- Konu Sahibi Bu Son Olsun
-
Haa bi de atarlanmis kötü yazıyorsunuz diye kendisi pamuk gibi cevaplar verir çünküAl askım bak burada kızıyor millete
Bu sitede kendisi kadar naif dilli bir insan tanımadım, e haliyle hepimizden naif bir dil bekliyor, kötü yorum alınca sinirleniyorHaa bi de atarlanmis kötü yazıyorsunuz diye kendisi pamuk gibi cevaplar verir çünkü
Neden ? neden bu şekilde siz ve eşiniz evlilikte acele ettiniz aynı evde yaşamayı kabul ettiniz var mı geçerli bir sebebiMerhaba arkadaşlar ben evliyim ve 3 yıllık bi evliligim var eşimin ailesinin durumu olmadıgından ne bi dügün yapıldı bana nede bi yatak odası alındı eşimin bekar odasında ailesiyle birlikte yaşıyorum. 3 kardeşten tek erkek benim eşim şuanda hamileyim uzun zaman olmadı bebegimiz rabbim şimdi verd şükürler olsun herkese de nasip etsin inşallah. Eşimin ailesi eşimin üzerine borç yapıyor öderiz diyerekten bi kaç ödedikten sonra devamı gelmiyor eşya parasıda biriktiremiyoruz haliyle ayrı evede çıkamıyoruz . Görümcelerim bende bi kaç yaş küçükler ve sorumsuz insanlar içtikleri bardagı yedikleri sofrayı kaldırmaktan acizler. Sürekli herşeye konuşan yaptıgım işi begenmeyen kendi kendine söylenen beddualar eden bi kaynanam var. Hasta oldugumda bile odamın kapısını açmayan insanlar bunlar sabah kahvaltısına geç kaldıysam çagırmayan insanlar çok bunaldım artık hamile olmamın etkisiyle galiba birazda kaldıramıyorum artık ankarada dogmuş büyümüş biriyim doguya geldim. Ailemin bunlardan haberleri yok kimseye söyleyemiyor dertleşemiyorum. tanıdıgım bi kaç arkadaşım var burada onlarla konuşuyorum ve onların tek tepkileri var ya evi ayırın yada boşan diyorlar . Ben her ne kadar burda agresifte gözüksem de yorumlarımda, aslında suçsuzum diyemeyecek kadar çekingen ve ürkegim saygımı asla kimseye karşı bozamadım defalarca eşimle bu evden kovulsakta hiç bir tepki vermedim sessiz kaldım. Tek destek olan eşim onu çok seviyrum oda beni seviyor duymazlıktan gel diyor ama neyi duymayacaksın ne kadar duymayacaksın. Hamileyim şuan ve çok kötü bi hamilelik geçiriyorum sizce ne yapmalıyım kızlar
İ. Hatrı yoksa sahibinin hatrı var bakardımKonu eskiymiş, zor şeyler yaşamışsınız. En sonunda o evden ayrılmışsınız gözünüz aydın. Size tek bir sorum olacak, kaynananız şimdi hasta olsa alır evinize bakar mısınız?
Konunun ne zaman açıldıgını farkettin miNeden ? neden bu şekilde siz ve eşiniz evlilikte acele ettiniz aynı evde yaşamayı kabul ettiniz var mı geçerli bir sebebi
Senin derdin ne sana demişim ki arkadaşa link vermeyi bilmiyorum o yüzden arkadaşı etiketledim dedim uzattıkça uzattım derdin ne senin açıkça söyle ugraşmak istiyorsan söyle ne yapmaya çalışıyorsun söyleAl askım bak burada kızıyor millete
Oha eski konuymuş simdi nasılsınızMerhaba arkadaşlar ben evliyim ve 3 yıllık bi evliligim var eşimin ailesinin durumu olmadıgından ne bi dügün yapıldı bana nede bi yatak odası alındı eşimin bekar odasında ailesiyle birlikte yaşıyorum. 3 kardeşten tek erkek benim eşim şuanda hamileyim uzun zaman olmadı bebegimiz rabbim şimdi verd şükürler olsun herkese de nasip etsin inşallah. Eşimin ailesi eşimin üzerine borç yapıyor öderiz diyerekten bi kaç ödedikten sonra devamı gelmiyor eşya parasıda biriktiremiyoruz haliyle ayrı evede çıkamıyoruz . Görümcelerim bende bi kaç yaş küçükler ve sorumsuz insanlar içtikleri bardagı yedikleri sofrayı kaldırmaktan acizler. Sürekli herşeye konuşan yaptıgım işi begenmeyen kendi kendine söylenen beddualar eden bi kaynanam var. Hasta oldugumda bile odamın kapısını açmayan insanlar bunlar sabah kahvaltısına geç kaldıysam çagırmayan insanlar çok bunaldım artık hamile olmamın etkisiyle galiba birazda kaldıramıyorum artık ankarada dogmuş büyümüş biriyim doguya geldim. Ailemin bunlardan haberleri yok kimseye söyleyemiyor dertleşemiyorum. tanıdıgım bi kaç arkadaşım var burada onlarla konuşuyorum ve onların tek tepkileri var ya evi ayırın yada boşan diyorlar . Ben her ne kadar burda agresifte gözüksem de yorumlarımda, aslında suçsuzum diyemeyecek kadar çekingen ve ürkegim saygımı asla kimseye karşı bozamadım defalarca eşimle bu evden kovulsakta hiç bir tepki vermedim sessiz kaldım. Tek destek olan eşim onu çok seviyrum oda beni seviyor duymazlıktan gel diyor ama neyi duymayacaksın ne kadar duymayacaksın. Hamileyim şuan ve çok kötü bi hamilelik geçiriyorum sizce ne yapmalıyım kızlar
Dügün olmamış ailem çagırılıp eşya alınmaya başlanmamış nasıl alıcak ailemYatak odasını sizin yapmanız gerekmiyor muydu zaten?
