TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNİZ?

Kayni vefat etmiş sanırım konu sahibinin..konu sahibinin eşi maddi olarak yengesine destek oluyor konu sahibi eltisinden nefret ediyor..eltinin kızının dersleri kötüymüş...elti fesatmis..

Eşiniz eğlenceye gitmemiş çalışmaya gitmiş.Onlarca meslek var ona da bu düşmüş.Evet zor bir evlilik ama maddi olarak ne yapacak eşiniz meslek değiştirmesi lazım.Eltinize yardıma gelince ben böyle insanlara hakikaten helal olsun diyorum eğer sizden esirgemiyorsa olmuş abisinin çocuklarına karısına sahip çıkması güzel.Kadini sevmiyorsanız muhatap olmayin

Yazım tarzınız ve anlatma biçiminiz konuyu anlamamızı zorlaştırıyor. Biraz daha düzenli ve detaylı yazarsanız daha iyi fikir verebiliriz size.
Anladığım kadarıyla yorum yapayım;
Eşiniz neden o kadar sene sizi ve çocukları yanına almadı? İlla ki çıkardı vize ve oturma izni. Aile birliğinin korunması açısından hangi ülke olursa olsun insanlar belli bir süre ve prosedürden sonra ailesini yanına alabiliyorlar. Senede 1 ay görmekle evlilik nasıl yürür? Bence en büyük problem sizin bu kadar yalnız kalmanız. Sadece sizin için de değil, çocuklar için de büyük bir avantaj olur eğer eşiniz amerika, kanada veya avrupa ülkelerinden birindeyse. Bence ilk olarak bu durumu problem görmeli ve çözmeye çalışmalısınız. Evet maddi açıdan eşinizin geliri çok daha iyidir ama mesela ben çok para için eşimden yıllarca uzak kalacağıma, az parayla burada birlikte mücadele etmeyi tercih ederdim.
Bunun dışında, eğer sizden para esirgeme gibi bir durum yoksa, eşiniz vefat eden kardeşinin eşini ve yeğenlerini, kardeşinin ona emaneti olarak görüp maddi destek sağlıyor diye gurur duymalısınız. Yarın öbür gün Allah korusun ablam vefat etse, ben de aynı şekilde yeğenlerime sahip çıkarım veya enişteme elimden geldiğince yardım etmek isterim. Eltinizi karakter olarak sevmiyorsanız siz muhatap olmazsınız veya resmi bir iletişimle zorunda oldukça görüşürsünüz olur biter.

Çok teşekkür ederim bazı şeyleri yazmayı unutmuşum sanırım.O yüzden çok anlaşılamamış.Ama yinede en iyi anlayan siz olmuşsunuz.

Anlamadıysanız niye kendinizi yorarak bu öneride bulundunuz ben de bunu anlamadım
İşinize yarar

Kadın niye çalışacak eğitimde değilmiş herkes çalışabilir tembel olmayan herkes çocukları kocaman olmuş gitsin çalışsın çaba göstersin ondan sonra amca olarak elinden geldiğince yine yardım eder evlenmeyi çocuk yapmayı bilen herkes çalışmayı da bilsin
Ergen bi genç kızın sorumluluğunu alamayacağınızı söyleyin siz öğretmenmi sşniz de alacaksınız yanına ben terbiye veremedim al onada sen ver der gibi
Niye bu kadar pasifsiniz yahu içim şişti yıllarca eşinizden uzak iki aileyi geçindirecek diye ev yok aile ypk niye bunları kabul ettiniz niye razı geliyorsunuz

Öyle ölmez, füze atsaydın

Sizin yanınıza gelince kızın derslerinde nasıl bir farklılık olacak orayı anlamadım? Tam tersine laf söz geçiremeyeceksiniz. Okul değiştirecek, alışma süreci vs bir dolu sorun.
Ayrıca eşinizle sağlıklı bir evliliğiniz yok biliyorsunuz değil mi?

Bence kabul etmeyın.Kocan zaten para yolluyor bırde cocuguna sen mı bakıcaksın .

İlginç ben anladım konunuzu. Para konusunda bir şey yapamazsınız sanırım eşin gönderiyorsa. Siz ekstra yardım etmek zorunda değilsiniz tabi. Diğer konu, eltin kızına ders çalışması konusunda disiplin sağlayamıyorsa siz ne yapabilirsiniz ki? Evleri çok kalabalık ders çalışma şartları yoksa sizin evinizde de iki çocuk var. Çocukların sorumlulukları ebeveynlerde olmalı başkasına yüklenmemeli. Kabul etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…