- 18 Şubat 2010
- 16.400
- 20.124
- 923
- Konu Sahibi Bu Son Olsun
-
Kuru bir özür dileyeceğine halen kendini savunmaya çalışıyorHala anlamak istemiyorsun.
Konunu üst sıralara taşıyan SENSİN.
Yorum yapanlar tarihe bakmak zorunda DEĞİL.
İsteyen istediği konuya yorum YAPABİLİR.
Ayrıca evet ben çektim herkes çeksin diyen birisin, sorduğum soruya cevap versene neden bir konuda konu sahibine İNŞALLAH ÇOCUĞUN OLMAZ, ÇOCUK HASRETİ ÇEKERSİN dedin?
Senin çocuk imhitanın HAFİF MİYDİ de insanların bu acıyı yaşamasını İSTEDİN?
Hala yanlışı savunuyorsun, benim söylediğimi es geçiyorsun. Kusura bakma ama gerçekten ben yaşadım başkası da yaşasın mantığında olmasaydın bir insana ne olursa olsun bu bedduayı etmezsin.
Senin bu kötü bedduanın yanında benim "boşan,ayrıl, yol ver" laflarım hiç kalır hiç. Hala beddua ettim hatalıyım diyeceğine hatanı devam ettirmeye çalışıyorsun. Gerçekten üzülüyorum sana ama bak gerçekten üzülüyorum şaka yapmıyorum. O bedduayı bana etmişsin gibi üzüldüm ben be, konu sahibinin yerine koydum kendimi üzüldüm. O da ne yapsaydı senin gibi kv yanında tek göz odada mı yaşasaydı? Ezilse miydi? Aldırarak gayet iyi yapmış bu yüzden. Sen önemsemiyor olabilirsin, ne olursa olsun anne olayım demiş olabilirsin ama bebek büyük sorumluluk. Bebek için maddi manevi hazır olmak gerekir. Tabi ben yine anlatıyorum ama senin umurunda bile olmayacak, ettiğin bedduayı asla geri almayacak hatta yaptığından gurur duyacaksın. Bunun için çok üzülüyorum sana.
Yok ya siz tartışacak insan arıyorsunuz gerçektenTabi canıııım, gitseydi evlenseydi o siniri burnunda kaynana ile yaşasaydı o genç kadın, baştan belli şeyleri bile bile başına getirseydi. İnsanların ayağını yere sağlam basmaya ne hakkı var, siz hayatı pata küte yaşamışken. Ne fazlaları var sizden de kaynana kahrı çekmiyorlar di mi ama?
Kız ne özürü konu sahibi girmiyor belki bakmadımKuru bir özür dileyeceğine halen kendini savunmaya çalışıyor
Unutmazsinda unutmus gibi yaparsın diyelim o zaman herkes yalan söylüyor sen gerçek değil miYoo ben hiç birşeyi unutmam sen git sen
Konu sahibinden bahsetmiyorum kürtaj olan arkadaşla kendimden bahsediyorumKız ne özürü konu sahibi girmiyor belki bakmadım
Ben beddua ettiğini inkar mı ediyorum ya neyi unuttumUnutmazsinda unutmus gibi yaparsın diyelim o zaman herkes yalan söylüyor sen gerçek değil mi
Yooo siz kendi elinizle konuyu üste taşıdınız, ben o gün '' Bu hanfendi bi araba laf etti insanlara, bakalım kendi neymiş?'' diye merak buyurup bakmamıştım bile size.Yok ya siz tartışacak insan arıyorsunuz gerçekten
Sana ne oldu ben sana dedimki seni üzmek istemiyorum dedim senin çocugun mu olmuyor onu söylesene banaKonu sahibinden bahsetmiyorum kürtaj olan arkadaşla kendimden bahsediyorum
Bedduaya aynen devam et o zaman ne diyeyim herkes kendine yakışanı yaparBen beddua ettiğini inkar mı ediyorum ya neyi unuttum
