Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuru bir özür dileyeceğine halen kendini savunmaya çalışıyor

Yok ya siz tartışacak insan arıyorsunuz gerçekten

Ay hala soruma cevap vermiyorsun ısrarla şaka gibisin ajfjsjdhhs. Daha fazla yazmak istemiyorum yaşattığını yaşa, ilahi adalet tecelli etsin inşallah. Çok amin çok. (not:bu bir beddua değildir.)

Ay hala soruma cevap vermiyorsun ısrarla şaka gibisin ajfjsjdhhs. Daha fazla yazmak istemiyorum yaşattığını yaşa, ilahi adalet tecelli etsin inşallah. Çok amin çok. (not:bu bir beddua değildir.)
Soruna cvp verdim de sen anlamıyorsun

Buraya yazan bedduamı geri alıyorum, hata yaptım desen ne olacak ki? Aksine kalbin ferahlar kız,Allah belki duanı kabul eder de ilahi adaletten kurtulursun.
Ben belki bedduamı geri aldım almadım sana ne oluyor buraya yazıyım geri aldım gerçekte almasam olurmu şakamısın sen

Soruna cvp verdim de sen anlamıyorsun
Cevabın sadece ilişki yaşamyacaktı diyorsun. Seni ne ilgilendirir ilişki yaşayıp yaşamaması? Belki korunurken oldu, nereden biliyorsun? İlla beddua mı etmen gerekir. Çocuğu doğurunca sen mi bakacaktın? Eğer cevabın hayırsa insanlara beddua etme, hayatına karışma hakkın ya da lüksün yok. Anla bunu.

İlişki yaşamasaydı zaten çocuguda olmazmı demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…