tavsiyeleriniz önemli kızlarr

diyarbakırda üniversitee yokmu niye elazığa yolluyo sevgilisi
elazığda yaşayan diyarbakırda yaşayamazmı
hem gözünün önünde olur korur kollar
neden diyarbakıra yakın bir şehir ama diyarbakır değil neden

Babam unsuru var ne yazık ki :) diyarbakır olmasını bende isterdim elbette ama malum..

Ev arkadaşları müsade ederse kalarım tabi niye kalmıyım seve seve :)))

Nasıl tanıştınız siz ?
Diyarbakır'da mı yaşıyor ?
Ailesi,arkadaşları,çevresi hakkında bilgin var mı ?

Soruma cevap vermedin ama mümkünse demiştim zaten. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden okul hayatında başarılar.

son sorulara jet hızıyla cevap verdiğin gibi bizim sorularımıza da cevap verseydin güzel olurdu

burada ki uslup hatasını bana söyler misin peki

yoksa işime gelmeyeni mi diye sormalıyım

açık ve net madem baban bu kadar katı kuralları olan bi adam ( diyarbakırlı sevgilin var diye okuldan almak istedi diye söylüyorum )

annen sana nasıl nikahta yardımcı oluyor ve göz yumuyor

Başta şu aile mevzumu karıştırmazsanız sevinirim.. yok kandırma yok annen şöyle yapmış böyle yapmış..vs vs ..
Ben şimdiye kadar utanılacak birşey yapmadım bundan sonrada Allah'ın izniyle yapmayız,,Allah yolundan saptırmmasın..
Bazı üyelerimizin tavsiyelerini göz önüne aldım çok saolun tekrardan kuzenimin eev arakadaşları sorun etmez ise orada kalmam çok daha uygun ama o noktada baştan beri umudumyoktu zaten.. oolmazsa yurtta kalırım 3-4 ay sonra uygun arkadaşlarım olursa eve geçerim..Sevgilimde kendi işini kurmayı çok istiyordu peşimden onuda sürüklemeyeyim ikna edip diyarbakurda kalmasını sağlayayım en iiyisi buu sanırım :)

tamam anladım ben seni ha şunu de işte

annemin haberi yok biz kendi aramızda nikah kıydık

sizde şu soruları sormayı bırakın diye annemin haberi var dedim de bitti bu kadar

bi saattir uğraştırıyorsun bizi

yoksa bütün aile babanı karşısına almaya cesaret edemez herkes sizin kadar gözü kara değil

en iyisi ne biliyor musun oku çok büyüdüm 21 yaşındayım diyorsun ama okul hala yok ortada hep sevgili üzerine düşünceler ( her yaşta okuma taraftarıyım ama senin habire 21 yaşındayım dediğin için yazdım)

Bu şekilde yani "Ailemi karıştırmayın" deseydin en başta daha iyi olurdu bu şekilde işine geldiği gibi bir görüntü oluşturuyorsun. Senin gibi diyen çok insan gördüm sonra pişman olan yada daha kötü durumlara düşen amin inşallah sen öyle olmazsın ki ben ve çoğu kişi işine nereye kadar uzadığını belirtik sadece gerisi sana kalmış durumda. Soruma cevap vermeyişin üstüne üslup bozukluğu demen akabinde aile mevzularını karıştırmayın diye söylenmen annenin hiç bir bilgisi olmadığı sonucunu doğurdu bende. Konuya farklı girdin sonra farklı yöne çektin bambaşkalaştı yani ne diyeyim inşallah herşey hayalinde ki gibi olur.

düşüncelerimiz aynı

o nikahtan seni yetiştiren ana babanın haberi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…