Derdin kuyruk acısıymış şimdi anlaşıldı ben senin çocuğunun olmadığını bile bilmiyordum kendi kendine magduru oynuyorsunIstediği kadar Allah i dilinden düşürmesin ruhu kötü onun bir kadına inşallah bebeğin olmaz başkalarının bebeğine bakıp ağlarsın demek nasıl bir iç kötülüğü, bana dediği şeyde eş değerdi olmuyorsa zorlama allah biliyorda vermiyor dedi sana bisey soyleyim mi 10 yıldır çocuğum olmuyor kimse beni bu denli incitmemişti ama bi yandan da mutlu oldum demekki yakın çevremde bu kadar kötü kalpli ici kararmış kimse yokmuş yine söylüyorum bana da diğer arkadaşa da yazdıklarını unutmuyorum kendisini Allah a havale ediyorum
Allah rızası için ne diyorsun ya? Konunu güncelleştiren sensin, bana kızıyorsun. Link böyle mi verilir? Güncelleştirdiysen yorumları göze almalısın, sadece ben değil herkes yazıyor sen bana takmışsın.Senin derdin ne sana demişim ki arkadaşa link vermeyi bilmiyorum o yüzden arkadaşı etiketledim dedim uzattıkça uzattım derdin ne senin açıkça söyle ugraşmak istiyorsan söyle ne yapmaya çalışıyorsun söyle
Konu 2017 de kaldıAnnenin evine dön başka yolu yok
Daha konu güncelledi diyor sana açıkladım konu güncellemesi degil arkaşa link vermeyi bilmiyordum dedim onu etiketledim dedim daha ne deyim söyleseneAllah rızası için ne diyorsun ya? Konunu güncelleştiren sensin, bana kızıyorsun. Link böyle mi verilir? Güncelleştirdiysen yorumları göze almalısın, sadece ben değil herkes yazıyor sen bana takmışsın.
Anlamak mı istemiyorsun sen? Kaç defa anlattım. Sen geçmiş konuna yorum yaparsan konu bdv listesinde üst sayfalara çıkar ve konunu güncellemiş olursun. Yani konunu üste taşıyan sensin, üstüne bir de anlamamakta direniyorsun. Hayret birşey ya.Daha konu güncelledi diyor sana açıkladım konu güncellemesi degil arkaşa link vermeyi bilmiyordum dedim onu etiketledim dedim daha ne deyim söylesene
Ne kuyruk acısı pardon? Niye kendini bu kadar önemsiyorsun?Derdin kuyruk acısıymış şimdi anlaşıldı ben senin çocuğunun olmadığını bile bilmiyordum kendi kendine magduru oynuyorsun
Ben olsam bi rarihine bakar ona göre yorum yapardım 2017 de açılmış bi konu degilmi değişmiştir birşeyler degilmi en azından sorardım halen bu durumda mısın diye direk atrlı yazmazdım sen de bunu anladın mı millete kötü laflar söylemek için ne tarihe bakmışsındır ne de en son ne yazdığıma bakmışsın belliAnlamak mı istemiyorsun sen? Kaç defa anlattım. Sen geçmiş konuna yorum yaparsan konu bdv listesinde üst sayfalara çıkar ve konunu güncellemiş olursun. Yani konunu üste taşıyan sensin, üstüne bir de anlamamakta direniyorsun. Hayret birşey ya.
Sizin sorduğunuz şu soruyu keşke başkalarıda sorsaydı evet konu eski şimdi çok çok iyiyim şükürler olsun kızım doğduktan 6 ay sonra ayrı şehirde eve çıktık çok şükür eşim uzman oldu hayatımız degişti inşallah çeken herkes sonunda benim gibi mutlu olurOha eski konuymuş simdi nasılsınız
Bakmak zorunda mıyım tarihe? Değilim. Ben konuyu okur yorumumu yapar geçerim. Hala anlamak istemiyorsun hala hala hala. Sen millete atarlı giderli yazarken inşallah çocuğun olmaz çocuk hasreti çekersin, Allah sana vermiyorsa vardır bir bildiği derken çok naifsin hiç atarlı değilsin dimi. Benim atarlı üslubuma laf etmeden önce kendi üslubunu düzelt olur mu? Zira ne ekersen onu biçersin. Lütfen bir daha da alıntılama beni.Ben olsam bi rarihine bakar ona göre yorum yapardım 2017 de açılmış bi konu degilmi değişmiştir birşeyler degilmi en azından sorardım halen bu durumda mısın diye direk atrlı yazmazdım sen de bunu anladın mı millete kötü laflar söylemek için ne tarihe bakmışsındır ne de en son ne yazdığıma bakmışsın belli
Ah canım üzdün beni bende çok önemliyim senin gözünde diye bi havalanmıştım bak üzüldüm ne yaparım ben şimdiNe kuyruk acısı pardon? Niye kendini bu kadar önemsiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?