TAVSİYELERİMİZ....nerede tüp bebek yaptırdık?doktorumuz kim?sonucumuz ne oldu?

ben ilkini hospitalyumda yaptrmıştım olmadı ikinci ve üçüncüyüde 7 tepe üniversite hastanesinde yaptırmiştım onlarda tutmadı ve ben bu hastanelerden hiç memnun değilim dördüncüye allahkerim gerçi yaptırabilcemde tartışılır zaten ümit denn bişi de kalmadı ne yapsam artık boş gibi gelio rabbim vermeyi isterse normalde olur diede düşünüom artık o yüzden vazgeçtim tedavilerden ama ölene kadar anne olma aşkıyla dolu olcam bu istek içimde ateş olarak ölcem die düşünüorum artık napalım kader utansın tabi bu benm için geçerli düşüncem ama sizler hayalinizin peşinden gidin rabbim hepinizi hamiş yapar inşaallah......AMıııııN.....

gerçekten çok başarılı bir konu olmuş umarım herkez deneyimini paylaşır bende başarısız iki aşılama ve iki tüp bebek tedavisinden sonra merkez arayışındayım umut tüp bebekten ulun beyi düşünüyorum doğru yerde doğru kişi ile doğru tedavi sonucu pozitifi almak ihtiyacımız olan tek şey

cnm öncelikle olumsuz olma bak bende yumurtalık kanseriyim yanlış ameliyat yüzünden tüp bebek yaptırmak sorunda kaldım ayrıca yukarda okumadın mı 7 kere deneyenler bile var pes etmek kadere sığınmak yok ölümden bahsetmek hiç yok mğcadekeye deva

ayrıca bu merkezlerden gebelik sonucu alamadın diyemi yoksa başka bi sebeplemi menun kalmadın bize konuyu biraz açarmısın
saol cnm hepimize yardım eder inşallah inşallah sende doğru bi merkez bulursun ben kendi merkezimi tavsiye ederim hem ilk muayene ücretsiz

merhaba ben medical park hastanesinde tedavi gördüm ilk denemem ve hamileyim 3 aylık dr SERDAR KOÇ gerçekten müthiş bir doktor zaten ilk görüşmenizde bile nasıl umudunuz tavan yapıcak anlıcaksınız :)))))

bn tedavi olduğum hastanelerin öncesi ve sonrası ilgilenmelerindende memnn kalmadım benim eşimin isteksizlğinden bu kadar ümidim kalmadı yoksa seven isteyen ve bol paramız olsa idi ben bu savaştan asla vazgecmezdim

bn tedavi olduğum hastanelerin öncesi ve sonrası ilgilenmelerindende memnn kalmadım benim eşimin isteksizlğinden bu kadar ümidim kalmadı yoksa seven isteyen ve bol paramız olsa idi ben bu savaştan asla vazgecmezdim

böle durumlarda en önemli destekçimiz eşlerimiz onların desteği olmadığı sürece durum zor oluyo tabi allah yardımcın olsun cnm kendine dikkat et

mervecigim toping çok güzel faydalı konu açmışsın benim ilk denemem umut tüp bebek doktorum süleyman tosun çok memun kaldım ve sonucum pozitif:)))

merhaba arkadaşlar ben ilk denememi bursa acıbademde yaptırdım doktorumdan çok memnun kaldım ve şu anda 2 ayımı bitirdim çok şükür.bizim çok belirgin bir sıkıntı yoktu sonra morfoloji yüzde 5 çıktı o da alt sınırdan yüksekti çok şükür hamileyim darısı tüm isteyenlere rabbim kolaylık versin hakkımızda en hayırlı olan olsun.

merhaba arkadaslar; Istanbul Alman Hastanesi'nde bir kez taze embriyo ile bir kez de dondurulmus embriyo ile tup bebek tedavisi gecirdim. Dondurulmus embriyo ile olan denemem tuttu. Yaklasik 3,5 aylik hamileyim. Alman Hastanesi'nde SGK gecmiyor. Doktorum Timur Gurgan ve Alper Sismanoglu'ydu. Taze embriyo ile olan tam tup bebek tedavime 2100 Eur + 500 TL tahlil parasi verdim. Yaklasik 2000 TL de ilaclar tuttu. Dondurulmus tedavimde ise 1500 TL verdim, ilaclar da yaklasik 300 TL tuttu.

