Gizemli83 çok guzel bır konu olmuş :))
canım ellerine emeğine sağlık gerçekten faydalı bir topik olmuş
izmir smyrna tüp bebek merkezi
dr.funda koçyiğit
ilk denemem de hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim..inanılmaz bilinçli neyi nasıl yapmaları gerektiğini çok iyi bilen bir ekip kesinlikle tavsiye ediyorum..
Mervecim, ellerine sağlık tatlım... Çok ciddi bir yardım olacak yeni başlayacak olan arkadaşlara:)))
çok güzel bi topic olmuş gerçekten.bende daha bi kaç gün önce negatif sonuç aldım ankara mayada tedavi oldum bi kaç şeyin dışında genelde memnundum.ama şimdi 2. deneme için aynı yere mi yoksa başka yere mi gitmeliyim bilemiyorum.burası bana çok yardımcı olucak.hamile arkadaşlar bize dua edin
gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alman dileğiylehamileyim buarada unutmuşum
teşekkürler cnm bnm yararlı bi topik olmasını umuyorum sayenizdeolumunekankayizsmilemervecim topik şahane olmuş canım.. umarım merak eden arkadaşlara yardımcı olabiliriz.
Tedavim İstanbul Gata da oldu. Doktorum Prof.Dr. Ali Rüştü ERGÜR dü. Hem doktorumdan hemde tedavi sürecinde Öznur ve Özlem hemşireden son derece memnun kaldım. Bu güne kadar karşılaştığım en tatlı hemşirelerdi. Herşeyimle çok yakından ilgilendiler. Ayrıca emriyogları Mehmet bey ve Merih hanımda gerçekten çok başarılılar, çok güleryüzlüler. Allah hepsinin gönlüne göre versin.
Çok şükür 2 aylık hamileyim. Allah bu yola baş koymuş herkesin dileğini kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?