tavsiye istiyorum

Jeanette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
277
12
28
Azerbaycan
Merhaba arkadaslar.ilk kez konu aciyorum. Ayrica azeriyim bi yazi hatasi olursa ozur dilerim simdiden.simdi arkadaslar benim 3 yildir suren bir iliskim var. Erkek arkadasim bana evlenme teklifi etti bende yasimiz kucuk diye kabul etmedim. Simdi erkek arkadasim bana gelecek icin benden bi sey bekleme diyor.yaani evlenmiyecekmis.sebebde benim teklifi kabul etmemem. Bende o zaman konusmayalim diyorum haayir konusmak istiyorum diyor( telefonu kapadim acdimki bi suru telefon etmis hatta eve telefon etmis kardesim acmis oda kapamis. Ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar tavsiye istiyorum sizden ( hem artik evelenmek istemiyorum diyor hemde ayrilmiyor ne yapicam ben? (

Ne kadar da dengesizmiş.
Boşverin.
Her istediğim olacak diyor.
Yol yakınken gönderin gitsin..

Yaşlarınız kaç ?

Ben 20 yasindayim o 22 yasinda

Tamam evlilik için yaşınız küçük olabilir de sevgilinin tavırları çok tutarsız

Aklınca trip atıyo da çocuk oyuncağı değil bu işler
Teklifimi kabul etmiyosan gelecek düşünmüyorum sneinle ama benle konuş ne demek
Burdan bile belliği evliliğin e sini taşıyamayacağı

Evet ya cok sinir oluyorum zaten konusmak istemiyorum diyorum tamam diyor yarin ariyor sensiz dayanamiyorum diyor.bide yengec burcu cok dengesiz

Sizden '' hayır '' cevabını alınca , şok geçirmiş olsa gerek..
Bence sevgilinizin ileride evlililik olmayacak demesine bakmayın,aklı sıra size böyle diyerek evliliğe ikna etmek istiyor.Ama yanlış yolda..

Hem siz hiç evlenmeyeğiz dememişsiniz, şuan için erken demişsiniz..
Bu dönemi söz keserek veya nişan yaparak da geçirebilirdiniz..
Sanırım o cevabınızı ''hiç'' olarak algılaşmış olmalı..

Bence sürekli konuşmak istiyor olması ; sizi kaybetmek istemeyişini gösteriyor ..

Bence oturup adam akıllı konuşun,şuan için erken olduğunu söyleyin.Gerekirse mevzuyu ailenize bağlayın.Onlar şuan için erken olduğunu ve biraz daha beklememiz gerektiğini söylüyorlar diyin..

Belki anlar..

Evet cok iyi analiz etmissin ablacim. Bana diyo ki tamam suan evlenmeyelim ama hic olmasa evet deseydin.. ailem her kes teklif edecegimi biliyodu hayir dedigin icin kotu oldum onlarin yaninda diyor. Bende vaz gectim evlenmekden ama seninle konusmadan duramiyorum diyor. Sabah telefonu kapadim actimki kac kez aramis msj yazmis. Inanki ne yapacagimi bilmiyorum. Tavsiye isteyecegim bi ablam yok ondan konu acmayi dusundum (

Canım bak,yaşlarınız çok küçük.Hele bir erkek için 22 yaş evlilik için küçük.Yaşına göre çocukça tavırlar.Sırf ailesinin yanında karizası çizilmesin diye evet mi denirmiş.Vereceğin cevap çok baist.Senin de benim de yaşlarımız küçük.Şu an,yıllar sonrasının cevabını vermemi bekleme benden.

Iste bunu anlatamiyorum ona . Diyoki bana evet deseydin ama 5 yil sonra evlenseydik ben beklerdim. Ama ben simdi evlenmek istiyor diye dusunup erken dedim. Cok inatci yaa sinir oluyorum

Iste bunu anlatamiyorum ona . Diyoki bana evet deseydin ama 5 yil sonra evlenseydik ben beklerdim. Ama ben simdi evlenmek istiyor diye dusunup erken dedim. Cok inatci yaa sinir oluyorum

