Arkadaşlar bende 4 yıl sonra subatta tüp bebek yaptırmaya karar verdim birçok merkezden randevu alıp gittim ,fakat içimin ısındıgı kendimi rahat hissettigim biryer olmamıştı acıkcası .
Florence Nightingale hastanesine kadın dogum doktorumun tavsiyesi üzerine gittim sevgili doktorum nuri bey ve ekibiyle tanıştım ben ve eşim burası dedigimizi hatırlıyorum sadece zaten insanın ruh hali sadece karsısında sıcak bir ekip ve sizi anlayan sadece maddi bakmayan bir doktor arıyor o an ..
Görüşmeden sonra izleyecegimiz yolu konustuk zaten soru sormanıza bile gerek kalmadan buyuk bir özveri ile bize süreci anlattılar muhteşem bir gundu ve hersey başlamıştı ...
Beklenen malum gun geldi ve merkeze gittik hastane zaten çok temiz ve kaliteli personel vs.kusursuz ..(pinpirikli iseniz benim gibi :)
o kadar merkez gezdim ve görüştüm ama hem fiyat anlamında hemde bu kadar özverili ilk kez rastladım ..
bütün sürecler cok keyifli ve özenli gecti ..
istediginiz saatte arama nız içinizin sürekli rahat olması ...randevuların size göre ayarlanması ..
doktorun birebir butun psikoloji dahil konularınızla ilgilenmesi ..
hatta eşinizledeayrıca sabırla dinlemesi konuşması gibi birçok ayrıcalık ..
yumurta toplama işlemi cok rahat ve keyifli gecti tabi agrısı olmuyor degil ama hayatta ne kolayki..
(ayrıca dipnot ilaçları piyasadan biraz daha indirimli alıyorsunuz çok araştırmıştım baya karlı oluyor )
transfer işlemi yine oyle çok sukur agrısız sancısız gecti ..
cok abartmadan tedbirler alıp siiznde rahat olmanzı saglayan mukemmel bir doktor nuri delikara ..
şimdi ise sonuc 6 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin ..
merkez ve labaratuar cok onemli etkenlermiş bende işin içine girince ögrendim ..çok zor bir hasta olmamıza ragmen ilk deneme başarılı çok şukur darısı isteyen herkesin başına
kocaman sevgiler
kızlar ben sizin aranıza yeni katılıyorum. ben ilk tüp bebek denememi ASM gebze de yaptırdım. olumsuz çıktı. doktoruma güveniyordum. ikinciyi de ASM de yaptırdım. doktor pek bir umut yok dedi bugün kan tahlilimin sonucunu alacağım. ASm de yaptırıp memnun kalan var mı olumsuz çıkarsa bahçeçi kliniğini en iyisi mi..
selam,
Ben de İstanbul Tüp bebek Merkezinde tedavi oldum. İlk denemede tuttu. Doktorum Aret Kamar'dı.
Hem merkezden hem de doktordumdan çok memnun kaldım. Şu an bir bebegim var.
2.kez anne olmak istedigimde dondurulmuş embriyolarım orda yine orda tedavi olucam.
Tavsiye ederim kesinlikle.
Arkadaşlar bende 4 yıl sonra subatta tüp bebek yaptırmaya karar verdim birçok merkezden randevu alıp gittim ,fakat içimin ısındıgı kendimi rahat hissettigim biryer olmamıştı acıkcası .
Florence Nightingale hastanesine kadın dogum doktorumun tavsiyesi üzerine gittim sevgili doktorum nuri bey ve ekibiyle tanıştım ben ve eşim burası dedigimizi hatırlıyorum sadece zaten insanın ruh hali sadece karsısında sıcak bir ekip ve sizi anlayan sadece maddi bakmayan bir doktor arıyor o an ..
Görüşmeden sonra izleyecegimiz yolu konustuk zaten soru sormanıza bile gerek kalmadan buyuk bir özveri ile bize süreci anlattılar muhteşem bir gundu ve hersey başlamıştı ...
Beklenen malum gun geldi ve merkeze gittik hastane zaten çok temiz ve kaliteli personel vs.kusursuz ..(pinpirikli iseniz benim gibi :)
o kadar merkez gezdim ve görüştüm ama hem fiyat anlamında hemde bu kadar özverili ilk kez rastladım ..
bütün sürecler cok keyifli ve özenli gecti ..
istediginiz saatte arama nız içinizin sürekli rahat olması ...randevuların size göre ayarlanması ..
doktorun birebir butun psikoloji dahil konularınızla ilgilenmesi ..
hatta eşinizledeayrıca sabırla dinlemesi konuşması gibi birçok ayrıcalık ..
yumurta toplama işlemi cok rahat ve keyifli gecti tabi agrısı olmuyor degil ama hayatta ne kolayki..
