tavsiyeler..

Metal renkli tencere ocak buzdolabi vs vs bunlar icin ayri bi deterjan mi ne varmis bilen var mi kizlar ? Bosch magazasindaki gorevlide bahsetmisti ama ismini sormayi unuttum ay bu ne telas boyle yaaa :)
Bu tür eşyalarda yağ çözücü falan kullanmaman gerekiyor. Çünkü zamanla boyasını kaldırıyor açılmalar oluyor renginde.
Sprey veya krem temizleyiciler var. Cif'in paslanmaz çelik yüzey temizleyicisi var onu kullanabilirsin.
Çabuk çizileceği için kullandığın bezlere de dikkat etmen gerek..

Merhabalar bende marka ve model olarak tavsiyelerde bulunabilirim aslında bende çeyiz alışverişi yapıyorum ve benimde tavsiyelere ihtiyacım var burası işime yarıyacak inşallah

Öncelikle kesinlikle gelinlik gibi yatak örtülerinden alınmamalı sonradan herkesin pişman oldugunu çok duydum almadım düşünmüyorumda Çok begendigim birkaç nevresim takımı aldım uyku seti almayı düşünmüyorum onların yerine çok güzel nevresim takımlarıda iş görüyor benim fikrimce bence başlangıç için az olması gerekir ilerde ihtiyaç olunca alınmalı çok fazla yer kaplıyorlar sade renkler tercih ettim zevkim değişmez bu koşulda ve iyi marka tercih ettim kaliteli alınmalı en çok yıkanan ve yıprana onlar olucak çünkü nevresimde sarev ve taç öneririm mükemmeller Havlu ve bornozlarda kesinlikle bambu alınmalı suyu fazla emiyor daha sağlıklı diye düşünüyorum abartılmadan alınmalı onlarda evlenincede alabiliriz sonuçta

Mutfaga geldigimizde gözüme en çok çarpan şey herkes böyle tercih ediyor ben etmiycem ama inat ettim Hem misafir için 12 kişil hem kendimiz için 12 kişilik bence çok fazla evlenince pişman olunucak bir konu okadar parça mutfaga nasıl sıgar birtek onlar koyulmuyorki mutfaga ben 12 kişilik aldım misafir için sonra kendimiz için alıcam sadece takım yapıcam 2 kişilik zevkim değişir ilerde değiştiririm kahvaltı takımı kesinlikle gereksiz arkadaşlar pişman olmayın diye söylüyorum çok duydum hep öyle takım yapıpmı yiycez normal kaplarından alıp tabaklarımıza dagıtabilir bence eğer evime hep kahvaltıya misafir agırlarım diyorsanız alın tabikiBol bol saklama kabları alınabilir çok kullanışlı oluyor bir çelik tencere seti 3lü teflon tava seti bir pilav tenceresi 3lü çelik sahan yemekler için yeterli olucaktır.Küçük çay tabakları ıvır zıvırlardada hisarın güzel modelleri var jumbo aynı şekilde bir göz atmanızı isterim

Yemek takımını-çelik tencereleri-çatal-bıçak setini jumbo tercih ettim çelikle eniyisi jumbo fiyatları biraz tuzlu ama öneririm çok kaliteli yıllarca sorun çıkarmaz sanırım Teflonda tefal camdada paşabahçe öneririm:81:

Elektirikli ev aletlerinde blender setinde kişisel bakım aletlerinde braun,ütüde tefal diyorum ben philipside öneren çok var ama kattle ekmek kızartma makinası bosch tercih edicem ama yine tefal korkmaz gayet iyiler,Tost makinası tefal ve arzum öneririm

Beyaz eşyada benim tercihim bosch olucak inşallah başka öneri veren olursa burda onlarıda dinlemek isterim biraz uzun oldu yardımcı olabilmişimdir inşallah Herşeyin azını ve özünü alın arkadaşlar kesinlikle bu şekilde pişman olunmayacaktır ben öyle tercih ediyorum az olsun iyisi olsun yeterli herkese bu güzel uğraşılı tatlı heycanda keyifli zaman geçirmelerini dilerim

haklısın canım en guzelı normal yorgan almak tsk ederım fikir verdiğin için :)

Philips GC4890 Azur ütünün markası bu kızlar :)

dün, Vatan Bilg.da aynı markanın 5060 modeline baktım ben de, çok ağır geldi bana, bir de 397tl idi fiyatı, çok değil mi kızlar ütü için
bir de buna bakıcam,daha hafif olabilir,fiyatı da daha uygun geldi bana...

