- 30 Haziran 2020
- 4
- -1
- 6
- 43
- Konu Sahibi Deniztarak
-
Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım.
Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım.
kardesimin erkek kardesi nedir?kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.
eşinin erkek kardeşi demek istedi muhtemelenkardesimin erkek kardesi nedir?
Muhtemelen:)Gerisini zaten hic anlamadımeşinin erkek kardeşi demek istedi muhtemelen
Kardeşinizin erkek kardeşi sizin de kardeşiniz olmuyor mu?Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?