Öyleki hayatını sevdiğin kişiye göre yön veriyosun.Ailenın ırkçı yaklaşımı hoş değil,ama sende pek doğru düşünmüyorsun.Acelen nedir bu konuda anlam veremiyorum,sakın beni yanlış anlama ama sevdiğin seni gerçekten düşünseydi,daha düğün dernek,isteme söz olmadan imam nikah kıydırmaz,aynı evdede yaşamak istemezdi....
Aynı evde yasama tadına vardıktan sonra,sen inanıyomusun heyecan içinde bir düğünün olacağına...Kendine biraz değer vermelisin.Ben karşıyım sadece imam nikahıyla karı koca hayatı yasama olayına.inan bana değerni kaybedersin.Madem çok istiyo seninle aynı evde kalmayı ,gelsin istesin,evlenin,birlikte elazığda yasayın.Zora gelsin biraz.sen okur,o çalışır...ben üniverste okurken böyle bir çift vardı.kız üniversteyi kazanınca çocuk hemen istemiş,düğün yapmış,işini gücünü bırakıp kızın okudugu şehre gelmiş.
aynı şeyleri düşünmüşüz.gençlikte aşkla kör olan o kadar çok kişi var ki sonra ahlarını vahlarını okuyoruz burada.
İmam nikahını o askere gitmeden önce kıymıştık o da bir akrabam sayesinde oldu orası ayrı mesele.. biz karı-koca hayatı yaşamak için kıymadık yani onu. Ben bu yerden nefret ediyorum zaten 3 yıl oldu herşey alt üst olalı doğru düzgün tam yoluna girmedi bile.. herşeyin zamanında yaşanmasını bende düşünüyorum ki öylede olacak aynı evde kalmak o anlamda mı oluyorbenm kafam çok karışık.. bu arada ben 20 yaşımı dolduruyorum sevgilim 22sini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?