tavsiye bekliyorum, lütfen :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
Merhabalar,

Benim yaklaşık 3.5 yıllık bir ilişkim var. Aileler tanışıyor, anlaşıyorlar ama bana bir şeyler oldu ve bu durum beni bunaltıyor. Erkek arkadaşımın önceleri davranışları yapmacık geliyordu, söylediği şeyleri kıvıran, biraz karakter yönünden eksik, öz güveni olmayan biriydi. Ben ilk yıllar çok uğraştım, üzüldüm. Sonra değişti o, gerçekten de birçok konuda anlayışlı, düşünceli, samimi, dürüst biri oldu ama ne bileyim, bende bir şeyler bitti, onu artık sevmiyorum. Ailelerin bu kadar kaynaşması, onun sürekli üstüme düşmesi falan çok geriyor beni. Sevmediğim biriyle evlenirim diye çok korkuyorum ama ayrılsam da nasıl olacak bilmiyorum. Onca yıl, aileler.. Elim kolum gibi oldu bir de, her işime koşuyor, yardım ediyor. Hani onsuz da naparım bilmiyorum. Ama ben çok sevdiğim, her an yanında olmak isteyeceğim biriyle evlenmek istiyorum. Çünkü sevmeyince her şeyi batıyor, boyu kısa geliyor, tipinde kusur buluyorum, sürekli batıyor söylediği yaptığı şeyler. Bu şekilde de nasıl gider bilmiyorum. Etraf o kadar bozuk ki, sürekli bir aldatma, boşanma olayları. Erkeklerin anlayışsızlıkları. Korkuyorum da onu bırakırım da sonra düzgün biri karşıma çıkmazsa diye. Sırf heyecan hissedeyim diye beni üzecek, yanlış biriyle de birlikte olmak istemiyorum. Kafam çok karışık. Sizce ben nasıl mutlu olurum, onunla mı onsuz mu?

eğer gercekten bunları düşünüyor ve hissediyorsan sakın evlenme..evlenip yuva kurup sonra onu yıkmak kolay değil,en azından karşındaki insana bunu yapma

Sevmiyorsan bencilce davranıp çocuğun zamanını çalman, duygularıyla oynaman hiç uygun değil.

o nasıl hissettiğimi biliyor ama ona göre zamanla geçer bu, arada olurmuşmuş böyle şeyler. giden bence ikimizin de zamanı, ben defalarca konuştum ama hep biraz daha zaman isteyen kendisi oldu. ben de kafam bahsettiğim sebeplerden dolayı karışık diye zamana bıraktm artık.

eğer gercekten bunları düşünüyor ve hissediyorsan sakın evlenme..evlenip yuva kurup sonra onu yıkmak kolay değil,en azından karşındaki insana bunu yapma

teşekkür ederim cevabınız için. açıkçası şuan evliliğe 1 yıl kadar var diye zamana bıraktım biraz da ama işler resmiyete binmeye başladığı durumda bana da başka çare görünmüyor

Demek ki sizi ceken diger haliymis.
Muhtemelen zoru seviyorsunuz.
Ustunuze dusen, anlayisli erkekleri cazip bulmuyorsunuz.
Heyecandan bahsetmissiniz.
Ama bu heyecanin bitmesi gibi bi sey degil.
Cunku heyecani kiminle olsaniz da kaybedeceksiniz.
Onu birakirim da iyiyi bulamazsam fikri bana hep bencilce gelmistir.
Sevmiyorsaniz birakin gitsin.

haklısınız söyledikleriniz de. heyecan biter de yine bir şey kalıyor. benim annemle babam 50 yaşında insanlar, 2 gün ayrı kalsalar birbirlerini özlüyorlar. ne bileyim ben de onlar gibi olayım istiyorum. şu durumu o kadar uzun zamandır düşünüyorum ve bunaldım ki, artık sadece kendi mutluluğuma göre karar vermek istiyorum ama bu da bencilce dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…