Tavsiye istiyorum

Kalamazdım zaten canım sende iyice emin olmadan açılma zaten bir şekilde belli ediyorlar.Onu görsem yeter bana.
Ya açıkçası benim içimde seninki gibi bir duygu yok zaten sadece hoş efendi buldum bu. Zaten ilgisi olursa illa ki bir şey der diye düşünüyorum çinkü ben de tanımıyorum durumu ne evli mi sevgilisi var mı bilmiyırum. Tabi senin durum farklı sen tanıyorsun bir yerlere davet etti mi seni

Hayır maalesef zaten anne babasıyla yaşıyor başka bir ilçede sadece okula gidip geliyor.

Hayır maalesef zaten anne babasıyla yaşıyor başka bir ilçede sadece okula gidip geliyor.
Ya ne biliyim senin içşn bir fedakarlığı olmamış yaptığı büyük bir şey yok nasıl bu kadar çok sevdin anlamadım. Seni hiç aradı mı o açılma olayından sonra

Ya ne biliyim senin içşn bir fedakarlığı olmamış yaptığı büyük bir şey yok nasıl bu kadar çok sevdin anlamadım. Seni hiç aradı mı o açılma olayından sonra
Maalesef.Bütün bunları bilmeme rağmen koparamıyorum yüreğimden kendisini.Hoşlantıdan daha ileri seviye değil mi bu ya da hayranlıktan.O kadar çaresizim ki yalan yanlış fallardan medet umuyorum.

Maalesef.Bütün bunları bilmeme rağmen koparamıyorum yüreğimden kendisini.Hoşlantıdan daha ileri seviye değil mi bu ya da hayranlıktan.O kadar çaresizim ki yalan yanlış fallardan medet umuyorum.
Mesela ben geçmişe bakınca aptallık ettiğimi düşünüyorum ayrıldığım kişiyi düşine düşüne 1 2 yıl geçirmiştim kimseyi gözüm görmemişti ama şimdi düşününce aslında düzgün 2 insan çıkmış karşıma belki o dönem konuşmayı kabul etseydim şimdiye evliydim çünkü gerçekten çok düzgün insanlardı

Yani biri teklif etse reddederdim aklım başka birinde diye.Elin oğlunun gururuyla oynamaya hakkım yok.
Öyle değil aslında sevebileceğin düzgün biri çıkarsa konuş hepten kapatma kendini yani zamanla seversin zaten hatta birinin seni sevdiğini gördükçe seviyorsun

Öyle ama diğer erkekleri şu anda gözüm görmüyor.Eski fotoğrafına bile sevgiyle bakıyorum.

Öyle ama diğer erkekleri şu anda gözüm görmüyor.Eski fotoğrafına bile sevgiyle bakıyorum.
Hatta sana şunu söyliyim biz ayrılmışız adam beni terk etmiş hatta. Ben biriyle görüşemem kesinlikle görüşürsem ona ihanet ederim kafasındaydım hiç alakası yok aslında. Sen bunla kaç kere karşılaşıyorsun bir haftada

2-3 kere.Hikayede Norm Ender'in en sevdiğim şarkısı dedim inşallah üstüne alınmamıştır.Yoksa rezil oldum

2-3 kere.Hikayede Norm Ender'in en sevdiğim şarkısı dedim inşallah üstüne alınmamıştır.Yoksa rezil oldum
Ya rezil olmadın hatta bence bu adam seni 50 yaşında bile hatırlar yaptığın çok farklı bir şey çünkü ama onu da bekleyip hayatı zehretme amerikadaki sevgiliyle eskiyi konuşma olayı saçma geldi bana

Ya rezil olmadın hatta bence bu adam seni 50 yaşında bile hatırlar yaptığın çok farklı bir şey çünkü ama onu da bekleyip hayatı zehretme amerikadaki sevgiliyle eskiyi konuşma olayı saçma geldi bana
Canım niye hatırlasın ki.Bana da saçma geldi sevdiğini sorsaydım keşke.

Sen çok safça masumca sevmişsin böyle. Üzüldüm. Hatta amerikadaki kız belki başkasıyla görüşüyordur. Ayrıca böyle bir kız var mı emin misin
Ben açılmadan önce bir kez sevdim demişti ama aşkla ilgilenmiyorum demişti.

Acaba onlardan biriyle sevgili mi olacak da böyle bir amerikalı sevgili olayı uydurdu diye dişündüm
Keşke sorsaydım sınıfta hoca nasılsınız diyince bende iyi olmaya çalışıyoruz hocam kötüyüz ama iyi görünüyoruz dedim.Hoca notlardan mı diyince bende evet dedim ama halbuki notlarım yüksekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…