tavsiyeleriniz önemli kızlarr

Özellik ile ünv.de moda gibi oldu bir nevi psikolojik rahatlama bana göre yapanlar kendilerini rahat hissetmesini sağlıyor. Arkadaş arasında yapıyorlar işte karı koca oluyorlar. Bir bakıyorsun boşanmış başkas ile felan filan çevre laf ederse sen şumusun derse ne alaka kocam o benim hadi be sende biliyorsun neyin ne olduğunu. Yanlış anlaşılmasın kişinin hayatı nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı insan ama dini olguları vs.kullanıcaksan arkasında duramıyorsan bu işte iş var derim ben.

"Tanıdık imam", çok ilginç, din bu yahu dinin tanıdığı bilindiği olmamalı aslında ama demek ki olabiliyormuş, gerçekte bilmeyerek sordum, bir sitem kızgınlık şeklinde değil, hiç bilmiyordum, çünkü ben hep öyle gördüm yani resmi nikahını kıyarlar sonra gelin damat evine gitmeden önce imam nikahı kıyılır, ellerinde aile cüzdanları olur, farklı mezheplerden evlenenler bile öyle yapmıştı, tek farkları ikisinin de dini nikahı farklı kıyılıyordu, imam ikisine göre de kıydı, ilk birine göre sonra ötekine göre şeklinde ama ellerinde yine evlilik cüzdanları vardı. Gelinlikli damatlıklı girdiler imamın yanına hatta gelin yüzündeki makyajı siler abdest almak için, ak pak olur daha bir güzel olur gelinliğin içinde, başını güzelce örter böyle sımsıkı sıkmadan, omuzlarını sırtını örtecek şekilde. Pek bir güzel olur.

Minare çalınmış ve kılıf da hazır yani.

Minare çalınmış ve kılıf da hazır yani.

Aynen özet ile bu söz anlatıyor herşeyi. Okul bitince suçlu toplum ve erkekdir kendileri saf kandırılmıştır hımm ne gibi kılıf olabilir diye düşünülür evlenceği zaman onada bir çok kılıf hazırdır.

Etnik köken meselesi bir nevi çözüme ulaştırılabilecek bir konu fakat imam nikahı nedir? Tanıdıklarınızın ve ailenizin haberi yoksa imam nikahı hükümsüzdür yani sayılmaz. Kendinizi avutmayın boşuna siz nikahlı filan değilsiniz o yüzden kaldıramayacaksanız aynı eve çıkmayın..

çok haklısın ınsan nası lısterse öyle yaşamalı fakat bırısı sen ne yapıyorsun dıyecek olursa da sanane kardeşim diyecek yüreği olmalı

hem korkaklar hemde hiçbirşeyden vazgeçmiyorlar...

Olur mu öyle şey hem aileleri üzülmesinler diye yapıyorlar kendilerini düşündüklerinden değil pehh ailen üzüleceğini biliyorsun niye başkasının altındayken aklına gelmiyor aaa olurmu okul bitti kız olarak geri dönmeli eve ailesi yıpranmasın üzülmesin ayrıca evlenmek için yapmıyorlar diktirme vs kendileri için rahatlamak için vicdanen onada pehh bırakın kendinizi kandırmayı neyse herkes zaten kandırılmış gariban her neyse. Konu sahibi kardeşime tek lafım yapma ben evlenirken zorlanıyorum şimdi benim durumum bu sende benim gibi olmak istemiyorsan uzak dur yok hayat benim diyorsanda hakkında hayırlısı olsun inşallah.

İlk önce yargılar savururken dikkatli olur ben kimsenin koynuna girecek yada bir üyenin tabiriyle altında olacak biri değilim. imam nikahı bizim burada söz verilirken kıyılıyor bizim arkamızda kimse yok üstelik sevgilim çok hasta gerisinde kalırsam en azından Allah katında karısı olarak kalmak istedik ki bu askere gitmeden önce yaptık ama çok şükür şuanda çok daha iyi.. Yaşadığımız şeyleri bilmiyorsunuz.. Ailem bu imam nikahından haberi var tabi babamın yok.. Biz bu nikahı cinsel açısından bişeyler olsun diye kıymadık. O da bana direk gel elazığa aynı evde kalalım günümüzü gün edelim demedi zaten.. Ben sadece bu görüşün dışarıdan nasıl görüneceği konusunda tedirgindim ki yanılmamışımda zaten.. Çok teşekür ederim tavsiyelerinz için.

yani aynı eve çıkma taraftarı değilsin, ben buradan bunu anlıyorum, o da zaten aynı evde kalalım dememiş zaten anladığım kadarıyla, biz yanlış anladık sanırım, ama kalsan da kalmasan da sonuçlarını düşündüğünde seni rahatsız edecek bir durum yoksa çevrenin ne dediği ne düşüneceği önemli değil, imam nikahından ailelerinizin haberi var ama babanın yok babana da söylemelisin, baban da senin ailenin bir üyesi.

