Tavsan gibi ürüyorsunuz dedi

Bu amca bunu derken acaba bu amcanın kan bağı olan eşiniz nerede?
Siz yerine onun tavrını gösterip bir daha yüzüne bakmaması gerekiyor. Zaten bu tiplere ne cevap verseniz farketmez. En güzel cevap hayatınızdan çıkartmak.

Esim ,dunyanin en nalet insanidir,beni benimsemese evlenmez ,kendisi olsa tekme tokat dalardi kesin

Bende onu soracaktim şimdi
Okadar boşanma olayından sonra çocuk şaşırtıcı geldi
Esim blof yapmis,ilgiyi uzerine cekmek icin bisanalim demis,ben biraz ise ve bebelere odaklaninca malesef ,cocuk karakterli ,eve geliyor artik ,asilandik falan ,durumlarda toparlandi gazini aldik,o durumdan memnun

Esim ,dunyanin en nalet insanidir,beni benimsemese evlenmez ,kendisi olsa tekme tokat dalardi kesin
Eşiniz sizi gerçekten çok sevmese neden kimsenin onaylamadığı bir evliliğe girissin ki? Ya kat kat evleriniz , şehrin göbeğinde dönüm dönüm araziniz olacak, para için evlenecek ya da gerçekten çok seviyor,bir ömrü başkasıyla geçirmek istemiyordur o yüzden evlenecek...
Ama eşin sizi sevmesi akrabalarının da sizi seveceği anlamına gelmiyor. Sevmeyen akrabaları da köşede konuşup dursunlar, siz mutluluğunuzu bozmalarina izin vermeyin. Ne güzel esiniz de sizin destekciniz, zorla sizi gorusturecek birisi değil. Çıkartın hayatınızdan hepsini. Gerekirse eşin bazı haftasonlari bebeleri alıp ailesini ziyarete gitsin, siz olabildiği kadar uzak durun.
Neden onlarla aynı ortama girip canınızı sikasiniz ki?

Kv -kayinpeder ve esimin kardesleri cok iyidir,bana aile oldular,ikizler dogdugundq beni gunlerce beklediler,kayin biraderlerim cocuklarima bakici gibi bakarlar,o kadar iyidirlerki,gaklarini yiyemem,
Esimin amcasi biraz yiyicidir,sanirim cocuklarida oldu para pul kaptirmaz diye düşündü

Esim blof yapmis,ilgiyi uzerine cekmek icin bisanalim demis,ben biraz ise ve bebelere odaklaninca malesef ,cocuk karakterli ,eve geliyor artik ,asilandik falan ,durumlarda toparlandi gazini aldik,o durumdan memnun
İkizler vardı sanırım şimdi üçüncü çocuk ve ilgi bekleyen eş sizi zorlayacak sanırım
Umarım kolay atlatırsıniz

eski konunuza baktım baya sorunlar yaşanmış
şimdi nasılsınız evliliğiniz nasıl gidiyor

Asilandik yazmışsınız ama eşiniz 28 siz 42 yasindaysaniz nasıl oldu o

nap sen o amcayı büyük muyuk dinlemezdim ben olsam kimseyi ilgilendirmez derdim birkac kelime daha soylerdim

Yuh.
Esiniz baksin icabina, siz hic yorum yapmayin.

Yalniz 6 haftalik hamilelik es amcasina kadar anlatilmali mi, bilmiyorum.
Ben böyle seylerin daha özel kalmasini tercih ediyorum. 3 gebeligimde de kilo almaya basladigimda sorulmasi uzerine insanlara hamile oldugumu söyledim.
Cici tonton amcadir söylenir neyse de böyle patavatsiz heriflerle pek detay paylasmamak bence avantaj

Esim,cok heyecanli bir tip tatli gondermis herkese ,bebek mujdesi vermis

Esim,cok heyecanli bir tip tatli gondermis herkese ,bebek mujdesi vermis

Amcayi savunmuyorum o lafin hic bir aciklamasi yok ama esiniz de gereksiz bir showa kalkismis.

Bu kadar yeni bir gebelik anne baba arasinda kalmali, hadi yakin arkadasa, anneanne babaanneye soylenir belki de herkese tatli?
O zaman herkes kafasina gore konusur iste.

Bebek veya gebelik ayip bisey degil tabi ki, paylasilmamasini tercih etme sebebim elalemin densizlik seviyesini bizim kontrol edemeyisimiz :)
Kutlarim bu arada, saglikla gelsin, hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah.

Yemin ederim okuyunca ben de burada dumur oldum ve tek aklıma gelen Yuhh! demek oldu. Yani hiç kullanmadığım bu nidayı (sanırım kelime diyemeyiz), yaşına başına bakmaz suratına suratına kocaman bir "YUHH!" derdim ve bir daha yüzüne bakmazdım. Lütfen bir daha görüşmeyin, gitmeyin gelmesin bu hadsiz, sapığımsı üreme kontrolörü

Maşallah hiç takmayin o smcayyi densiz hadsiz ve terbiyesz biri belli.siz ailenize ve kendinize enerjinizi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…