tavsiyeler..

Lahesiscim ben de aynı jeli kullanıyorum sanırım. daha hiç toz kullanmadım. toz için de camları çiziyor diolar. dediğin gibi bağlantı kısmını falan kontrol ettireyim ben. cok teşekkürler :)

hiç tavsiye etmem.. eski ev arkadaşım bundan almıştı ve süpürdükçe toz kokusu yapıyordu evde. süpürmekten sogumustum resmen

bu başlık çok verimli olacak kızlar, her mesaja bişeyler yazmak istiyorum,kafam karıştı hangi birine yazıcam

bir arkadaş toz torbalı süpürge demiş, kullanan arkadaşlar ne öneriyorsunuz... ben şu an bunu kullanıyorum, çok güzel ama evlendikten sonra kocaman evi idare eder mi bilemiyorum,yenilemeli miyim? bir de her defasında suyunu dökmek yıkamak ve kurulamak biraz zor olabiliyor...

bir başka arkadaş da çay makinesinden bahsetmiş, ben de çelik alma taraftarıyım, hem görünüş hem sağlık açısından daha iyi olur...

Eklentiler

• $yesil-arcelik-elektrikli-supurge-fiyatlari.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $1tefal_tea_expert_y9pxlv.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 52
günlük yemek takımını 2 tane 6 kişilik almaya karar verdim kızlar... günlük çatal-bıçak takımım kırmızı( ıvır-zıvır mutfak gereçlerimin hepsi kırmızı,annem dore ürünlerinden alıyor her ay birşeyler)ona uydurmak için bu yemek takımını almaya karar verdim... diğerini daha sade bir takım ve çelik çatal-bıçak takımı alırım diye düşünüyorum...

Eklentiler

• $kutahyaporselen-.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $2F54FA8D-D1D2-5401-83A4252949A1C276_o.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 45
Silikon yastıklar hakkında ne düşünüyosunuz? Çoook İyi bir indirim vardı misafir için kullanırım diyerek 4 tane aldım. Annem hiç kullanmaz iyi mi yaptım bilemedim:44:

Merhaba arkadaslar gercekten cok yararlı bır sayfa :) Ben uyku setı almak ıstıyorum ama cevremdekı kişiler pek memnun kalmadıklarını soledı. Sizce uyku setı mi sadece yorgan mı almalıyım?

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Korkmazın tostkoliğini ben de düşünüyorum ama fiyatı 200ün üzerinde sanırım doğru muyum?

Çay makinelerinde üst kısmı cam olanlar çabuk bozuluyormuş gibi söylentiler duydum, çok güzel görünüyor ama nişanlım çaya çok meraklı bıraksam semaver tipi alacak da yıkaması zor olur diye istemiyorum. Ben de tefal veya arzumun alt üst çelik olanlarından alacağım sanırım.

Yorgan bende şimdiden baya oldu 2 çk mikrofiber, 2 yün çk, ayrıca bekar evimden tek kişilikler derken çok oldu bile. Battaniye de bakalım kaç olacak:)

Ütüde Philips kazansızda karar verdim ama azurun 4850, 4860, 4870, 4890 modelleri arasında kaldım, aralarında çok ufak fark var ama kendi sitesinde ciddi fiyat farkı var. Sen 4860 almışsın memnun da kalmışsın yani.. Bu günlerde ütüyü halledeceğim çok arada kaldım..

Merhaba arkadaslar gercekten cok yararlı bır sayfa :) Ben uyku setı almak ıstıyorum ama cevremdekı kişiler pek memnun kalmadıklarını soledı. Sizce uyku setı mi sadece yorgan mı almalıyım?

Bence uyku seti yerine yorgan al hem istediğin kalitede alırsın(mesela taçın mikrofiber yorganı 44 liraydı veya ipek, pamuklu yorgan bulabilirsin) hem de her nevresimle kullanabilirsin. Uyku setlerindeki yorgan desenli olduğu için kendi nevresimi kirlendiğinde başka nevresimle kullanmak sıkıntı oluyor hem de diğer yorganlara göre kalite farkı oluyodur..