Bence sırf bir erkek için Eskişehir gibi güzel bir ilden taaa Elazığ'a gitme. Dibinde İstanbul var, Ankara var, İzmir var, bu ünileri tercih et, ilk buraları yaz en sonlara Elazığ yazarsın

Çok saolun tekrardan.. Bizde o da diğer güzel illerden yanaydık zaten canım ama puanım anca doğu illerine yeter van ağrı adıyaman gibi yerler olabilir.. Bizde en azından yakın olsun diye elazığı seçtik.. o da terör olaylarndan çok endişeli çünkü onlarda bu olayları hep yaşıyorlar diyarbakır ortamı ortada ben alıştım artık ama sana zor gelir diyor.. yanımda bulunmak istiyor annemde bi nevi ona güveniyor aslında gözm arkada kalmaz diyor tabi ev olayını ona bahsetmedim..

sevgilim dediğin çocuk seni kullanmaktan başka birşey yapmıyr bana kalırsa ,seni de bi güzel kandırmış yıllarca beynini yıkamış.bir an önce aklını başına topla bu kadar insan boşa konuşmuyor inşallah doğru yolu seçersin...

nikahın amacı nedir,evliliği herkese ilan etmek..şimdi herkes biliyor mu nikahlı olduğunuzu tabii ki hayır..e zaten resmi nikah olmadan pek bir anlamı da yok.aynı evde kalma durumuna ben olsam sıcak bakmam.aceleniz nedir ki,evlenince bir ömür birlikte yaşayacaksınız zaten.

Tek problem Elazığ'da mı okuman yani
Sonuçta oraya o üniversiteyi boşa dikmediler değil mi ?
Elbette birileride orayı tercih edecek asıl mesele burda 18 yaşında imam nikahlı olman canım

yorumları okumadan önce şunu söyleyim

1. yaşın çok küçük dini nikah kıyıp o sorumluluğun altına giremezsin psikolojin kaldırmaz bunu.

2. elazığ' a gittin beraber kalırız falan gibi düşünmeyin ben elazığlıyım elazığ tutucu yerdir öyle dini nikahınız olduğuna falan kimse inanmaz nikah cüzdanı falan görmeden de size kolay kolay ev vermezler zaten.

3. 4 yıl boyunca ona kadınlık ettikten sonra bir bakarsın ki gidip kendi sülalesinden vs. bir kızla evlenmiş nikahını kıymış en iyi ihtimalle seni terketmese bile kuma durumuna düşersin.

Son düzenleme:
Senaryonun sonu şimdiden belli aslında.
İlk olarak aynı evde yaşarlar, ardından kızımız (dini nikahlı ya) eşinden hamile kalır. Kız hamile kalınca adam okulu bıraktırır ardından kızı eve kapatır. Adamın artık evle hiç bir alakası kalmamıştır çünkü kz zaten ona muhtaç ve ondan ayrılamayacak, ailesine geri dönemeyecektir. Aradan zaman geçer kız başını duvarlara vurur ne yaptım ben diye. Sonra kadınlar kulübü diye bir site bulur, yandım ben bittim ben keşke ailemi dinleseydim diye konular açar. Geriye sadece tek bir şey kalır oda HAYALLERİNİN YIKILMASI VE PİŞMANLIKTIR....

başından detaylı niye anlatmadın peki

baban bu kadar karşıysa ve tepkileri sertse

annen nasıl babandan gizli işler yapıyor nikahtan bile haberi var

yani baban sırf diyarbakırlı diye istemiyorsa az çok hangi düşüncelerde olduğunu anlayabiliyorum

bütün aile babanı kandıryor yani şuan

bana şu son yazdığın inandırıcı gelmedi kusura bakma

İnandırıcı gelsin yada gelmesin.. ayrıca 18 yaşında değilim yazdıklarımı dikkatli okursanız sevinirim.. 21 yaşıma giriyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…