Merhabalar ben yeni üye oldum sırf sizin fikiirlerinizide öğrenmek için..
Benim çocukluktan beri sevdiğim sevgilim olan birlikteliğimizin 6. yılını bitireceğimiz biri var.. Ben eskişehirdeyim o aslen diyarbakırlı. ailem bundan 3 yıl önce öğrendi bizi ama babamın tepkisi çok kötü oldu..diyarbakırlı birini istemiyorlar.. ama ben onu çok seviyorum başka hiç kimsem olmadı ondan başka onunda benden başka özel birileri olmadı.. belki her gün birbirlerimizi göremiyoruz ama kavuşmak için hep birlikte gün sayıyoruz..dışarıya dolaşmaya gideceğinde bile izin alır yalan dolan yada hiç bir kötü alışkanlığı yok tek sorun diyarbakır.. annem başta heves geçer dedi ama sonra kendiside ikna oldu destekliyor.. ve benim bu yıl üniversitem olacak gibi puanlarım tutuyor diyarbakıra yakın olan elazığı tercih edeceğim.. sevgilimle dini nikahımızı kıydık biz ama ciddi birşeyler olmadı tabi..üniversitede aynı evde kalmayı istiyor siz ne düşünüyorsunuz bu durumda
imam nikahı kıymak mı...peki imam nikahının şartlarını biliyor musun..nasıl boşanıldığını boşanamazsan başkasıyla evlenemeyeceğini imam nikahlı eşlerin dinimize göre birbirinde her türlü hakkı olduğunu ama karşındaki kötü niyetliyse ne kadar kötü durumlara düşebileceğini hiç araştırdın mı???
benim de etrafımda bu mantıkla dini(?) nikah kıyan pekçok insan var.Özellikle üninin 1. sınıfında ilk defa bir erkekle birşeyler yaşamanın heyecanıyla ve "aşkım zaten sen benimsin ben seninim,bari günaha girmeyelim.Bizi kimse ayıramaz,sana zarar verecek birşey ister miyim' sözlerine kanıp evlenen yani sahte imam nikahı kıyan birsürü kız tanıdım hem sınıfımdan hem arkadaşların arkadaşından...
şimdi dördüncü sınıfa geçtim ve sadece biri hala beraber 'kocam' dedikleri adamla.Hepsi de terkedildi!!!
Erkekleri öcü,kızları namus timsali gören bi insan değilim,benim de sevgilimin evinde kaldığım zamanlar olmuştur ama yine de sana ASLAAA diyorum.
bu adamın seni kullanma gibi bi niyeti olmasaydı böyle bir teklifle yanına gelmezdi.Belki biraz kurnaz olsa 'bi tanem,yakınıma gelsen keşke.Haftasonları vakit ayırıp gelirim,beraber yemekler yaparız' şeklinde hayallerle seni kandırır,ona iyice alışınca aynı ev teklifinde bulunurdu ama o kadarıyla bile uğraşmadan direk 'gel beraber yaşarız' olayına girmiş,ODUN!!
Daha yolun başındasın..bugün diyarbakırlı diye laf eden baban yarın lise mezunu diye laf edecek,sorunlar sorunlar...
inşallah ileride aşarsınız bu sorunları ama farzet ki ayrıldınız?
o zaman ne olacak
baban sen elalemin koynunda rahatça uyu diye mi dünyaaa masraf yapacak sana?
Annen senin kürtaj için istediğin para yüzünden mi babanın başını yiyecek 'tez için pahalı kitap lazımmış kıza,bul bi yerden de gönderelim para' diye???
bence bunları düşün,daha yaşın 18.
kimsenin erkek muhabbetine meze olmadan bitir gel üniversiteni,benden söylemesi...
Benim çocukluktan beri sevdiğim sevgilim olan birlikteliğimizin 6. yılını bitireceğimiz biri var.. Ben eskişehirdeyim o aslen diyarbakırlı. ailem bundan 3 yıl önce öğrendi bizi ama babamın tepkisi çok kötü oldu..diyarbakırlı birini istemiyorlar.. ama ben onu çok seviyorum başka hiç kimsem olmadı ondan başka onunda benden başka özel birileri olmadı.. belki her gün birbirlerimizi göremiyoruz ama kavuşmak için hep birlikte gün sayıyoruz..dışarıya dolaşmaya gideceğinde bile izin alır yalan dolan yada hiç bir kötü alışkanlığı yok tek sorun diyarbakır.. annem başta heves geçer dedi ama sonra kendiside ikna oldu destekliyor.. ve benim bu yıl üniversitem olacak gibi puanlarım tutuyor diyarbakıra yakın olan elazığı tercih edeceğim.. sevgilimle dini nikahımızı kıydık biz ama ciddi birşeyler olmadı tabi..üniversitede aynı evde kalmayı istiyor siz ne düşünüyorsunuz bu durumda
Benim merak ettiğim bir konu var, ailelerin izni haberi olmadan nasıl dini nikah yapılıyor, imam yapmıyor anladığım kadarıyla, çünkü fetvası da var hangi imam dine karşı gelebilir ki, imamın kıymadığı ailelerin olmadığı şahitsiz bir nikah nasıl olabilir yani küçükken oynadığımız evcilik oyunları gibi...
böyle kıyan imam var mı arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?