Çok beğendim takımı şimdiden güle güle kullan

tamam canım bakıcam :) tavsiyelerin için teşekkürler bu arada :))) her mağazada bulunurmu yada nerelerde vardır bu ??

Benimkini kayınvalidemler almıştı evi ziyarete geldiklerinde. yorganın yanında hediye vermişler, sanırım yorganı da işbir'den aldılar. onun dışında nerelerde satılır hiç bilmiyorum..:44:

Çay makinesi konusunda aynı fikirde değili ben maalesef. ikisini de kullandım ve daha önce resmini ekledim çay makinemden daha memnunum açıkçası. bir de cam cok daha saglıklı. kesşke altı üstü cam olanlardan alsaydım diyorum tek sıkıntım bu.. bulaşık makinesine de cok rahat girio. metaller su izini bırakabilio vir de kireçlenme yapıor. ama hepsinden önemlisi bana daha soguk geliyor açıkçası. tabii herkesin kendi zevki :)

ben hiç sevmiyorum uyku setlerini bi arkadaş demiş desenler belli oluo diye kesinlikle dogru. acık renk bir nevresim sermeye kalksanız altından belli oluyor. bir de sanırım daha pahalıya geliyor. yorganını yıkamak da cok kolay olmuo bir de uyku setlerinde. öteki türlü at nevresimi makineye geç.

Çelik tencere olarak ben de çeyizime emsan almıştım çoook menunum
blender setim de arzum onu da tavsiye ederim

benim ütüm şu: Philips - Azur Buharlı ütü 130 g şok buhar 2400 W - GC4410/02 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri ütü yapmaktan nefret eden bir insan olarak ilk başta acaba kazanlı bir ütü mü alsam diye düşünüyordum. ama sonra o kadar büyük bir şey istemediğime karar verdim ve iyi ki öyle yapmısım diyorum. bazı arkadaşlarımda var onlara gittiğimde kullanmak zorunda kaldığımda falan bana cok ugrastırıcı gelio. yani beni gerçekten aşarmış o ütü. kendi ütümden memnunum tabii benimki eskidi bile cok daha yenileri iyileri var. o yüzden kazanlı mı kazansız mı sorusunda fikirlerimi söylüyorum. ütüm dediğim gibi gayet iyi, tek sıkıntısı buhar gücü yüksek oldugu için suyunun çok çabuk bitmesi. 2-3 gömlekte bitio mesela en yüksek buhar gücünde olunca. onun dışında bir sıkıntısı yok. agır mı derseniz inanın anlayamıyorum ama bir defasında arka arkaya 7-8 gömlek ütüledim, bilmiyorum alışık olmadığımdan mı yoksa ütü mü ağır ama kolum baya bi agrımıştı. yine de seviyorum ütümü :)

Son düzenleme:
Kizlar blender seti almistim fakat bildiginiz uzere annemin icine sinmedigi icin rengi fiyati vs. Geri iade verdik.bugunde ozdilege gidip bakicaktik fakat odemise nisanlimla kaaar eglencesine gidicez :) philipsi methettiler bana yada tefal sizce hangisi kizlar?

Benimkini kayınvalidemler almıştı evi ziyarete geldiklerinde. yorganın yanında hediye vermişler, sanırım yorganı da işbir'den aldılar. onun dışında nerelerde satılır hiç bilmiyorum..:44:
Tamam tatlım. Genede tesekkürler :) ben bi arastiriyim bu nerede satılır edilir diye :)

Metal renkli tencere ocak buzdolabi vs vs bunlar icin ayri bi deterjan mi ne varmis bilen var mi kizlar ? Bosch magazasindaki gorevlide bahsetmisti ama ismini sormayi unuttum ay bu ne telas boyle yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…