Ay hala soruma cevap vermiyorsun ısrarla şaka gibisin ajfjsjdhhs. Daha fazla yazmak istemiyorum yaşattığını yaşa, ilahi adalet tecelli etsin inşallah. Çok amin çok. (not:bu bir beddua değildir.)Arkadaşa bana bi tavsiye vermiştin dedim oda hangi konu link at dedi link atmayı bilmediğimden kızı etiketledim sen daha gelmiş konuyu buraya sen taşıdın diyorsun ya Allah'ım sabır ya senin o beddua ettin dediğin kız hiç ilişki yaşamayacaktı gidip kaynana yanındada yaşamayacaktı çocuk olması için ugraşan insanlara karşı ben yasak ilişki yasadım çocuk aldırdım pişmanım dedi diye masum oldu mahkemelerde pişmanım diyen insnların cezaları hafifler bi bu lafa yani bende bunu anlamıyorum sen neden yazdığım bedduadan pişman olmamı bekliyorsun onu anlamadım pişmanım desem beni milletvekili falan mı seçeceksin onu anlamadım sorduğum soruya cvp vermiyorsun diyorsun konu benim konum gelip başkasının konusu hakkında konuşamassın başkasının düşmanlığını devam ettirenessin madem o konudan rahtsızsın o konuyu bulur oraya yazarsın ne yapmalıyız diyelimki senin bir yerde yorumunu gördüm bende gelip burda yazdıklarını ordamı tartışıyım seninle tekrar söylüyorum konu 2017 de kalmış evleneli 6 yıl olmuş kızım 3 yaşına gelmiş şimdi birde erkek kardeşi olacak dururum çok çok iyi rabbim darda kalanlara yardım etsin hepside benim gibi mutlu sona ulaşırlar inşallah sen o konuyu bul orda konuşalım bu konunun devam etmesini istemiyorum eskiyi hatırlamak istemiyorum anlatabildimmi
Niye anlamıyorsunuz arkadaş etiketledim benYooo siz kendi elinizle konuyu üste taşıdınız, ben o gün '' Bu hanfendi bi araba laf etti insanlara, bakalım kendi neymiş?'' diye merak buyurup bakmamıştım bile size.
Buraya yazan bedduamı geri alıyorum, hata yaptım desen ne olacak ki? Aksine kalbin ferahlar kız,Allah belki duanı kabul eder de ilahi adaletten kurtulursun.Kız ne özürü konu sahibi girmiyor belki bakmadım
Soruna cvp verdim de sen anlamıyorsunAy hala soruma cevap vermiyorsun ısrarla şaka gibisin ajfjsjdhhs. Daha fazla yazmak istemiyorum yaşattığını yaşa, ilahi adalet tecelli etsin inşallah. Çok amin çok. (not:bu bir beddua değildir.)
Sen anlamıyorsun sen.Niye anlamıyorsunuz arkadaş etiketledim ben
Konuyu bulabilsem göstereceğim yazdıklarını üzmek istemiyorum falan demediinSana ne oldu ben sana dedimki seni üzmek istemiyorum dedim senin çocugun mu olmuyor onu söylesene bana
Buraya yazan bedduamı geri alıyorum, hata yaptım desen ne olacak ki? Aksine kalbin ferahlar kız,Allah belki duanı kabul eder de ilahi adaletten kurtulursun.
Cevabın sadece ilişki yaşamyacaktı diyorsun. Seni ne ilgilendirir ilişki yaşayıp yaşamaması? Belki korunurken oldu, nereden biliyorsun? İlla beddua mı etmen gerekir. Çocuğu doğurunca sen mi bakacaktın? Eğer cevabın hayırsa insanlara beddua etme, hayatına karışma hakkın ya da lüksün yok. Anla bunu.Soruna cvp verdim de sen anlamıyorsun
Arkadaş etiketlemek için yazdım ya yok sen kavga seven birrisin o yüzden mahsus anlamıyor ayağına yatıyorsunSen anlamıyorsun sen.
Link vermedin konuna yorum yapıp üst sıraya taşıdın anlamıyor musun?
İlişki yaşamasaydı zaten çocuguda olmazmı demiCevabın sadece ilişki yaşamyacaktı diyorsun. Seni ne ilgilendirir ilişki yaşayıp yaşamaması? Belki korunurken oldu, nereden biliyorsun? İlla beddua mı etmen gerekir. Çocuğu doğurunca sen mi bakacaktın? Eğer cevabın hayırsa insanlara beddua etme, hayatına karışma hakkın ya da lüksün yok. Anla bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?