merhaba hanımlar ben tüpe yeni başladım dün yalnız korkunç bir baş ağrısı çekiyorum sizde çektiniz mi ve ağrı geçiyor mu yoksa ilaçlar bitene kadar devam mı ediyor iyi akşmlr

Merhabalar;
Ben ilk tüp bebek denememi Medical park bahçelievler dr.latif küpelioğlu ile oldu. 2embriyo transferinden biri tuttu.. masraf 3500tl hastaneye, 1200tl ilaçlara ödedim (sigorta yok).. 6.ayda farklı sorunlar nedeniyle bebeği kaybettik... 2.denememi yine aynı hastane ve doktor ile dondurulmş embriyo ile denedik.. masraf 1000 tl, ilaç ise sadece 20 tl..
Hastane , doktor, hemşireler, asistanlar, hasta bakıcılar ile tüm ekip süpper.. ilgi, alaka, destek herşey çok güzel..
İnşaalah hepimiz iyi haberleri yine burada paylaşırızz :))))

tek embriyo transferi isteyen arkadaşlar var görüyorum çoğul gebelik olmasın diye benim tavsiyem blastosist tranfseri konusunda başarılı bir merkez seçin. blast embriyoların tutunma şansının daha yüksek olduğu biliniyor. ben brükselde 5600 verdim herşey içinde. ama fiyatlar kişinin kullandığı ilaçlara göre değişiyor. yumurta gelişimine bakarak ilaç dozu değiştiriliyor. yani direk fiyat karşılaştırması yapmak bence doğru olmaz. brükselde tüp bebek 4500, bunun üzerine ilaçlar ve tahliller geliyor. embriyo dondurmaa 600dolar ve her yıl 100dolar. dondurulmuş transferi 600dolar. ben içtenlikle tavsiye ederim.

sevgili arkadaşlar tüp bebek yaptırdığımız kurmu zor durumda bırakmamak ve değişen fiyat politikasını göz önünde bulundurarak fiyat verme konusuna devam etmeyelim çünkü daha önceki topikler fiyat verme adres ve telefon bilgisi verme konusu yüzünden kapanmış..

örneğin...bir topikte x kişi ben kısa protokol yaptırdım şu kadar para verdim şu kadar ilaç ödedim demiş aynı merkezde yaptıran bir başka hasta yumurtalıkları yavaş cevap everiyor diye doktor daha fazla doz ilaç kullanmış ve tabiki parasıda daha fazla tutunca hasta vay efendim siz şu kişiye böle böle yapmışsınız benim niye öle ben anlamam fazl doz falan diye kavga çıkarmış bi sürü sorun olmuş..

bu sebepten fiyat vermeyelim arkadaşlar.......yoksa bnm için bi sorun yok....

gizemli içime su serptin valla bende serdar beyin hastasıyım bakalım başladım artık ignelerim verildi serdar beyede güvendim ilk denemem bakalım Allahım herşeyin hayırlısını versin

buarada saglıkla bebegini kucagına almayı nnasip etsin Allahım

gizemcim mükenmel bir topik olmuş ellerine saglık
ben şuan 2 aylık hamileyim kadıköy acıbademde yaptırdım tüp bebegimi
d.r cem demirele başladım ama trasfer günü kendisi yurt duşında oldugu için benim trasferimi d.r ümit kaya yaptı o yüzden benim ugurlu d.r ümit bey şuan hala onla devam ediyorm mükenmel bir d.r allah razı olsun her konuda yardımcı oldu bize benim ilk denemem di çok şükür yaradana tuttu rabbim tamamına erdirsin inş
8 hücreli 3. gün embryosu ve tek embryo benim ki

Son düzenleme:
arkadaslar kacinci gun embryosu oldugunu da yazarsiniz cok yararli olacaktir cunku kadinlar kulubune bakarsak besinci gun embroyolari sansi artiriyor gb gozukuyor bir de kacinci kalitedeydi embroyolariniz, cunku bu iki kraterde labratuvar sartlarina da bagli olabiliyor taii direk ciftlerle de ilgili sadece daha ayritnili bilgiyle topik daha anlamli olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…