tavsiyeleriniz önemli kızlarr

Din dil ırka girmeye grek yok şimdi.. Sen kararını vermişsin...

İmam nikahı ? Çok büyük cesaret, yarın ne olacağı belli değil... Annen baban olumsuz gördüğü halde imam nikahı kıydıysan buradaki arkadaşların ne dediği de o kadar önemli değildir herhalde.. İnşallah pişman olmazsınız.

of of of of of ki ne of :)

Canım şu anda senin gözün aşktan ve aşık olduğun kişiden başkasını görmüyor. Ama ünversiteye gidince her şey öyle bir değişecek ki hele ki 4. sınıfa geldiğinde , bitirmeye yaklaştığında ben ne yapıyorum doğru adamlamıyım hayatım nereye gidiyor kaygısına kapılacaksın. sevgilinin mesleği ne okur mu çalışır mı ne yapar bilmiyorum ama bu yaşta boyundan büyük işlere kalkışmıssın. Hani yobaz olup da aynı evde yaşama bakirelik namus ne olacak nutukları atmayacağım sana. ancak sana şunu diyeyim ilişkinin gidişatı için aynı evde kesinlikle yaşama. birbirinizi merak edin.. o gizem gitmesin aranızdan. Çünkü herşeyi yaşadıkan sonra sıkılabilirsiniz birbirinizden ve önünüzde daha çoooookkkk uzun yıllar var. bir de bu imam nikahı da neyin nesi? imam nikahlı olunca her şey meşru mu oluyor? sen onun karısı mı oluyorsun ? lütfen şu gencecik yaşında ve üniversiteli bir genç kız olarak böyle yollara girme. Bir kere kanuna aykırı bu yaptığınız. Ben de eskişehirde yaşıyorum ve emin ol özellikl üniversite okumak için eskişehir bırakılıp da elazığa gidilmez. Yaz anadolu üniversitesini ya da osmangaziyi. Eskişehiri sana anlatmama gerek yok herhalde :)

ne tavsiyesi istiyorsun ? anlayamadım,zaten karar verilmiş,güvenilmiş ,cahil cesaretiyle imam nikahı kıyılmış,her şey ortada...
ilerde pişman olmazsın umarım...
asıl Türkiyede resmi nikahı olmayanlara dini nikah kıymayı yasaklayan bir kanun çıkartsalar ...böyle hatalar biraz önlenmiş olur.

çook yanlış yoldasın yapma.bir kere sevgilinle yakın olmak için elazığı yazman da ne oluyor.4 yıl orda ayrılmadan yaşayacağınız belli mi ki.ayrılırsan ne olacak.elazığ rahat bir yer mi bir bilgim yok ama iyiyse bile eskişehir e uzak.ailene o kadar uzakta ne yapacaksın.bir de sen düşünüyorsun.bu çocuğun ailesini falan tanıyormusun.nasıl insanlardır, düşünceleri nasıl, senin yaşam tarzına uyacak insanlar mı.bunları şey için için soruyorum.imam nikahı falan diyorsun heralde evliliği de düşünüyorsun.valla bu konuda aileni de kesinlikle dinle derim ben.kısacası bu konuda ne yaparsın bilmem de,şu elazığı yazma işini unut kendini yakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…