tavsiye istiyorum

Evet ya cok sinir oluyorum zaten konusmak istemiyorum diyorum tamam diyor yarin ariyor sensiz dayanamiyorum diyor.bide yengec burcu cok dengesiz

Açıkça söyle
Evlilik çocuk oyuncağı değil
Senin sağın solun tutmuyo, sorunu kendin de arayacağına ne trip atıyosun diye

Af edersin yasina bakmamistim :)) tamamda canim cok konustum bu konuya onunla ama anlamiyor. Bende ne yapacagimi sasirdim. Tabi hemen evlenecek degiliz ama o an cok erken diye bildim yaani hayirda demedim aslinda ( ben bundan sonrasi icin ne yapmam gerek bilmiyorum canim (

Açıkça söyle
Evlilik çocuk oyuncağı değil
Senin sağın solun tutmuyo, sorunu kendin de arayacağına ne trip atıyosun diye

Diyorum diyorumda anlamiyor. Cok tecrubesizin bu konuda. Ilk sevgilim ve ben o an icin karar veremiyorum hep yarini dusunuyorum belkide bu yuzden kaybediyorum hep..

Telefonu açmıyorsun peki bu açmayış nereye kadar devam edicek..
Sen telefonu açmazsan evi arıyor..
Yani seninle evlenmek konusunda kararlı.Aslında bu iyi bir şey.Seni bu denli seven biri var.Ve senden hiç bir şekilde vazgeçmiyor.Birazcık anlayışlı olması gerekiyor.
Güzelce konuştuktan sonra bu sorunu halledip ilişkinize kaldığınız yerden devam edersiniz canım..

Evet canim aslinda beni cok seviyor hiss ediyorum bunu. Fakat artik evlenmekden vaz gecdim benden gelecek bekleme diyor.bende tamam o zaman ayrilalim diyorum haayir evlenmek zorunda diyiliz konusalim diyor.sensiz dayanamiyorum diyor. Ben bundan sonra ne yapacagimi bilmiyorum inanki canim (

Diyorum ya , gerçekten de şuan ondan gelecek beklememeni isteyen biri olsaydı , seninle iletişimi çoktan kesmişti..
Ama iletişim halinde..

Böyle konuşarak halledilecek mevzulardan dolayı hemen aşkınızdan sevginizden hayallerinizden vazgeçmeyin.Çabalamadan birşeyy olmuyor ne yazık ki..

Cok tesekkur ederim canim yaa gercekden cok yardimci oldun :)) ben artik vaz gecmek uzreydim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…