bende umut tüp bebek merkezi ve prof.dr.ULUN ULUĞ derim arkadaşlar.2.denememde umutda hamile kaldım şükürler olsun...
3 tane mebryo 3.günde transfer edildi 1 tanesi 10 hücreli,diğer ikisi 8 hücreliydi ve bunlardan 1 tanesi tuttu..şuanda 25+1 haftalık hamileyim...
tüm anne olmak isteyenlere rabbim en yakın zamanda anneliği tattırır inş..ve bizlerede hayırlı,sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
benimde kızımın doktoru ulun uluğ.alman hastanesinde mikroenjeksiyon ilk denemede.ulun bey ayrılmış galiba alman hastanesinden sizlerin yazdıklarından anladığım kadarıyla
bize 7 -8 milyar harcadık.hastaneye 4000 geri kalanı ilaç
allah hepinize hayırlı tombik mi tombik gece uyutmayan :))anne anne diye eteğinizden ayrılmayan bebişler nasip etsin,güzel anne adayları.
gizemli 83 bende tedaviye yeni başlayacam ama 1 çocuk istiyoruz ikiz üçüz bizi çok zorlar o yüzden tek embriyo istiyoruz ya tutmazsa die çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramam inş iki embriyo koydurmak istemediğim için
istanbul medicalpark göztepe hastanesi
Uzm. Doktor Serdar Koç
şu an 2,5 aylık hamileyim ilk tüp bebek denemem ve doktorumdan çok memnunum ben tek yumurtalıkla hamile kaldım.doktorum çok pozitif insan ilişkileri çok kuvvetli bir doktor tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ediyorum...
merhaba,
bende başlayacak merkez arıyorum. maddi sıkıntı nedeniyle uygun bir yer bakıyorum.. gittigin hastanede tüp bebek maliyeti ne kadar öğrenebilir miyim papatya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?