aslında aynı problemler kısır döngü gibi tekrar ediyor.Once yeni tasnıtıgım bana sıcak davranan insanlar goruselim vs diyor gorusmek istiyormus gibi gozukuyorlar sonra bir sure bekliyorum mesela 1ay gibi hicbir yaklasım davet plan gormuyorum.Sonra ben adım atayım belki sonrada onlardan dan gelir birsey diyorum belki musait degiller gibi dusunuyorum ama aradan aylar geciyor olmuyor o yaklasım.ama her karsılsatıgımızda da soyle deniyor bulusma olayı gecince goruselim ben musaitim vs deniyor ama yine tık yok yine ben biseyler yapmaya calısıyorum genelde boyle oluyor yanlız oldugum icin arkadas edinmek istiyorum karsı tarafta oyle gibi gozukuyor ama harekete gecmiyor insanlar acıkcası.bende birsure bıkıyor pesini bırakıyorum aramayı kesiyorum yani.Sizin arkadaslarınızla aranız nasıl? yeni tasnıtıgınız insanlarla gorusmek istediginizde nasıl bir tavır sergiliyorsunuz agfırdan mı alırsınız yoksa epey belli mi eder harekete mi gecersiniz.kararsızım yani bu konuda oncekilerde harekete gectim oyle oldu agırdan aldım hic aranılmadım bile bir denge tutturamadım.Eski arkadaslıklardan umdugunu bulamayıp hayal kırıklıgına ugrayınca yeni olanlarada guvenmekte sorun cıkıyor ama bir boyutuda karsılık goremiyorsun arkadaslarınızı ne sıklıkta ararsınız onlar ne sıklıkta arar.ne sıklıkta gorusursunuz.msj mı yoksa aramamı daha iyi basta.