tavsiye alabilirmiyim kızlar ....

hımmm anladım tatlımm :) bebiş yormuyor mu seni yah benim yiğenim var yaramalıkta birinci :) bu arada hangi ülkedesin sen yahu :)

ankarada zumba kursu varmıdırki acep ama şey yaptım youtube zumba yazıyorum çokk eğlenceli videolar çıkıyo onu yapıyorum evde sabahları D bnde dansa yazılmak istiyorum bulursam şöyle ucuzundan iyi bi yer D

araştır vardır belkim çok eğlenceli ya vücudun heryerini çalıştırıyor :)

canım bizim görüşmeye 3 hafta var ayrı şehirlerdeyiz okul açılınca gideceğim yanına

aklıma çok basit ama etkili öneriler geliyooorrr:) ben böyle sıkıntıdan patlamak üzere olup etrafımı huzursuz etmeye başlamadan kontrol altına alırımm gider kitap okurum genelde kişisel gelişim kitapları romantik,bilimkurgu vs.vs. korku hariç her türlü okurum. Delicesine müzik dinlerim spor yaparım evde dvd takıp hem daha zinde hissettiriyor son olarakda gider 200-300 matematik sorusu çözeriim.

uzun vadeli bişey arıyosan kurslara yazıl ben geçen sene bunalımdaydım resmen keman kursuna başlayınca gitti dert tasa yüzmeye de gidebilirsin çok rahatlatıcıı aklıma gelen bunlar şimdiliik

Son düzenleme:
Yabancı dizileri izlerim ve zaman su gibi akıp geçer The Big bang Theory dizisine başladım şimdide çok eğlenceli tavsiye ederimm

Kitap oku ve film izlee...
Her okuduğum kitap ve film çok önemli kazanımdır senin için.
Kitap ve film kültürü çok önemli.

bak bu öneriler fena değilmiş kız :) kitap okuyorum spor yok kurs yok spora başlayabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…