- Konu Sahibi diclem3555
-
bulaşık makinemiz aynı sanırım canım, yarım sepet özelliğinden dolayı çatal-bıçak sepeti raf şeklinde, yani istersen sadece üst rafı yıkatabiliyorsun... bende o özelliği hiç kullanmadım ama az bulaşık olduğunda avantajlı... sürekli yarı zamanlı yıkıyorum, 2.5 saatlik programı 1.27 ye düşürüp kullanıyorum,ben çok memnunum, iyi ki almışım diyorum, gerçi bekar evi haftada bir ancak çalıştırıyorum. koku için bağlantı hortumlarını kontrol et istersen, bir de bir tv programında izlemiştim ucuz deterjan kullanmayın hem makinenize hem bulaşıklarınıza zarar verir diyordu, belki de sık kullanmadığımdan piyasada en çok adı geçen markanın jel formülünü kullanıyorum,içi kuruyana kadar kapağını aralık bırakıyorum, evet ıslaklık oluyor onun çözümü yok sanırım... bence tablet haricinde birşey kullanma belki koku ondan oluyordur, ben çok yağlı bulaşığıma çift tablet koymuştum da arkadaşım uyarmıştı, iyi durulanmaz koku yapar diye..
canım ben tost makinesi kormazın tostkoliğini aldım öyle aman aman çok büyük boyu yok bence ideal, ütüde phlips gc4860 aldım bizim evde düşük modeli var bu ütünün jilet gibi yapıyor benimki uçurur heralde:)) elektrik süpürgesi almadım ama aklımda bir fikir oluştu boschun toz torbalılarından alıcam, şarzlı el süpürgesi olarakda arnica merlin almayı düşünüyorum elektirikliymiş şarzlı istemiyorum çabuk bozuluyor. havlu sayısı inan bilmiyorum beğendikçe alıyorumyorgan 1 ad. çk taçtan var 1 ad tk sarevden var 2 tanede uyku setim var. battaniyede 2 çk, 1 ad. tk kişilik var yeterli diye düşünüyorum.
benden bu kadar
Bende pazar gunu oyle yastik bakincam kizlar nasil aliyim kullanipta memnun oldugunuz varsa soylermisiniz ?
İşbir'in yastıkları çok güzel ben bir bak derim.. yorganla beraber vermişlerdi iki tane ve cooook seviyorum.
canım ben tost makinesi kormazın tostkoliğini aldım öyle aman aman çok büyük boyu yok bence ideal, ütüde phlips gc4860 aldım bizim evde düşük modeli var bu ütünün jilet gibi yapıyor benimki uçurur heralde:)) elektrik süpürgesi almadım ama aklımda bir fikir oluştu boschun toz torbalılarından alıcam, şarzlı el süpürgesi olarakda arnica merlin almayı düşünüyorum elektirikliymiş şarzlı istemiyorum çabuk bozuluyor. havlu sayısı inan bilmiyorum beğendikçe alıyorumyorgan 1 ad. çk taçtan var 1 ad tk sarevden var 2 tanede uyku setim var. battaniyede 2 çk, 1 ad. tk kişilik var yeterli diye düşünüyorum.
benden bu kadar
Merhaba arkadaslar gercekten cok yararlı bır sayfa :) Ben uyku setı almak ıstıyorum ama cevremdekı kişiler pek memnun kalmadıklarını soledı. Sizce uyku setı mi sadece yorgan mı almalıyım?
günlük yemek takımını 2 tane 6 kişilik almaya karar verdim kızlar... günlük çatal-bıçak takımım kırmızı( ıvır-zıvır mutfak gereçlerimin hepsi kırmızı,annem dore ürünlerinden alıyor her ay birşeyler)ona uydurmak için bu yemek takımını almaya karar verdim... diğerini daha sade bir takım ve çelik çatal-bıçak takımı alırım diye düşünüyorum...
tamam canım bakıcam :) tavsiyelerin için teşekkürler bu arada :))) her mağazada bulunurmu yada nerelerde vardır bu ??
bu başlık çok verimli olacak kızlar, her mesaja bişeyler yazmak istiyorum,kafam karıştı hangi birine yazıcam
bir arkadaş toz torbalı süpürge demiş, kullanan arkadaşlar ne öneriyorsunuz... ben şu an bunu kullanıyorum, çok güzel ama evlendikten sonra kocaman evi idare eder mi bilemiyorum,yenilemeli miyim? bir de her defasında suyunu dökmek yıkamak ve kurulamak biraz zor olabiliyor...
bir başka arkadaş da çay makinesinden bahsetmiş, ben de çelik alma taraftarıyım, hem görünüş hem sağlık açısından daha iyi olur...
