- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.576
- 138
- Konu Sahibi Deniztarak
-
Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım.
Çok teşekkür ederim bazı şeyleri yazmayı unutmuşum sanırım.O yüzden çok anlaşılamamış.Ama yinede en iyi anlayan siz olmuşsunuz.Sorununuzu çok anlamadım ama anladığım kadarıyla 13 yıldır devam eden bir süreç var. Ve sizin anlattığınızdan daha büyük bir sorun var ki o da eşinizin yılda 1 kez 1 aylığına gelmesi. Eltimin oğlu da yurt dışında ve yılda en az 3 kez geliyorlar mesela. Bazen 5 bile oluyor. İzinli gelirlerse 1 ay , yaşadıkları ülkeye özgü tatillerde gelirlerse de o tatil süresince kalıyorlar. Eşiniz kendine ayrı bir hayat kurmuş resmen. Bu kadar sürede neden sizi yanına almadı? Hiç bir şey için geç değil. Bence siz oraya gitmenin yollarına bakın. Buradaki sorunlardan da böylelikle uzaklaşırsınız.
Anlamadıysanız niye kendinizi yorarak bu öneride bulundunuz ben de bunu anlamadım
İşinize yararAnlamadıysanız niye kendinizi yorarak bu öneride bulundunuz ben de bunu anlamadım
Öyle ölmez, füze atsaydınİşinize yarar
Forum Manifestosu !
Kadınlar Kulübü'nün sizlere daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla forumu kullanmadan önce aşağıda yazan kurallara uymanızı rica ederiz. Şimdiden teşekkürler... I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi...www.kadinlarkulubu.com
Yardımcı oldumÖyle ölmez, füze atsaydın
Keşke sizi günlük hayatta tanısaydım komik kızYardımcı oldum
Muhtemelen birleştiği bir ailesi var zaten yurtdışındaEşin niye aile birlestirmesi yapmio 15 senedir? Niye sizinle yaşamıyor, sizi yanina almiyor? Sorun bu heralde?
Bence kabul etmeyın.Kocan zaten para yolluyor bırde cocuguna sen mı bakıcaksın .Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım. Çok detaya girmek istemediğim için bazı şeyleri yazmayı atlamışım.Eşim mesleğinden dolayı yurt dışında çalışmayı tercih ediyor.Çünkü getirisi daha fazla.Fakat büyük nedenlerden biri de kendi erkek kardeşi vefat edince iki kız yeğeninin de çalışacak eğitimde olmayan annelerinin de olması.Büyük kız yeğen şu anda dersleri kötü olduğu için benimle kalmasını önerdi.Bende zaten iki erkek çocuğum olduğu için biri 6 biri 12 yaşında tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum.Şu anda da hep kullanılan taraf gibi hissettiğim için bir de kızı yanıma almak istemiyorum sorumluluk yeterince ağır geliyor.Bunlar dahilinde kafam iyice karışmış durumda sizlere yazarak bir dış gözlem yapmanızı rica etmiştim.Bir fikir verebilirsiniz belki diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?