valla canm yanlıs hatırlamıyorsam çalışkan galeriden aldım ben 170 veya 160 tlye almıştım ama bı denemelık calıstırdım harıkaydı bana cok agırda gelmedı :) bırde bı ütü daha vardı onu annem almıştı kendıne 440 tl buharlı kendınden sadece bı tusu var okadar ama benım aldıgım ütüden daha memnunum :) allah içimize sindirsin kızlar :)

merhaba çeyiz hazırlığında olan arkadaşlar. ben 1,5 senelik evli bir arkadaşınız olarak naçizane fikirlerimi paylaşmak ve sizleride bilgilendirmek istedim. öncelikle greksiz alışverişlerden kaçının derim arkadaşlar. mesela kahvaltı takımı, uyku seti gibi şeylere inanın hiç gerek yok. zaten günlük alacağınız yemek takımının içinde kahvaltı seti için gerekli olan herşey var. uyku seti yerine de bir yorgan alıp çeşit çeşit nevresim almanız daha mantıklı.hem şimdinin nevresimleri çok güzel yatak örtüsü bile sermenize gerek yok, zaten yatak örtüsü gibi modelleri var. ben taç ve sarev kullanıyorum ikisinden de çok memnunum.çarşafı lastikli olanlar daha kullanışlı oluyor. misafir yemek takımını 12 kişilik alın, kendiniz için olan günlük yemek takımını ise en az 8 kişilik alın.6 kişilik alırsanız yetmiyor.ben porland dan kendi takımımı oluşturdum 8 kişilkik olarak. günlük kullanacağınız çatal kaşık takımını ise 12 kişilik almanızı öneriyorum. 6 kişilikler yine yetersiz oluyor. beyaz eşyalarımın hepsi bosh. elektrikli süpürgem philips. ütüm de philips ama tefal in tabanları daha kaygan ve daha güzel. tefal tercih edin derim. şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım yardımcı olmuşumdur. bu arada esse mağazalarından elektronik alet almayın derim. ben blendır almıştım kötü çıktı.

blenderini hangi marka aldın canım?hangisini önerirsin blender'i?

dekoreko adlı siteye hergün birkere bakın derim zira hergün çeyizlik mutfak gereçleri. ev tekstili vb birçok kampanya geliyor :)

Arkadaslar saten pamuklu nevresımler hakkında ne dusunuyorsunuz cok begenıyorum ama kullanışlı mıdır acaba?Tavsiyelerinize göre almak ıstıyorum.

[SUB][/SUB]
Arkadaslar saten pamuklu nevresımler hakkında ne dusunuyorsunuz cok begenıyorum ama kullanışlı mıdır acaba?Tavsiyelerinize göre almak ıstıyorum.

ben kesinlike pamuk-saten diyorum. %100 pamuk olanlar hem cok sert oluyor (ne kadar yumuşatıcı koyarsan koy) hem de çok kırışıyor. tam satenler gibi kaygan da değil ama çok güzel bir dokusu var. bir de alırken renge dikkat etmek lazım, mümkün olduğunca açık renk iyidir, solma olmaz. olsa da belli olmaz :)

Öncelikle tesekkür ederim yorumun için canım bugun taçdan 2 tane pamuklu saten nevresım aldım yorumunu dıkkate alarak beyaz üstüne mavi ve kırmızı desenli seçtim :)

markafoni çılgınlığı

Eklentiler

• $100000131389_0_304x424.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $100000131390_0_304x424.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $100000131391_0_304x424.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $8697669143517_0_304x424.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $8697669167100_0_304x424.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $8697669180727_0_304x424.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $8699310033499_0_304x424.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $8699310035271_0_304x424.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 50
merhabaa
benbde bişey sorabilirmiyim. ben çay seti almak istemiyorum. yani tamam olsa güzel olur ama olsada olur yani. boşuna masraf etmek istemiyorum. arkadaşımda illaki al onsuz olmazmış der durur

merhabaa
benbde bişey sorabilirmiyim. ben çay seti almak istemiyorum. yani tamam olsa güzel olur ama olsada olur yani. boşuna masraf etmek istemiyorum. arkadaşımda illaki al onsuz olmazmış der durur

Günaydın asmunikal.. çay setinden kastın nedir tam olarak? bende olmadığı için tam olarak içinde hangi parçalarının oldugunu yazarsan daha iyi fikrimizi belirtebiliriz. en azından benim için böyle :)

Ben çay seti almayı mantıklı bulmuyorum. Zaten 12 kişilik takımın içinde çay kaşıkları var. Tepsiler, bardak altlıkları falan bana böyle çok metalik ve soğuk bir hava veriyor. Ben 3lü gümüş kaplama tepsi aldım, 1 adet de sözlüm söz için çikolata alırken çikolata tepsisi seçmiş o da gümüş kaplama. Bunları kullanmayı düşünüyorum. Normalde güralların bardaklarını çok beğeniyorum, misafirlik için 6 adet aldım onları 12 ye tamamlayıp kullanmayı planlıyorum. Nasıl olacağı konusunda fikrim yok ama şimdilik planım bu hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…