Merhaba arkadaslar gercekten cok yararlı bır sayfa :) Ben uyku setı almak ıstıyorum ama cevremdekı kişiler pek memnun kalmadıklarını soledı. Sizce uyku setı mi sadece yorgan mı almalıyım?
harika olmuş bu konubaşım dertte zira, çok kafa yormak istemiyorum son bir aya bırakıcam ufak tefek eksikleri diyorum ama kendime engel de olamıyorum :18:
çelik tencereleri hala almadım, emsan düşünüyorum, ne dersiniz...
günlük yemek takımını 86 parça olanlardan almak istemiyorum, 48 parça için önerileriniz var mıdır?
blender seti için marka önerilerinizi alabilir miyim?
bunlar haricinde tupperware'in her türlüsünü almış ve servet harcamışım, annem dalga geçiyor bizim kızın çeyizi plastik diye...
tefal teflon tencere takımı ve tefal clipso düdüklü almışım yine çook eskilerde...
86 parça karaca yemek takımı ve yine karaca çatal-kaşık seti almışım şu sandıklı falan olanlardan
nişandan sonra bayrağı annem devraldı neyseki dore mi dora mı bir yerden deli gibi alış veriş yapıyor,sarmısak ezeceğim bile var yani o derece...
ben çok alakasız görüyorum kendimi, bir an önce kendime gelmem ve ilgilenmem lazım galiba...
evet kızlar fikirler,öneriler ve sizde ne var ne yok paylaşalım,öğrenelim
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Korkmazın tostkoliğini ben de düşünüyorum ama fiyatı 200ün üzerinde sanırım doğru muyum?
Çay makinelerinde üst kısmı cam olanlar çabuk bozuluyormuş gibi söylentiler duydum, çok güzel görünüyor ama nişanlım çaya çok meraklı bıraksam semaver tipi alacak da yıkaması zor olur diye istemiyorum. Ben de tefal veya arzumun alt üst çelik olanlarından alacağım sanırım.
Yorgan bende şimdiden baya oldu 2 çk mikrofiber, 2 yün çk, ayrıca bekar evimden tek kişilikler derken çok oldu bile. Battaniye de bakalım kaç olacak:)
Ütüde Philips kazansızda karar verdim ama azurun 4850, 4860, 4870, 4890 modelleri arasında kaldım, aralarında çok ufak fark var ama kendi sitesinde ciddi fiyat farkı var. Sen 4860 almışsın memnun da kalmışsın yani.. Bu günlerde ütüyü halledeceğim çok arada kaldım..
Tamam tatlım. Genede tesekkürler :) ben bi arastiriyim bu nerede satılır edilir diye :)Benimkini kayınvalidemler almıştı evi ziyarete geldiklerinde. yorganın yanında hediye vermişler, sanırım yorganı da işbir'den aldılar. onun dışında nerelerde satılır hiç bilmiyorum..:44:
Benimkini kayınvalidemler almıştı evi ziyarete geldiklerinde. yorganın yanında hediye vermişler, sanırım yorganı da işbir'den aldılar. onun dışında nerelerde satılır hiç bilmiyorum..:44:
Metal renkli tencere ocak buzdolabi vs vs bunlar icin ayri bi deterjan mi ne varmis bilen var mi kizlar ? Bosch magazasindaki gorevlide bahsetmisti ama ismini sormayi unuttumÇay makinesi konusunda aynı fikirde değili ben maalesef. ikisini de kullandım ve daha önce resmini ekledim çay makinemden daha memnunum açıkçası. bir de cam cok daha saglıklı. kesşke altı üstü cam olanlardan alsaydım diyorum tek sıkıntım bu.. bulaşık makinesine de cok rahat girio. metaller su izini bırakabilio vir de kireçlenme yapıor. ama hepsinden önemlisi bana daha soguk geliyor açıkçası. tabii herkesin kendi zevki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?