cnm öncelikle olumsuz olma bak bende yumurtalık kanseriyim yanlış ameliyat yüzünden tüp bebek yaptırmak sorunda kaldım ayrıca yukarda okumadın mı 7 kere deneyenler bile var pes etmek kadere sığınmak yok ölümden bahsetmek hiç yok mğcadekeye devaben ilkini hospitalyumda yaptrmıştım olmadı ikinci ve üçüncüyüde 7 tepe üniversite hastanesinde yaptırmiştım onlarda tutmadı ve ben bu hastanelerden hiç memnun değilim dördüncüye allahkerim gerçi yaptırabilcemde tartışılır zaten ümit denn bişi de kalmadı ne yapsam artık boş gibi gelio rabbim vermeyi isterse normalde olur diede düşünüom artık o yüzden vazgeçtim tedavilerden ama ölene kadar anne olma aşkıyla dolu olcam bu istek içimde ateş olarak ölcem die düşünüorum artık napalım kader utansın tabi bu benm için geçerli düşüncem ama sizler hayalinizin peşinden gidin rabbim hepinizi hamiş yapar inşaallah......AMİİİİİN.....
saol cnm hepimize yardım eder inşallah inşallah sende doğru bi merkez bulursun ben kendi merkezimi tavsiye ederim hem ilk muayene ücretsizgerçekten çok başarılı bir konu olmuş umarım herkez deneyimini paylaşır bende başarısız iki aşılama ve iki tüp bebek tedavisinden sonra merkez arayışındayım umut tüp bebekten ulun beyi düşünüyorum doğru yerde doğru kişi ile doğru tedavi sonucu pozitifi almak ihtiyacımız olan tek şey
bn tedavi olduğum hastanelerin öncesi ve sonrası ilgilenmelerindende memnn kalmadım benim eşimin isteksizlğinden bu kadar ümidim kalmadı yoksa seven isteyen ve bol paramız olsa idi ben bu savaştan asla vazgecmezdim
mervecigim toping çok güzel faydalı konu açmışsın benim ilk denemem umut tüp bebek doktorum süleyman tosun çok memun kaldım ve sonucum pozitif:)))
ärkadaslar bu bilgilere birde odediginiz fiyatida eklerseniz cok daha iyi olacagini dusunuyorum tesekkur simdiden!
istanbul medicalpark göztepe hastanesi
Uzm. Doktor Serdar Koç
şu an 2,5 aylık hamileyim ilk tüp bebek denemem ve doktorumdan çok memnunum ben tek yumurtalıkla hamile kaldım.doktorum çok pozitif insan ilişkileri çok kuvvetli bir doktor tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?