- Konu Sahibi diclem3555
-
Bu tür eşyalarda yağ çözücü falan kullanmaman gerekiyor. Çünkü zamanla boyasını kaldırıyor açılmalar oluyor renginde.Metal renkli tencere ocak buzdolabi vs vs bunlar icin ayri bi deterjan mi ne varmis bilen var mi kizlar ? Bosch magazasindaki gorevlide bahsetmisti ama ismini sormayi unuttumay bu ne telas boyle yaaa :)
Bence uyku seti yerine yorgan al hem istediğin kalitede alırsın(mesela taçın mikrofiber yorganı 44 liraydı veya ipek, pamuklu yorgan bulabilirsin) hem de her nevresimle kullanabilirsin. Uyku setlerindeki yorgan desenli olduğu için kendi nevresimi kirlendiğinde başka nevresimle kullanmak sıkıntı oluyor hem de diğer yorganlara göre kalite farkı oluyodur..
Philips GC4890 Azur ütünün markası bu kızlar :)
merhaba çeyiz hazırlığında olan arkadaşlar. ben 1,5 senelik evli bir arkadaşınız olarak naçizane fikirlerimi paylaşmak ve sizleride bilgilendirmek istedim. öncelikle greksiz alışverişlerden kaçının derim arkadaşlar. mesela kahvaltı takımı, uyku seti gibi şeylere inanın hiç gerek yok. zaten günlük alacağınız yemek takımının içinde kahvaltı seti için gerekli olan herşey var. uyku seti yerine de bir yorgan alıp çeşit çeşit nevresim almanız daha mantıklı.hem şimdinin nevresimleri çok güzel yatak örtüsü bile sermenize gerek yok, zaten yatak örtüsü gibi modelleri var. ben taç ve sarev kullanıyorum ikisinden de çok memnunum.çarşafı lastikli olanlar daha kullanışlı oluyor. misafir yemek takımını 12 kişilik alın, kendiniz için olan günlük yemek takımını ise en az 8 kişilik alın.6 kişilik alırsanız yetmiyor.ben porland dan kendi takımımı oluşturdum 8 kişilkik olarak. günlük kullanacağınız çatal kaşık takımını ise 12 kişilik almanızı öneriyorum. 6 kişilikler yine yetersiz oluyor. beyaz eşyalarımın hepsi bosh. elektrikli süpürgem philips. ütüm de philips ama tefal in tabanları daha kaygan ve daha güzel. tefal tercih edin derim. şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım yardımcı olmuşumdur. bu arada esse mağazalarından elektronik alet almayın derim. ben blendır almıştım kötü çıktı.
Kızlar öncelikle hepiniz hoşgeldiniz diyerek başlıyorum.. :) Tatlişler birbirimize önerebilceğimiz çeyizlik için markalar hakkında yorum,kullanış şekli ve indirimler için birbirimize yardımcı olalım :) Şimdiden herkese çooook teşekkürler :) Fotoğraflarıda yorumlarıda paylaşabiliriz bu arada :) İndirimlerden de muhakkak birbirimize bildirelim :)
HERKESE GÜZEL GÜNLER , AŞKLI GÜNLER FISTIKLAR :)
dekoreko adlı siteye hergün birkere bakın derim zira hergün çeyizlik mutfak gereçleri. ev tekstili vb birçok kampanya geliyor :)
bence değiştir arkadaşım istediğin olsun..
Arkadaslar saten pamuklu nevresımler hakkında ne dusunuyorsunuz cok begenıyorum ama kullanışlı mıdır acaba?Tavsiyelerinize göre almak ıstıyorum.
Öncelikle tesekkür ederim yorumun için canım bugun taçdan 2 tane pamuklu saten nevresım aldım yorumunu dıkkate alarak beyaz üstüne mavi ve kırmızı desenli seçtim :)[SUB][/SUB]
ben kesinlike pamuk-saten diyorum. %100 pamuk olanlar hem cok sert oluyor (ne kadar yumuşatıcı koyarsan koy) hem de çok kırışıyor. tam satenler gibi kaygan da değil ama çok güzel bir dokusu var. bir de alırken renge dikkat etmek lazım, mümkün olduğunca açık renk iyidir, solma olmaz. olsa da belli olmaz :)
Öncelikle tesekkür ederim yorumun için canım bugun taçdan 2 tane pamuklu saten nevresım aldım yorumunu dıkkate alarak beyaz üstüne mavi ve kırmızı desenli seçtim :)
merhabaa
benbde bişey sorabilirmiyim. ben çay seti almak istemiyorum. yani tamam olsa güzel olur ama olsada olur yani. boşuna masraf etmek istemiyorum. arkadaşımda illaki al onsuz olmazmış der durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?