Kuzeninde kalamiyor musun bir sure. Yurt bulana kadar onda kal. Sen de cevreyi tanirsin. Burada, orada okuyan biri varsa zaten yardimci olacaktir.
Kuzenim orada okuyor zaten ama yurtta değil evde kalıyor..Tercihler yapılırken iyice bi düşünücez artık..
Elazığ Üniversitesi ile rastgele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi taban puanlarını karşılaştırdım.
Aşağı yukarı aynı.
Bölüm belirtirsen yakın şehirlerden mutlaka bir üniversite bulunur.
Elazığ Üniversitesi ile rastgele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi taban puanlarını karşılaştırdım.
Aşağı yukarı aynı.
Bölüm belirtirsen yakın şehirlerden mutlaka bir üniversite bulunur.
diyarbakırda üniversitee yokmu niye elazığa yolluyo sevgilisi
elazığda yaşayan diyarbakırda yaşayamazmı
hem gözünün önünde olur korur kollar
neden diyarbakıra yakın bir şehir ama diyarbakır değil neden
Nasıl tanıştınız siz ?
Diyarbakır'da mı yaşıyor ?
Ailesi,arkadaşları,çevresi hakkında bilgin var mı ?
Evlenirseniz,Diyarbakır'da mı yaşayacaksınız ?
son sorulara jet hızıyla cevap verdiğin gibi bizim sorularımıza da cevap verseydin güzel olurdu
Uslübü düzgün olan herkese cevap veriyorum..
ne olursa olsun benim çocuğum olsa dini nikah kıymasına müsade etmezdim
isterse aşkından yataklara düşsün hele babasından gizli gözüm yemez yani
baban onunla sevgilisin diye okuldan alacak kadar katı kurallı ama annen seneleri paylaştığı adamı tanımıyormuş gibi kızını gizli nikah yapmasına müsade ediyor
hiç aklım almadı
Başta şu aile mevzumu karıştırmazsanız sevinirim.. yok kandırma yok annen şöyle yapmış böyle yapmış..vs vs ..
Ben şimdiye kadar utanılacak birşey yapmadım bundan sonrada Allah'ın izniyle yapmayız,,Allah yolundan saptırmmasın..
Bazı üyelerimizin tavsiyelerini göz önüne aldım çok saolun tekrardan kuzenimin eev arakadaşları sorun etmez ise orada kalmam çok daha uygun ama o noktada baştan beri umudumyoktu zaten.. oolmazsa yurtta kalırım 3-4 ay sonra uygun arkadaşlarım olursa eve geçerim..Sevgilimde kendi işini kurmayı çok istiyordu peşimden onuda sürüklemeyeyim ikna edip diyarbakurda kalmasını sağlayayım en iiyisi buu sanırım :)
Başta şu aile mevzumu karıştırmazsanız sevinirim.. yok kandırma yok annen şöyle yapmış böyle yapmış..vs vs ..
Ben şimdiye kadar utanılacak birşey yapmadım bundan sonrada Allah'ın izniyle yapmayız,,Allah yolundan saptırmmasın..
Bazı üyelerimizin tavsiyelerini göz önüne aldım çok saolun tekrardan kuzenimin eev arakadaşları sorun etmez ise orada kalmam çok daha uygun ama o noktada baştan beri umudumyoktu zaten.. oolmazsa yurtta kalırım 3-4 ay sonra uygun arkadaşlarım olursa eve geçerim..Sevgilimde kendi işini kurmayı çok istiyordu peşimden onuda sürüklemeyeyim ikna edip diyarbakurda kalmasını sağlayayım en iiyisi buu sanırım :)
Bu şekilde yani "Ailemi karıştırmayın" deseydin en başta daha iyi olurdu bu şekilde işine geldiği gibi bir görüntü oluşturuyorsun. Senin gibi diyen çok insan gördüm sonra pişman olan yada daha kötü durumlara düşen amin inşallah sen öyle olmazsın ki ben ve çoğu kişi işine nereye kadar uzadığını belirtik sadece gerisi sana kalmış durumda. Soruma cevap vermeyişin üstüne üslup bozukluğu demen akabinde aile mevzularını karıştırmayın diye söylenmen annenin hiç bir bilgisi olmadığı sonucunu doğurdu bende. Konuya farklı girdin sonra farklı yöne çektin bambaşkalaştı yani ne diyeyim inşallah herşey hayalinde ki gibi olur.
Merhabalar ben yeni üye oldum sırf sizin fikiirlerinizide öğrenmek için..
Benim çocukluktan beri sevdiğim sevgilim olan birlikteliğimizin 6. yılını bitireceğimiz biri var.. Ben eskişehirdeyim o aslen diyarbakırlı. ailem bundan 3 yıl önce öğrendi bizi ama babamın tepkisi çok kötü oldu..diyarbakırlı birini istemiyorlar.. ama ben onu çok seviyorum başka hiç kimsem olmadı ondan başka onunda benden başka özel birileri olmadı.. belki her gün birbirlerimizi göremiyoruz ama kavuşmak için hep birlikte gün sayıyoruz..dışarıya dolaşmaya gideceğinde bile izin alır yalan dolan yada hiç bir kötü alışkanlığı yok tek sorun diyarbakır.. annem başta heves geçer dedi ama sonra kendiside ikna oldu destekliyor.. ve benim bu yıl üniversitem olacak gibi puanlarım tutuyor diyarbakıra yakın olan elazığı tercih edeceğim.. sevgilimle dini nikahımızı kıydık biz ama ciddi birşeyler olmadı tabi..üniversitede aynı evde kalmayı istiyor siz ne düşünüyorsunuz bu durumda
o nikahtan seni yetiştiren ana babanın haberi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?