slm tatlışlarım...
can sıkıntısından artık patlamak üzereyim hadi onu geçtim artık erkek arkadaşıma sardım ve atışıyoruz sanki benden uzaklaşıyomuş gibi geliyor konuştumuz zaman buz gibine yapsamda vakit geçirsem ya belki bişeylerle uğraşırsam sarmam ona bunaldım fikir yorum aktiviti ?:18:
aynı dertten bende muzdaribim ama henüz bir şey bulabilmiş değilim..
canım dizi izle yada sürükleyici bi oyun nie biz böyleyiz sıkılınca erkeklere sarıyoruz:)can sıkıntısı bende öleyim ya
Facebook'ta Megapolis diye bir oyun var onu oynayın bence, ben onunla uğraşırken kimseye bulaşmıyorum hatta saatlerce erkek arkadaşıma yazmadığım oluyor hatta şu an bu durum yüzünden trip atıyor
ben de çok aradığım zamanlar kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum.kitap okuyorum ya da dizi izliyorum.aramayı unutuyorum.sonra o arayınca güzel oluyo.cool davranıyorumm:)
can sıkıntısı olağan bı durum değil öyle durup dururken can sıkılmaz ne yapsamda kayıf alsam dıye bı soru olabılırmı
ne yaparsanız yapın keyif alamıyorsanız ne tavsıye edılebılırki
can sikintisi olağan bi durum değil ne demek ya hey allahim.
benim de öyle yaptiğim zamanlar cok olur hicbi sey tat vermez zaten yapcak biseyim yok canim sikkin onun da canini sikiyorum onunla da arami bozuyorum daha kötü hissediyorum sonrapisman oluyorum ama gec oluyo
arkadasin dediği gibi biseylerle uğras onun yazmasini aramasini bekle en azindan o arayinca iyi hissedersin, ben böyle olunca üc dört bölüm arka arkaya dizi izliyorum geciyo sikilinca oyun oynuyorum cikip biraz bi kafede oturuyorum geciyo :)
dexter izlediğim en sürükleyici dizi önerebilirim bi bölüm izleyince bi bölüm daha izlemek istiyosun zaten 45 50 dk bölümleri bir haftada iki sezon bitirdiğimi bilirim...
nasıl bir oyun tatlım bende netten online bir oyun oynıyorum :126: pek sarmıyor artık asıl sorum evde durmak ya hiçbirşey yapmadan ay camdan atsam mı kendimi :119: :)
benim duygularıma tercüman oldun tatlım aynen bende pişman oluyorum ama bu sefer o kızgın oluyoray varya bende o çarklardan geçtim dexter ı biliyorum sarıyo hafif kan olsa dahi :)
anlayabiliyorum tatlim oluyo bazen odalara siğamiyorum cikiyorum koccaman balkona oraya bile siğamiyorum hala da olur üniversiteye hazirlaniyodum bu sene cok fazla sikinti yasadim böyle zamanlarim cook oldu psikolojik olarak cok kötü olurdum ama gecti cok sukur sinavim da bitti sikintilarimin coğu da bitti dediğim gibi diziye sar ya da nelerden zevk aliyosan kendine öyle bi uğras bul :)
bu aralar sikilinca facebookta candy crush oynuyorum saatleri öyle geciriyorum iste :) saatlerdir forumdayim konulari sayfalarca yorumlari okuyorum nasil issizsem artik :) yalniz değilsin anlayacağin...
Kendi şehrini kuruyorsun, elektrik, su falan üretiyorsun zaman geçiriyor baya ama o oyunu oynayan kişilere ihtiyacın oluyor :/ denize falan gidebiliyorsan denize git, arkadaşlarınla buluş ya da çağır sana gelsinler falan.
bu sene bende sil baştan hazırlanıyorum arada derslere bakıyorum ama sarmıyor beni artık onlarbu arada hangi bölümü kazandın talım :) dediğin gibi yapıcam hoş artık dışarda birer saatlik müzikle beraber yürüyüşlere çıkmaya başladım resim falan çizesim var malzeme almak lazım üşeniyoyum aynen bu forumda bende senin gibi sayfaları dolaşıp okuyore kimisine üzülmeden edemiyorum oda bunalıma sürüklemiyor değil hani beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?