- 11 Nisan 2017
- 25
- 11
- 88
- 34
- Konu Sahibi Xtrmbullshit
-
Merhaba öncelikle arada buraya girer insanların yazilarini okurdum ama konu açacağımi hiç düşünmezdim. Ben 6 senedir evliyim. Evliliğim bir arkadaşım vasıtasıyla oldu eşimle o arkadaşım akrabalar. Her neyse ben arkadaşıma minnettarım bu konuda çünkü eşim çok iyi bir insan sağolsun. Gerçekten arkadaşıma bu zamana kadar çok saygı ve minnet duydum. Benim için gerçekten değerliydi. Bu arada gorumcemle bu arkadaşım çok aşırı yakınlar. Gorumcemi de gerçekten bir kardeş gibi severim 6 yıldır hiçbir kötülügunu görmedim. Yada ben öyle sanıyordum. Geçen yıl bir tesadüf eseri bu çok sevdiğim arkadaşım ve gorumcemin benim hakkımda ailem hakkında hatta eşim hakkında dalga geçerek dedikodumuzun yapıldığına şahit oldum. Konu da eşim askere gitti ve ben 1 gün kayinvalidemde kaldim. Eşim gider gitmez annemin evine gitmemem onlara batmış. Annem beni ve çocuğumu istemiyormus güya ondan gitmemisim. Halbuki görümcem annemin ne kadar çocuk sever olduğunu hatta kendi çocuğuna bile annemin baktigini üstünde hakkı olduğunu bilir. Bu tarz konuşmalara şahit olunca ne yapacağımı bilemedim ve hemen evi terk ettim ama kimseye bişey belli etmeden. Çünkü kizlar gerçekten ikisini de çok seviyordum aşırı bir hayal kırıklığı yaşadım. Eşim gidince hemen gitmememin sebebi de kayinvalidemde saygı duydugumdan ötürü. Neyse bu olaylar yaşandı ben birkaç ay sonra gorumceme anlattım duyduklarimi. O da reddetti tabi ben senin hakkında konuşmadım annen hakkında konuşmadım falan diye. Halbuki ben bizzat biliyorum neler söylediğini. Neyse şimdi size sorum şu gorumcemle hem Allah rizasi hem aile huzuru ve eşimin hatri için aynı ortamlarda bulunup konuşuyorum. Ama asla eskisi gibi olamam. Fakat bu arkadaşımla özel günlerde mecbur bir araya geleceğiz. Siz olsanız nasıl davranirdiniz? Boşver der Allah'a mi havale ederdiniz yoksa tavır mi alırdınız. Bı de en sinir bozucu olan yüzüme çok güzel davranip arkamdan atıp tutmalari. Yani eşimle doğum günü kutlamami bile dalga konusu etmişler. Halbuki kendileri de özel gunleri eşleriyle geçirirler. Benimle alıp veremedikleri ne anlayamadım. Akıl istiyorum şimdiden teşekkürler
Bizzat ben duydum. Kimseden duymadım. Etrafa karşı çok iyi görünürler ama bu olaydan sonra farkettim ki aslında benim yanımda da hep seviyorum dedikleri insanların dedikodusunu yapıp dalga geciyorlarmisFesat insanlarla kim olurlarsa olsun arama mesafe koyarım. Nokta. Insan gibi yerlerinde dursalardi. Siz dedikodu yaptıklarını kendiniz mi duydunuz? Başkaları mi söyledi?
Teşekkür ederim ben de böyle yapmayı istiyorum aslında. Ama eşimle bizi tanıştırdığı için biraz kötü hissediyorum bilmiyorum size saçma gelebilir ama ben malesef gereginden fazla ince düşünen bir insanim ve bu beni çok yoruyor.Sizi belli ki içten içe kıskanıyorlar ben olsam arkadaşla bağı keser görümce ile sınırlı diyalog kurardım kimse ile kavga etmezdim
Ben de böyle düşünüyorum zaten kimseyle kavga edemem mizacimda yok. Ama sorun şu arkadasim olan kişi bu olayı benim ogrendigimi bilmiyor. Ve son görüşmemizde gayet iyiydi aramız. Ve görüştüğümüz de yine yüzüme gulecek. Birden kesmeli miyim yoksa zamanla mi?Sizi belli ki içten içe kıskanıyorlar ben olsam arkadaşla bağı keser görümce ile sınırlı diyalog kurardım kimse ile kavga etmezdim
Emin olun biliyor tabi ki ikisi birlikte herkesin dedikodusunu yapan bir ikili görümce direk yetiştirmiştir hiç mi dış dünya görmediniz hiç mi arkadaş grubunuz olmadı veya çevrenizde bozulan arkadaşlık görmediniz ?Ben de böyle düşünüyorum zaten kimseyle kavga edemem mizacimda yok. Ama sorun şu arkadasim olan kişi bu olayı benim ogrendigimi bilmiyor. Ve son görüşmemizde gayet iyiydi aramız. Ve görüştüğümüz de yine yüzüme gulecek. Birden kesmeli miyim yoksa zamanla mi?