Canım önce bir evet deseydin olur, sonra şimdilik bari bir adını koyalım söz keselim olur, sonra aileler de tanıştı fazla uzatmaya gerek yok haydi evlenelim olur. Daha erken olduğunu düşünüyorsan baştan bunu belirtmen en iyisi olmuş. Yrıca insanlar daha birbirini tanımadan, evlilik için o noktada ne düşünüyor bilmeden pat diye evlenme teklifi mi olurmuş. Hayatındaki insanın evliliğe hazır olup olmadığından bihaber bir erkek ailesinin yanında karizma kaybını da hakediyor. Önce bir ağız aranır. Gelecek planları ne yönde öğrenilir, ona göre teklif yapılır.

yaşın küçük, bence de evlenmemek gerek o yaşta.. ama şimdi -yanlış noktaları olsa da- sevgilinle empati kurmaya çalışalım. büyük bir beklenti içinde sana evlilik teklifi etmiş ve dediğine göre bunu herkeslere duyurmuş.. o kadar eminmiş ki evet diyeceğinden.. şimdi çevresinin gözünde sanki sen onla ciddi düşünmüyormuşsun gibi olmuş.. en çok da buna içerliyor bence ve çevresine de bu duyguyu bastırmak için ben de evlenmeyi düşünmüyorum öyle takılıyoruz moduna getiriyor...
bana kalırsa daha evlilik muhabbeti olmadan insanların bu yolu kapaması gerek.. benimki benden o kdar çok çekinmiş ki aileler tanışıp benim ailem onay vermeden evlilik teklifi etmedi-edemedi.. çünkü ben ona ailemin uygun görmeyeceği biriyle ben kendisini çok sevsem bile olmayacağını söylemiştim..
yani lafın kısası aslında senin bundan önceki tavırların onu cesaretlendirmiş olacak ki bu kadar herkese ilan ede ede sana evlenme teklif etmiş canım.. o yüzden bu konuyu dile getirerek açıklama yapman en doğrusu. "ben de seninle hayatımı birleştirmeyi çok istiyorum ama okulumuz bitsin, ayaklarımız yere bassın, daha olgun olalım, daha olgun anne baba olalım diye biraz zaman geçmeli diye düşünüyorum." ve hatta anladığım kadarıyla ciddi olmayan bir ilişkiyi sürdürecek biri değilsin, o halde "eğer seninle evlenmeyi planlamıyor olsaydım beni tanıyorsun seninle sevgili olmazdım" diye açıklamalısın bence...
umarım iyi bir fikirdir

Cok dogru soyluyorsun dediyim gibi ona bunu anlatamayirom cok duygus e cik dengesiz birisi arkadasim. Ama seviyorum iste

Cok dogru soyluyorsun dediyim gibi ona bunu anlatamayirom cok duygusal ve cok dengesiz birisi arkadasim. Ama seviyorum iste

Dogru sotluyosunn benim evet diyecegimden com emindi. Hatta sok olmus evet demiyince.ailesine hayir soyledigimi soyleyince aileside kiz seni sevmiyor galiba demisler. Yani arkadasimla evlenmek istemesigimi dusunmusler. Empati yapinca hakli belkide diyorum ama bende ciddi dusunmedigim bi iliskiye baslamam asla.yani oylesine gezip tozmayi sevmem ben.hatta arkadasim sadece elimi tuta bildi suana kadar. Onunla ciddiydik biz ama su evlenme teklifi her seyi berbat etdi.diyorum ki tamam evlenme ama iliski bitsin konusmak istemiyorum boyle arkadasimda dayanamiyorum diyor.ayrildigimiz zaman okulumun onunde bekliyodu yaa. Simdi konusuyoruz ama hic icime sinmiyor (

hayır cevabı içine oturmuş ama seni sevdiğinden yoksa bitirir giderdi.

evlilik teklifini kabul ediyorum ama evliliği düşündüğüm zamana daha çok var de.

tabii o zamana kadar neler olur Allah bilir ancak

Seninle aynı yaştayım ben.Ayrıca keşke evet deseydin, bence o senden evlilik sözü almak için böyle bir teklifti bulundu sana..
Sende keşke evet deseydin , evet demenle hemen evlenecek haliniz yok.Yine bekleyecektiniz..
Erkek aklı sonuçta,sen hayır diyince ne yapsın.Seni bırakıp gidemez çünkü seviyor..

Bence oturup bi konuşun dediğim gibi..
Sen bekleyelim ailem böyle uygun geliyor seven insan bi süre daha bekler de.Eğer bunada laf ederse ona göre hareket edersin.Ama bence etmeyecek.Çünkü seni silip atamıyor,seviyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…