Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım benim sen de anlama zorluğu var konu eskide kalmış şimdi çok mutluyum şükürler olsun yazmak mı istiyorsun cvp vermiyorum kafana göre takıl istedgini yaz şimdi tarihe mi bakacakmış dogru söylüyorsun millete satşmak için zamnın önemi mi var senin için

İnşallah valla çok mutlu oldum adınıza sizde dua edin kardeşim de kurtulsun

Aayy içim şişti.
Anlama problemi sende var bende değil. Yazma artık yahu yeter.

İ. Hatrı yoksa sahibinin hatrı var bakardım
Sıkıntı o i. dediğiniz kadında değil, sahibi dediğiniz eşinizde idi, biliyorsunuz değil mi? Ayrı ev tutsa imiş baştan, hadi tuttu cart cart çekmese imiş kredileri. 3 ay sonra tutacam ayrı ev demiş, 3 ay bekleseydiniz. Başka yerde 45 yaşında kaynana adayı için çalışabilir dedik diye zalim ettiniz bizi, konu sahibi kaynana sorunu çekmemek için sevgilisi ile evlenmek istemiyor diye hakir gördünüz. Anadır dediniz de kaynananız da ana idi, madem bakmak sevap, neden ilk fırsatta uça uça kaçtınız? Hep böyle mesajlarınıza denk geliyorum, '' Ben çektim siz de çekin benden fazlanız ne? '' alt metinli. İnançlı biriymişsiniz, kalbinizi temizleyin. Bu yaptığınız haset, sizi yermek için demiyorum, uyarıyorum.

Bizi kere diğer konuda ki kaynana adayı benim kaynanamın yaptıklarını yapmamıştı bu 1 2. Si ben halen benim kaynanam gelse bakarım dedim madem okudun anlasaydın eşim krediyi kaynanamgile çekmiş benden önce konu tarihimi de kimse görmüyor degiştiriyimde görün bari

Katiip katiiip, getir şu yorumunun alnını öpeyim :) benim dilim ağırdır o yüzden yazmak istemedim ama sen benim yerime hafif bir şekilde yazmışsın. Ben yine de söylüyorum, inşallah ilahi adalet konu sahibi için tecelli eder, burada üzdüğü insanların üzüntüsü burada kalmasın Allah sorsun hesabını. Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Ah be canım ben bir konuda kötü konuştum sana kalsa dünyada evli insan kalmayacak hemen yok boşan yok öyle yapmasaydın yok böyle yapmasaydın gitmeseydin gelmeseydin sen 4/4 lük yaşıyorsun eminim

Ah be canım ben bir konuda kötü konuştum sana kalsa dünyada evli insan kalmayacak hemen yok boşan yok öyle yapmasaydın yok böyle yapmasaydın gitmeseydin gelmeseydin sen 4/4 lük yaşıyorsun eminim
Valla biliyor musun 4/4'lük yaşıyorum. Genç yaşımda evlenip bir göz odada kocamın ailesinin beddualarını dinleyerek yıllar geçirmedim en azından. Kovulduğum evde durmadım en azından. Bundandır ki en ufak haksızlığa, hakarete, kötü söze tahamülüm yok gerekliği gördüğüm yerde konu sahiplerine boşan diyebiliyorum. E senin mantığın ben çektim, herkes çeksin olduğu için beni anlamaman gayet normal. Ha bu arada ısrarla cevap vermiyorsun ama ben yine de yazayım en azından senin gibi insanlara "inşallah çocuğun olmaz başkalarının çocuklarına bakar durursun" "Allah sana vermiyorsa vardır bir bildiği zorlama" demiyorum, benim burada konu sahiplerine en ağır ya boşan demişimdir ya kendine saygın yoktur demişimdir. Ben boşan yazdım sen inşallah çocuğun olmaz yazdın, hangisi daha ağır söylesene? Senin gibi beddua etmemişimdir, çünkü ben bilirim beddua döner dolaşır sahibine gelir. Sana da beddua etmem sadece Rabbim'in ilahi adaleti tecelli etsin derim. Şimdi bana da beddua edersin ama içinden et olur mu, alıntılama beni 1572 mesajıma beğenmedim at hatta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çektim herkes çeksin diyen biri degilim ben çektim başkası çekmesin derim ben nerde çocuğun olmuyorsa vardır rabbimin bi nildigi gibi bi kelime kullanmışım biri daha yazdı bunu da ben yazmadıgımdan üstüme alınmadım kendiliginden lafmı uyduruyorsunuz ben sizin çocugunuz varmı yokmu bilmiyorum bile kendiniz bi yazıyı kendinize göre çekiyorsunuz sanıyorsunuz ki bu kız benim çocugum olmadığını biliyor ondan dedi diyorsunuz kendi kendinize ben çekmek için evlenmedim 3 ay içerisinde dügün olacağı eşya alınacağı söylendi bana eşim askerden gelmişti ve seni artık yanımda istiyorum dediği için 3 ay da geçer dedim dügün olduğunda da benim ailem yatak odası takımı alacaklar üzerine düşen görevi yapacaklardı kv nin dedikleri olmadı eşimin de borcu olduğunu ben bi 6 ay sonra ögrendim seviyordum eşimi boşanmakta istemedim istemiyorum da sizin kötüsğn dediğiniz kızın Allah'ı var yardım etti şükürler olsun şimdi durumum çok çok iyi seninde 4/4 lük oldugunu hiç sanmıyorum kimse öyle degil çünkü burada herkese as kes boşan yolver cevabını ver demekle olmuyor çünkü herkesin bi sorunu var bak sana açıklama yaptım daha ne kadar uzatacakaın benim 2017 de ki konumu merak ettim ben iş yapar döner dolaşır gelir cevap yazarım sen takıl bu sayfada

