yuhbenim kide derdimi niye anlatmıyorum diye kavga ediyor benle
bence onlar ne kadar rahatsa bizde o kadar rahat olmalıyız ama doğamızda yok ki yapamıyoruz işte.
sabah 9 aksam 8 calıstım 800 civarıydı ama ben deneme süresinde bıraktım
12 saat tatlım misal sabah 8 akşam seki vardiyalıydı ama çok sıkıcıydı akşamlarıda çok yoğun oluyordu
1 buçuk yıl oldu tatlım benimki 23 yaşında :) gene cafede çalışıyoduk o garsondu bende mutfakta çalışıyordum :) sizin ne kadan oldu tanışalı :)
ayyy yok tatlım ya çıkmadı işe yarar bişey ama geçenlerde markete eleman aranıyor yazıyodu oraya başvurmayı planlıyorum :) ee ilk iş günü nasıldı bu arada gene denk gelemedik :)
wuw tanışma :) güzelmiş ben benim kinin ailesiyle tanıştığımda çok gergindim :) evet kıymetini bilmek gerekiyor sanırım çok bunalttım onu sanki bendenuzaklaşıyo gibio bana güzel iki laf edip sıcak davranmayınca bende davranmıyorum bana çok değiştin ilk zamanlardaki gibi sevimlilik yaomıyosun dedi ama napim bende bunaldım zor bi zamandan geçiyorum .....
ve evet saydığın kriterlerdende fazlası :)
Selaaaaaam canlarım belediyelerin kursları oluyo dikiş nakış , ebru sanatı , resim , tuval boyama onlardan birine yazılabiliriz sıkılgan arki ler olarak :) bide gene belediyenin- ankarada - hanımlar lokali oluyo her yaştan insan geliyo orda pilates ve aerobic step oluyo oraya gidiyorum bende hem kiloda veririm sıkılışarımda vakit geçer sohbet muhabbet
iyi yapmışsın cnm saati çok fazla
tabi hiç yoktan da iyimiş ama olmasada olur =)
ilk gün güzeldi
bugün 3. günüm bitti
biraz yoruluyorum tabi
2 hafta kaldı ya
nasıl gidiyor bakalım
sevgilinle aran nasıl canımcım
Eneeee benimde canım çok sıkılıyordu gittim dikiş makinesi aldım hiç bir bilgisi olmayan ben oturdum başına ip takma çalıştırma tam 3 saatimi aldı delüüüü sonra kumaşın altını dikmediğini ip topladı diye stresi daha çok başıma iş açtı sonra uğraş uğraş tık yok hep aynı sorun küstüm bende üstüne kılığını takdım attım merdiven altına ara sıra bakışıyoruz birbirimize ama insanın uğraşacak bir işi yoksa hakikaten sarıyor birine bende takdım makineye kafayı benimde acil birşey bulmam lazım
ben bugün çok atarlıyım yaani bulsam bi kaşık suda boğabilirim ona sarmayı da bıraktım kendime sarmaya başladım kendime sölüyorum kendime kızıyorum
tatlım kursa gitsen dikiiş dikmeydi terzilikti derken hem öğrenmiş olursun hemen vazgeçme :)
selam tatlım :) eewet kurslar var ben aslında bi heves başlıcaktım ama kolmadı artık bir daha ki yaza olur umarımkurslar çok yararlı oluyor hem zaman geçiriyorsun hem yeni şeyler öğreniyoruz ççok güzel yapıyorsn tatlım zamanı verimli kullanmak diye buna derim :) bak zumba dansını öneririm sana çok eğlenceli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?