(ayrıca dipnot ilaçları piyasadan biraz daha indirimli alıyorsunuz çok araştırmıştım baya karlı oluyor )
transfer işlemi yine oyle çok sukur agrısız sancısız gecti ..
cok abartmadan tedbirler alıp siiznde rahat olmanzı saglayan mukemmel bir doktor nuri delikara ..
şimdi ise sonuc 6 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin ..
merkez ve labaratuar cok onemli etkenlermiş bende işin içine girince ögrendim ..çok zor bir hasta olmamıza ragmen ilk deneme başarılı çok şukur darısı isteyen herkesin başına
kocaman sevgiler
merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.
florence ferticentera ben de gittim ama randevularım bana göre ayarlanmadı doktorum nuri delikara idi ne benimle ne de eşimle psikolojimiz hakkında konuşmadı.hatta tedaviyi söyledi gitti zaten hiç vakit ayırmıyor.ameliyathaneye ineceğim gün 2 saate yakın odada bekledim.çalışanlar ekip sinem hemşire ve nadire hemşire hiç öyle ilgili falan değiller sinem hemşire ye bir şey sor zoraki cevap alırsın zoraki gülüş atar etrafa bir kere aradım bugünde olur yarında olur bunumu soruyorsun der gibi birşey söyledi okadar ilgili değillerki sonuç günümde ben aradım söyledim sonra ne doktor aradı ne bir hemşire .işimiz sizle bitti der gibi.yalnız hatice hm biraz iyi.ben açıkçası bu mesajı okuyunca onlardan biri buraya üye oldu yazdı herhalde dedim. nadire hemşire zaten çok havalı ilaçları getiren eczaneden kendi özel kremlerini getirtiyor çnce bir hastanla ilgilen sonra özel işine bak demi.denk geldim de söylüyorum.nuri bey benim hastalarımın hepsinde cep telefonum vardır diyor ama nedense bende kartı bile yok.asla mükemmel değiller.aslında ben tüp bebek merkezimde evimde gibi hissedeyim duygusallığı yaşamam ama o kadar para verdim daha iyisine verebilirmişim.
merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.
sevgili arkadaşlar, ben tüp bebekle hamile kaldım.bu foruma girdiğimde doktor isimlerini farklı konu başlıkları altında buldum ve araştırma yapmam çok güç oldu..
Hepimiz başka şehirlerden başka ülkelerden bu forumu ziyaret ediyoruz.bende, birbirimize yardımcı olur diye memnun kaldığımız tüp bebek merkezimizi doktorumuzun adını ve sonucumuzu yazdığımız kocaman bir konumuz olsun istedim.
Bu zorlu süreçte kendi oturduğu ülkede şehirde semtte doktor tavsiyesi almak bu konuda fikir edinmek kolay değil....
tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızla
merkezimizi
doktorumuzun adını
sonucumuzu
ve yaşadıklarımızı
paylaşırsak bu zorlu süreçte onlara umut oluruz..
Dr.CANDAN DUVAN ILTEMUR
Ilk denememde basarılı oldu sımdı 18 haftalık hamıleyım candan hanımın ınsancıl yaklasımından cok memlun kaldım her sorumu onemsedı ve cok ılgılıydı transfer önceside elımi tutarak moral veren guvende hisettiren doktoruma tesekkur ediyorum ve guler yuzlu embiriyologum Aslıhan Peker biliyordum ki bebişlerim guvende tesekkurler ıkınızede
Canım bende bahçevi umutta yaptırdım değerlerim ilaçlardan dolayı yüksek çıktı dondurup bi ay ertelemeli transfer oldu bugun testim oldu hamileyim benimde sebepsiz ve ilk denemem inşallah sende en kısa zamanda gonlundekini kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar ben iki yıl önce Bahçeci kliniginde tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı nedeni bilinmeyen infertilite bu yıl tekrar deniycem dondurulmuş embriyom var onlarimi yaptırsam yoksa yeniden tedaviye başlasam karar veremedim yardimci olurmusunuz bilgilerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?