Hala anlamak istemiyorsun.
Konunu üst sıralara taşıyan SENSİN.
Yorum yapanlar tarihe bakmak zorunda DEĞİL.
İsteyen istediği konuya yorum YAPABİLİR.
Ayrıca evet ben çektim herkes çeksin diyen birisin, sorduğum soruya cevap versene neden bir konuda konu sahibine İNŞALLAH ÇOCUĞUN OLMAZ, ÇOCUK HASRETİ ÇEKERSİN dedin?
Senin çocuk imhitanın HAFİF MİYDİ de insanların bu acıyı yaşamasını İSTEDİN?
Hala yanlışı savunuyorsun, benim söylediğimi es geçiyorsun. Kusura bakma ama gerçekten ben yaşadım başkası da yaşasın mantığında olmasaydın bir insana ne olursa olsun bu bedduayı etmezsin.
Senin bu kötü bedduanın yanında benim "boşan,ayrıl, yol ver" laflarım hiç kalır hiç. Hala beddua ettim hatalıyım diyeceğine hatanı devam ettirmeye çalışıyorsun. Gerçekten üzülüyorum sana ama bak gerçekten üzülüyorum şaka yapmıyorum. O bedduayı bana etmişsin gibi üzüldüm ben be, konu sahibinin yerine koydum kendimi üzüldüm. O da ne yapsaydı senin gibi kv yanında tek göz odada mı yaşasaydı? Ezilse miydi? Aldırarak gayet iyi yapmış bu yüzden. Sen önemsemiyor olabilirsin, ne olursa olsun anne olayım demiş olabilirsin ama bebek büyük sorumluluk. Bebek için maddi manevi hazır olmak gerekir. Tabi ben yine anlatıyorum ama senin umurunda bile olmayacak, ettiğin bedduayı asla geri almayacak hatta yaptığından gurur duyacaksın. Bunun için çok üzülüyorum sana.

Derdin kuyruk acısıymış şimdi anlaşıldı ben senin çocuğunun olmadığını bile bilmiyordum kendi kendine magduru oynuyorsun
Kimin kuyruk acısı olduğu çıktı bugün ortaya yazık sana yaa ben neden mağduru oynayım ki ?Sen o arkadaşın konusu içinde ben dahil 2 kişiyi aklınca yaralamaya çalıştın aç oku istersen

Arkadaşa bana bi tavsiye vermiştin dedim oda hangi konu link at dedi link atmayı bilmediğimden kızı etiketledim sen daha gelmiş konuyu buraya sen taşıdın diyorsun ya Allah'ım sabır ya senin o beddua ettin dediğin kız hiç ilişki yaşamayacaktı gidip kaynana yanındada yaşamayacaktı çocuk olması için ugraşan insanlara karşı ben yasak ilişki yasadım çocuk aldırdım pişmanım dedi diye masum oldu mahkemelerde pişmanım diyen insnların cezaları hafifler bi bu lafa yani bende bunu anlamıyorum sen neden yazdığım bedduadan pişman olmamı bekliyorsun onu anlamadım pişmanım desem beni milletvekili falan mı seçeceksin onu anlamadım sorduğum soruya cvp vermiyorsun diyorsun konu benim konum gelip başkasının konusu hakkında konuşamassın başkasının düşmanlığını devam ettirenessin madem o konudan rahtsızsın o konuyu bulur oraya yazarsın ne yapmalıyız diyelimki senin bir yerde yorumunu gördüm bende gelip burda yazdıklarını ordamı tartışıyım seninle tekrar söylüyorum konu 2017 de kalmış evleneli 6 yıl olmuş kızım 3 yaşına gelmiş şimdi birde erkek kardeşi olacak dururum çok çok iyi rabbim darda kalanlara yardım etsin hepside benim gibi mutlu sona ulaşırlar inşallah sen o konuyu bul orda konuşalım bu konunun devam etmesini istemiyorum eskiyi hatırlamak istemiyorum anlatabildimmi

Kimin kuyruk acısı olduğu çıktı bugün ortaya yazık sana yaa ben neden mağduru oynayım ki ?Sen o arkadaşın konusu içinde ben dahil 2 kişiyi aklınca yaralamaya çalıştın aç oku istersen
Sen bi oku istersen seni üzmek istemiyorum mu yazdım başka bişey mi iyi oku

Sen o yazdığın konuya git bi bak istersen ettigin lafları unutmuşsun bakiyorumda

Tabi canıııım, gitseydi evlenseydi o siniri burnunda kaynana ile yaşasaydı o genç kadın, baştan belli şeyleri bile bile başına getirseydi. İnsanların ayağını yere sağlam basmaya ne hakkı var, siz hayatı pata küte yaşamışken. Ne fazlaları var sizden de kaynana kahrı çekmiyorlar di mi ama?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…