Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bir hayal kırıklığı hikayesi.

Eşinizden çekinen insan sizin duyma ihtimaliniz olan bir yerde bunlarıda konuşmaz msjla konuşur gider cafede konuşur hatta eşinizden çok çekinse abim yengeme çok değer veriyor ya kulağına giderse der hiç konuşmaz tabi ki biliyor asıl siz beni yanlış anlamayın ama siz bu saflıkla bu yaşa nasıl geldiniz bunu gerçekten soruyorum öyle dalga hakaret falan değil

Mesajla konuşmuşlardi benim elimdeyken gördüm. Eşime söylediğimi öğrenince çok bozuldu. Hatta benim söylediklerimi bir anlık unutup abisine neden söylediğim hakkında kısa süreli bir sitem etti. Saflik mevzusunu yeni çözüyorum ama malesef böyleyim. Hatta artık herkes hakkımda kötü konusuyormus hissiyle yaşıyorum ve bu beni çok görüyor. Size kizamam tabiki ben sadece fikir almak için bu siteye yazmak istedim. En yakınlarım safligim hakkında dalga geçerken beni hiç tanımayan birinin alay etmesini yadirgamam. Saf biri olduğumu dusunmuyordum aslında ama bu olaydan sonra bayağı enayi hissediyorum.

Deminden beri hep duydum şeklinde ilerliyor ama neyse enayi değilsiniz sadece bu devirde kimseye öyle çok güvenip minnet duymayın eşinize bile insanoğlu hepsş

İlişkinizi minimuma indirin ama öncesinde arkanızdan konuştuklarını bildiğinizi bildirin "beni hayal kırıklığına uğrattınız kimseye küslük yapmayacağım ama bundan sonra size hakettiğiniz gibi davranacağım bilginiz olsun" deyin hatta 3 lü bir whatsap grubu kurun üstte söylediklerimi yazın sonra da " şimdi arkamdan istediğiniz gibi konuşun istediğiniz gibi alay edin hiç umrumda değil" diyerek gruptan çıkın..hiç bir şey demeden araya mesafe koyarsanız insanlar bir süre sonra kendi yaptıklarını söylediklerini unutup su üstüne çıkıp bir de sizi aileye karşı suçlu duruma düşürebilirler

Yok yanlış lanse etmişim bizzat şahit oldum derken mesajlari kastetmiştim. Her neyse teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacagim

Bu suçlu duruma düşme konusunu ben de düşünüyorum. Çünkü herşey bekliyorum artık. Ama eşim bildiği için tüm olayı içim rahat biraz.

Gereksiz eleştiri gizli hayranlik içerir. Siz kendinizi geri çekin bence görüsmelerinizide her ikisiyle minimum seviyede tutun herkes haddini bilmeli bence onlarda hadlerini bilsinler

Vallla bana kalırsa düzeleebileceklerini düşünüyorsan mesafeli bir şşeklilde konuş konuşsan bile tavrını hep belli et ama dikkat et eşşşinle aranda sıkıntı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…