Bir an fevri davranmak istemedim düşünüp karar vermekk için ciktim ve aile ortamı vardıGörüşmeyin derim, arkadan konuşup yüze gülen insana güvenmem.
Duyduğunuz anda neden tepki vermediniz orasını anlayamadım.
Belki inanmazsınız ama hayatımda ilk kez bu tarz birşey yaşıyorum. Nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorum. Bir de açıkçası Allah'a havale etme yolunu tercih ediyorum genelde. Ama bu olayda çok üzüldüm ve kendimi aşırı enayi hissettiğim için mesafe kararı aldım. Yanlış anlamayın ama gerçekten emin misiniz onun da bildiğine? Ben eşimle bu konuyu paylastigimi söyleyince biraz korktu çünkü abisi böyle bir durumda akraba tanımaz haksızlığa gelemez bir insan. Ben eşimden çekindiği için bu konudan arkadasima bahsetmicegini düşünüyordum. Yorumunuz beni etkiledi.Emin olun biliyor tabi ki ikisi birlikte herkesin dedikodusunu yapan bir ikili görümce direk yetiştirmiştir hiç mi dış dünya görmediniz hiç mi arkadaş grubunuz olmadı veya çevrenizde bozulan arkadaşlık görmediniz ?
Teşekkür ederim ben de böyle yapmayı istiyorum aslında. Ama eşimle bizi tanıştırdığı için biraz kötü hissediyorum bilmiyorum size saçma gelebilir ama ben malesef gereginden fazla ince düşünen bir insanim ve bu beni çok yoruyor.
Bizzat ben duydum. Kimseden duymadım. Etrafa karşı çok iyi görünürler ama bu olaydan sonra farkettim ki aslında benim yanımda da hep seviyorum dedikleri insanların dedikodusunu yapıp dalga geciyorlarmis
Görümceniz biliyorsa arkadaşınıza da söylemiş olabilir. Konuşma üzerine hemen çıkıp gittiyseniz dikkatlerini de çekmiştir zaten muhakkak.
Siz mesaj mı gördünüz doğrudan konuşmayı mı duydunuz? İkisiyle de araya mesafe koyulmalı bence.
[/QUOT
Asla özel birseyimi paylaşmam artık. Tavsiyeniz için teşekkürlerO zaman bundan sonra mesafeli davranın. Özel birşey paylaşmayın onlarla
Konuş kiz konuş namim yürüsün derdimMerhaba öncelikle arada buraya girer insanların yazilarini okurdum ama konu açacağımi hiç düşünmezdim. Ben 6 senedir evliyim. Evliliğim bir arkadaşım vasıtasıyla oldu eşimle o arkadaşım akrabalar. Her neyse ben arkadaşıma minnettarım bu konuda çünkü eşim çok iyi bir insan sağolsun. Gerçekten arkadaşıma bu zamana kadar çok saygı ve minnet duydum. Benim için gerçekten değerliydi. Bu arada gorumcemle bu arkadaşım çok aşırı yakınlar. Gorumcemi de gerçekten bir kardeş gibi severim 6 yıldır hiçbir kötülügunu görmedim. Yada ben öyle sanıyordum. Geçen yıl bir tesadüf eseri bu çok sevdiğim arkadaşım ve gorumcemin benim hakkımda ailem hakkında hatta eşim hakkında dalga geçerek dedikodumuzun yapıldığına şahit oldum. Konu da eşim askere gitti ve ben 1 gün kayinvalidemde kaldim. Eşim gider gitmez annemin evine gitmemem onlara batmış. Annem beni ve çocuğumu istemiyormus güya ondan gitmemisim. Halbuki görümcem annemin ne kadar çocuk sever olduğunu hatta kendi çocuğuna bile annemin baktigini üstünde hakkı olduğunu bilir. Bu tarz konuşmalara şahit olunca ne yapacağımı bilemedim ve hemen evi terk ettim ama kimseye bişey belli etmeden. Çünkü kizlar gerçekten ikisini de çok seviyordum aşırı bir hayal kırıklığı yaşadım. Eşim gidince hemen gitmememin sebebi de kayinvalidemde saygı duydugumdan ötürü. Neyse bu olaylar yaşandı ben birkaç ay sonra gorumceme anlattım duyduklarimi. O da reddetti tabi ben senin hakkında konuşmadım annen hakkında konuşmadım falan diye. Halbuki ben bizzat biliyorum neler söylediğini. Neyse şimdi size sorum şu gorumcemle hem Allah rizasi hem aile huzuru ve eşimin hatri için aynı ortamlarda bulunup konuşuyorum. Ama asla eskisi gibi olamam. Fakat bu arkadaşımla özel günlerde mecbur bir araya geleceğiz. Siz olsanız nasıl davranirdiniz? Boşver der Allah'a mi havale ederdiniz yoksa tavır mi alırdınız. Bı de en sinir bozucu olan yüzüme çok güzel davranip arkamdan atıp tutmalari. Yani eşimle doğum günü kutlamami bile dalga konusu etmişler. Halbuki kendileri de özel gunleri eşleriyle geçirirler. Benimle alıp veremedikleri ne anlayamadım. Akıl istiyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?