- 28 Aralık 2019
- 1.246
- 3.992
- 133
- 44
- Konu Sahibi Olmadimben
-
Oda olarak kullanacaksanız cam balkon düşünmeyin pimapen gibi olmuyor rüzgarda filan hafifte olsa toz giriyor...çok teşekkür ederim.
bu fikirleri ancak tecrübe edenlerden öğrenebilirdim zaten
mutfak balkonum pimapenle kapalı onu cam yaptırmak istiyorum.Oda olarak kullanacaksanız cam balkon düşünmeyin pimapen gibi olmuyor rüzgarda filan hafifte olsa toz giriyor...
Ben 6 yıl önce yaptırmıştım şimdi çift cam özelliği olanlar var onlar süper ama fiyat farki olur mutlaka...
Kesinlikle açık renk düşünmeyin biraz koyu olsun.
silikon zten nerde kullanılırsa kullanılsın problemli bir malzeme. teşekkür ederim bu faydalı bilgi içinO iki cam arasına silikon değilde metaller var ondan isteyin onlar sorun olmuyor
teşekkür ederim. güle güle kullanın siz deYa ben yaptırdım memnunum da.Ama nasıl tavsiye versem bilemedim.Köşelerinde demir olanları var rüzgarı geçirmemesi için ona dikkat edebilirsiniz sanırım.
Balkonunuz odayla bir mi?mutfak balkonum pimapenle kapalı onu cam yaptırmak istiyorum.
Annem yazlik evi cam balkona cevirdi oyle cok pisman oldu ki balkon dediginiz sey balkondur bence de. 2 sene kullanip eskiye döndürecek. Balkon ozelligi gitti. Tozdan korunur dedik her zaman kalinmiuor ama yine toz girecek yer buluyor Annem 12000 civari bisey vermisti. Balkonun buyuklugune sececeginiz malzemeye gore degisiyor. Silikon kalitesi cok önemliymis. Sineklik takiliyor onun fiyati da biraz fazlaMerhaba Hanımlar,
Gün sonuna kadar bir karara varmam gerektiği için konuyu buraya açtım umarım kaldırılmaz.
Cam balkon yaptırmak istiyorum.
Sipariş vs tüm süreçle benim ilgilenmem gerekiyor.
Nelere dikkat etmeliyim ortalama fiyatlar nedir hiç bilmiyorum.
yaptıracağım yer belli ama konusmaya gittiğimde bilerek gitmek istiyorum.
Cam balkon kullanan ve yaptıran varsa aman şuna mutlaka dikkat et türünde tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
ayrıca acaba cam balkona komple sineklik sistemi de takılyor mu?
şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.
mutfakla bir balkon.yani arada kapı yok ve 14.kat ..acaba rüzgarda çok esner mi ki?Balkonunuz odayla bir mi?
Değilse olur yoksa toz ruzgar girebiliyor.
Evet esneme oluyor ve kışın pimapene göre daha soğuk oluyor canım..mutfakla bir balkon.yani arada kapı yok ve 14.kat ..acaba rüzgarda çok esner mi ki?
Onları silikon değil aluminyum seçinCam balkon sevmem. Temizliği çok zor gelir.
Ancak etrafından duyduğuma göre birbirini tutan silikonlar var ya kaliteli seçmek lazım yoksa her sene değiştiren bile oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?