- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Evrende yalnız olmadığımıza eminimBen de öyleyim ama insanlar böyle mi bizim gibi :)
Ay yok yapamam öyle şeyler :)Onun sana ilgisi olmasa bile senin var belli ki, e ne bekliyorsun tanımadan seni yılışsa daha mı iyi, sonuçta yabancısınız, madem zar atacaksın sen başlat, numarasını iste tanış
O zaman öyle beklersin senden hoşlansın diyeAy yok yapamam öyle şeyler :)
Öyle mi diyorsun? Aslında böyle az ve yerinde konuşan ağır insanları çok beğenirim. Normalde çok bıcır bıcırım ama bu konularda utangaçımEvrende yalnız olmadığımıza eminimSen her zamankinden güzel git yemeklere , bence dinlemesi ve gülümsemesi iyiye işaret :)
Nasıl numarasını mı istediniz?O zaman öyle beklersin senden hoşlansın diye
Bende eşimi arkadaş ortamında gördüm, gördüm ve çarpıldım Allah ne verdiyse yürüdüm, sonuç 9 aydır evliyiz, çokta şey yapma
Hayır hayır ben 2 haftadır tanışıyorum zaten. Öyle uzun bir süre yok. Adamın durumunu dahi bilmiyorum yani söz nişan sevgili vs. Ben üzüldüm size. Ee arkadaşsanız anlamıştır ilginizi. Açılmadan önce siz. Mesafe koysaydı o zaman siz de açılmazdınızArkadaşım ben gaza gelip açıldım reddetti beklediğim cevaptı aslında.Erkekleri için 2 seçenek vardır.1-Açılır 2-Hareketleriyle belli eder ki bu erkekler utangaç erkeklerdir.Bizim aramız çok iyiydi her konuda sohbet eder gülerdik.Arkadaş kalma teklifine hayır deyince aramızdaki sohbette bitti.Belki arkadaş olarak da görebilir.Açılabilirsin ama her şeye hazırlıklı olarak :)
Sosyal medyadan ekledim, tabi ben çok beğendiğim için yanında da çok fazla belli etmiştim zatenNasıl numarasını mı istediniz?
Sorular mı sordunuz? Çok mu ilgilendiniz nasıl belli ettiniz? Bana çevrem hep sanki uzun süreli bir ilişkin var kimseyle ilgilenmez gibi duruyorsun diyor da.Sosyal medyadan ekledim, tabi ben çok beğendiğim için yanında da çok fazla belli etmiştim zaten
Süslenmem de dikkat çeker ama :)Evrende yalnız olmadığımıza eminimSen her zamankinden güzel git yemeklere , bence dinlemesi ve gülümsemesi iyiye işaret :)
Belki o da böyle düşünüyordur.Sorular mı sordunuz? Çok mu ilgilendiniz nasıl belli ettiniz? Bana çevrem hep sanki uzun süreli bir ilişkin var kimseyle ilgilenmez gibi duruyorsun diyor da.
Ya öyle düşünebilir tabi ama arkadaşlara sorarsa onlar biliyor kimse olmadığını. Sorar mı bilmem tabi.Belki o da böyle düşünüyordur.
Yok fazla abartmazsanız çekmez bence :)Süslenmem de dikkat çeker ama :)
Sen benim kafadasın. O yüzden sana soracam :) Şimdi peki bu adam da bizim gibiyse ilk konuşmaz az konuşur sonra da dili açılır mı nasıl olur?Yok fazla abartmazsanız çekmez bence :)
Öyle dimi hiç ikilemde kalmamam lazımdı.Bunda ikilemde kaldiysaniz zaten hoslanmiyor demektir açık zaten hersey
Yitme ile gitmez bu isler sal ipini gitsin yolunaÖyle dimi hiç ikilemde kalmamam lazımdı.
Haklısın sanırım benle ilgilensin istedim ondan kurcaladı aklımıYitme ile gitmez bu isler sal ipini gitsin yoluna
Bizim kafadansa netlik sağlanırsa susmaz bence :)Sen benim kafadasın. O yüzden sana soracam :) Şimdi peki bu adam da bizim gibiyse ilk konuşmaz az konuşur sonra da dili açılır mı nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?