı ortama girip canınızı sikasiniz ki?
İkizler vardı sanırım şimdi üçüncü çocuk ve ilgi bekleyen eş sizi zorlayacak sanırımEsim blof yapmis,ilgiyi uzerine cekmek icin bisanalim demis,ben biraz ise ve bebelere odaklaninca malesef ,cocuk karakterli ,eve geliyor artik ,asilandik falan ,durumlarda toparlandi gazini aldik,o durumdan memnun
Amin ,insİkizler vardı sanırım şimdi üçüncü çocuk ve ilgi bekleyen eş sizi zorlayacak sanırım
Umarım kolay atlatırsıniz
Asilandik yazmışsınız ama eşiniz 28 siz 42 yasindaysaniz nasıl oldu oEsim blof yapmis,ilgiyi uzerine cekmek icin bisanalim demis,ben biraz ise ve bebelere odaklaninca malesef ,cocuk karakterli ,eve geliyor artik ,asilandik falan ,durumlarda toparlandi gazini aldik,o durumdan memnun
nap sen o amcayı büyük muyuk dinlemezdim ben olsam kimseyi ilgilendirmez derdim birkac kelime daha soylerdim11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi
11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Esim,cok heyecanli bir tip tatli gondermis herkese ,bebek mujdesi vermisYuh.
Esiniz baksin icabina, siz hic yorum yapmayin.
Yalniz 6 haftalik hamilelik es amcasina kadar anlatilmali mi, bilmiyorum.
Ben böyle seylerin daha özel kalmasini tercih ediyorum. 3 gebeligimde de kilo almaya basladigimda sorulmasi uzerine insanlara hamile oldugumu söyledim.
Cici tonton amcadir söylenir neyse de böyle patavatsiz heriflerle pek detay paylasmamak bence avantaj
Esim,cok heyecanli bir tip tatli gondermis herkese ,bebek mujdesi vermis
Maşallah11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?