tavsiye alabilirmiyim kızlar ....

Selaaaaaam canlarım belediyelerin kursları oluyo dikiş nakış , ebru sanatı , resim , tuval boyama onlardan birine yazılabiliriz sıkılgan arki ler olarak :) bide gene belediyenin- ankarada - hanımlar lokali oluyo her yaştan insan geliyo orda pilates ve aerobic step oluyo oraya gidiyorum bende hem kiloda veririm sıkılışarımda vakit geçer sohbet muhabbet

ayyy yok tatlım ya çıkmadı işe yarar bişey ama geçenlerde markete eleman aranıyor yazıyodu oraya başvurmayı planlıyorum :) ee ilk iş günü nasıldı bu arada gene denk gelemedik :)

ilk gün güzeldi
bugün 3. günüm bitti
biraz yoruluyorum tabi
2 hafta kaldı ya

nasıl gidiyor bakalım
sevgilinle aran nasıl canımcım

Eneeee benimde canım çok sıkılıyordu gittim dikiş makinesi aldım hiç bir bilgisi olmayan ben oturdum başına ip takma çalıştırma tam 3 saatimi aldı delüüüü sonra kumaşın altını dikmediğini ip topladı diye stresi daha çok başıma iş açtı sonra uğraş uğraş tık yok hep aynı sorun küstüm bende üstüne kılığını takdım attım merdiven altına ara sıra bakışıyoruz birbirimize ama insanın uğraşacak bir işi yoksa hakikaten sarıyor birine bende takdım makineye kafayı benimde acil birşey bulmam lazım

ben bugün çok atarlıyım yaani bulsam bi kaşık suda boğabilirim ona sarmayı da bıraktım kendime sarmaya başladım kendime sölüyorum kendime kızıyorum

selam tatlım :) eewet kurslar var ben aslında bi heves başlıcaktım ama kolmadı artık bir daha ki yaza olur umarım kurslar çok yararlı oluyor hem zaman geçiriyorsun hem yeni şeyler öğreniyoruz ççok güzel yapıyorsn tatlım zamanı verimli kullanmak diye buna derim :) bak zumba dansını öneririm sana çok eğlenceli ya

nasıl gidiyor bakalım
sevgilinle aran nasıl canımcım

güzel gidiyor tatlım dün denizdeydim acayip rahatladım elimde olsa birkaçgün kalırdım sevgilimlede arayı düzelttim şuan çok mutluyuz :132: tatlı bir heycan var elim ayağıma dolaşıyor birkaçgün sonra yanımda olıcik tabi bizimkilerin haberi olmadan buluşciz umarım yakalanmam ne diim :) sizin nasıl gidiyor tatlım

tatlım kursa gitsen dikiiş dikmeydi terzilikti derken hem öğrenmiş olursun hemen vazgeçme :)

ben bugün çok atarlıyım yaani bulsam bi kaşık suda boğabilirim ona sarmayı da bıraktım kendime sarmaya başladım kendime sölüyorum kendime kızıyorum

ne oldu ki tatlım ya ? buarada seninkine sarmamakta iyi yapmışsın tatlım..
film izle bak güzel oluyor baktın kafan dağılmıyor kulaklığı tak yürüyüş yap ben sinirlendiğimde çok iyi geliyor yürüdükçe öfkem uçup gidiyor :119:

tatlım kursa gitsen dikiiş dikmeydi terzilikti derken hem öğrenmiş olursun hemen vazgeçme :)

yok canim bide ona sarmayim zaten full doluyum bi ara bedeva dikis kurslari vardi devlet acmisdi niyetlendim hamile kaldim tekrar niyetlendim bu seferde turkiyeye gezmeye gittim nasip olmadi simdide cok mesgulum benim bir arkadas var terzi ona sorcam duz diksem yetersokuk mukuk dikerim bari

ankarada zumba kursu varmıdırki acep ama şey yaptım youtube zumba yazıyorum çokk eğlenceli videolar çıkıyo onu yapıyorum evde sabahları D bnde dansa yazılmak istiyorum bulursam şöyle ucuzundan iyi bi yer D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…