tavsiyelerinize ihtiyacım var

Olmadimben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.246
3.992
133
44
Merhaba Hanımlar,
Gün sonuna kadar bir karara varmam gerektiği için konuyu buraya açtım umarım kaldırılmaz.
Cam balkon yaptırmak istiyorum.
Sipariş vs tüm süreçle benim ilgilenmem gerekiyor.
Nelere dikkat etmeliyim ortalama fiyatlar nedir hiç bilmiyorum.
yaptıracağım yer belli ama konusmaya gittiğimde bilerek gitmek istiyorum.
Cam balkon kullanan ve yaptıran varsa aman şuna mutlaka dikkat et türünde tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
ayrıca acaba cam balkona komple sineklik sistemi de takılyor mu?
şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Evet güneş gören evlerde o silikonlar çabuk yıpranıyormuş. Ben yeni yaptırdım metrekare başı fiyat veriliyor. 350tlydi burada en son. Üç balkon yaptırdık toplu olunca indirim yaptı baya. Kardeşimin 21m2 balkon 6250 indirdi çok iyi geldi fiyat

çok teşekkür ederim.
bu fikirleri ancak tecrübe edenlerden öğrenebilirdim zaten

çok teşekkür ederim.
bu fikirleri ancak tecrübe edenlerden öğrenebilirdim zaten
Oda olarak kullanacaksanız cam balkon düşünmeyin pimapen gibi olmuyor rüzgarda filan hafifte olsa toz giriyor...
Ben 6 yıl önce yaptırmıştım şimdi çift cam özelliği olanlar var onlar süper ama fiyat farki olur mutlaka...
Kesinlikle açık renk düşünmeyin biraz koyu olsun.

Ya ben yaptırdım memnunum da.Ama nasıl tavsiye versem bilemedim.Köşelerinde demir olanları var rüzgarı geçirmemesi için ona dikkat edebilirsiniz sanırım.

mutfak balkonum pimapenle kapalı onu cam yaptırmak istiyorum.

Biz 10.000 tlye yaptırdık.Balkon da büyüktü.Herhalde bu fiyattır ortalama olarak.Neye dikkat edilir bilmiyorum ailem yaptırmıştı,rüzgarda esniyor biraz,deniz kenarı üst kat olduğu için ama 1 kış geçirdi sorun olmadı

Annem yazlik evi cam balkona cevirdi oyle cok pisman oldu ki balkon dediginiz sey balkondur bence de. 2 sene kullanip eskiye döndürecek. Balkon ozelligi gitti. Tozdan korunur dedik her zaman kalinmiuor ama yine toz girecek yer buluyor Annem 12000 civari bisey vermisti. Balkonun buyuklugune sececeginiz malzemeye gore degisiyor. Silikon kalitesi cok önemliymis. Sineklik takiliyor onun fiyati da biraz fazla

Camların birleşme yeri esnek plastik olanlar değil de far plastiğinden yapılmış olanlar var, onları sorun. Mika gibi sert bir plastik, metallerle neredeyse aynı fiyat, ama avantajı görüntüyü demir parmaklıklarla bölmüşsünüz gibi durmuyor. Bence metaller çok çirkin, manzaranızı bölüyor, rahatsız edici.

Şimdi şu katlanan camlardansa biz standart balkona yaptırdık 10 bın civarıydı 3 sene oluyor. Araları silıkon olmasın bız alüminyum yaptırdık. Gayet kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…