Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden ? neden bu şekilde siz ve eşiniz evlilikte acele ettiniz aynı evde yaşamayı kabul ettiniz var mı geçerli bir sebebi

Oha eski konuymuş simdi nasılsınız

Derdin kuyruk acısıymış şimdi anlaşıldı ben senin çocuğunun olmadığını bile bilmiyordum kendi kendine magduru oynuyorsun

Allah rızası için ne diyorsun ya? Konunu güncelleştiren sensin, bana kızıyorsun. Link böyle mi verilir? Güncelleştirdiysen yorumları göze almalısın, sadece ben değil herkes yazıyor sen bana takmışsın.

Daha konu güncelledi diyor sana açıkladım konu güncellemesi degil arkaşa link vermeyi bilmiyordum dedim onu etiketledim dedim daha ne deyim söylesene

Daha konu güncelledi diyor sana açıkladım konu güncellemesi degil arkaşa link vermeyi bilmiyordum dedim onu etiketledim dedim daha ne deyim söylesene
Anlamak mı istemiyorsun sen? Kaç defa anlattım. Sen geçmiş konuna yorum yaparsan konu bdv listesinde üst sayfalara çıkar ve konunu güncellemiş olursun. Yani konunu üste taşıyan sensin, üstüne bir de anlamamakta direniyorsun. Hayret birşey ya.

Ben olsam bi rarihine bakar ona göre yorum yapardım 2017 de açılmış bi konu degilmi değişmiştir birşeyler degilmi en azından sorardım halen bu durumda mısın diye direk atrlı yazmazdım sen de bunu anladın mı millete kötü laflar söylemek için ne tarihe bakmışsındır ne de en son ne yazdığıma bakmışsın belli

Oha eski konuymuş simdi nasılsınız
Sizin sorduğunuz şu soruyu keşke başkalarıda sorsaydı evet konu eski şimdi çok çok iyiyim şükürler olsun kızım doğduktan 6 ay sonra ayrı şehirde eve çıktık çok şükür eşim uzman oldu hayatımız degişti inşallah çeken herkes sonunda benim gibi mutlu olur

Bakmak zorunda mıyım tarihe? Değilim. Ben konuyu okur yorumumu yapar geçerim. Hala anlamak istemiyorsun hala hala hala. Sen millete atarlı giderli yazarken inşallah çocuğun olmaz çocuk hasreti çekersin, Allah sana vermiyorsa vardır bir bildiği derken çok naifsin hiç atarlı değilsin dimi. Benim atarlı üslubuma laf etmeden önce kendi üslubunu düzelt olur mu? Zira ne ekersen onu biçersin. Lütfen bir daha da alıntılama beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…