Canım benim ya :) aynı sınıfta değilsiniz ama dimi o duymadı bu konuşmayıKeşke sorsaydım sınıfta hoca nasılsınız diyince bende iyi olmaya çalışıyoruz hocam kötüyüz ama iyi görünüyoruz dedim.Hoca notlardan mı diyince bende evet dedim ama halbuki notlarım yüksekti.
Duydu canım.Üstüne alınmamıştır umarım.Canım benim ya :) aynı sınıfta değilsiniz ama dimi o duymadı bu konuşmayı
Üzülme dur merhaba demedi dedin ya görünce yanından geçip gitti miDuydu canım.Üstüne alınmamıştır umarım.
Sınıfa geldi ben hiç bakmadım o tarafa eşyalarını koydu ve gitti canım.Normalde hiç.böyle yapmazdı.Üzülme dur merhaba demedi dedin ya görünce yanından geçip gitti mi
En azından kafasıyla bir selam vermesi medeni olurduSınıfa geldi ben hiç bakmadım o tarafa eşyalarını koydu ve gitti canım.Normalde hiç.böyle yapmazdı.
Bilemedim ki diğer insanlarla da pek konuşmuyor az konuşuyorİlgisi olsa illa belli ederdi lafa girerdi bahaneyle bir muhabbet kurardı hiç çıktığı olmadı değil ya. Pek umutlanmayın bence ya da siz bir konu açacaksınız ortamda bir nabız yoklayacaksınız
Ben konu monu açamam ya :)Nasıl bir konu ayrıcaİlgisi olsa illa belli ederdi lafa girerdi bahaneyle bir muhabbet kurardı hiç çıktığı olmadı değil ya. Pek umutlanmayın bence ya da siz bir konu açacaksınız ortamda bir nabız yoklayacaksınız
Yaptığı da ayıp aslında sen olsan onun yerinde aynı şekilde mi davranırdınSınıfa geldi ben hiç bakmadım o tarafa eşyalarını koydu ve gitti canım.Normalde hiç.böyle yapmazdı.
Bir kere bakıştık sadece.Onda da normalde tebessüm olurdu o tebessüm de gitmişti yüzünden.Ben merhaba diyemem bu saatten sonra.En azından kafasıyla bir selam vermesi medeni olurdu
Kabalık işte bu ne yapmışsın ki canını mı yaktın hayır sadece sevdim demişsin böyle dedin dimiBir kere bakıştık sadece.Onda da normalde tebessüm olurdu o tebessüm de gitmişti yüzünden.Ben merhaba diyemem bu saatten sonra.
Evet sadece onu dedim sonra da görüşmeyi burada bitirelim dedim reddedince.Kabalık işte bu ne yapmışsın ki canını mı yaktın hayır sadece sevdim demişsin böyle dedin dimi
Etrafa anlatmadı değil miEvet sadece onu dedim sonra da görüşmeyi burada bitirelim dedim reddedince.
Anlatmamıştır herhalde bilemiyorum maalesef.Etrafa anlatmadı değil mi
Biz kadınlar da var ya nerde bizi sevmeyen biri ona saplanıyoruz neden bilmiyorumEvet sadece onu dedim sonra da görüşmeyi burada bitirelim dedim reddedince.
Kaç gün oldu bu olay olalııAnlatmamıştır herhalde bilemiyorum maalesef.
Seviyorum hala soğuyacağımdan emindim ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Başkasıyla da olsa o hep mutlu olsun yeter bana.Zorla birinin kalbine girmek istemem ama çıkmıyor da kalbimden.2 hafta.Biz kadınlar da var ya nerde bizi sevmeyen biri ona saplanıyoruz neden bilmiyorum
Daha çok yeni ama öyle düşün. Mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalış izleme yani adamı sosyal medyadan da çıkarSeviyorum hala soğuyacağımdan emindim ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Başkasıyla da olsa o hep mutlu olsun yeter bana.Zorla birinin kalbine girmek istemem ama çıkmıyor da kalbimden.2 hafta.
Aynı sınıfta olmamız gerekiyor ya düşün ben nezleyken sınıfa gittiğimde sırf ona bulaştırmayayım diye başka sıraya oturmuştum.Daha çok yeni ama öyle düşün. Mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalış izleme yani adamı sosyal medyadan da çıkar
Canım benim ya sen ne kadar ince düşüncelisin sen sevmeyeceğinden emin misinAynı sınıfta olmamız gerekiyor ya düşün ben nezleyken sınıfa gittiğimde sırf ona bulaştırmayayım diye başka sıraya oturmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?