- 22 Temmuz 2014
- 211
- 32
- 38
- Konu Sahibi Sweetshadow6
-
Teşekkür ederim birde onu deneyeceğim şuan bunu yazarken bile ağlıyorum..biraz ağırdan al, sabret bence.... bırak seni merak etsin, 2 gün telefonunu kapat, sen de iletişim kurma... o sana nasıl davranıyorsa sen de ona o şekilde yap... senin ilgine alakana alışmışsa eğer, noluyor uleeen diyecektir, haydi kolay gelsin:=)
normalde düşmemde sinirimden yanii içime atınca evde kendi kendimi yiyorum bu sefer ona patlıyorum o öyle sakin olunca deliye dönüyorummmmmmKaçan kovalanır bu kadar üzerine düşme...
offff anlasaa keşkeeeee ana babasına sıra gelince gün içinde on defa hergün muhakkak ararlar onlarla konuşur bana sıra hep bahane hep bahane.. ne güzellbize 3000 dakika yetmiyor ikimizde çalışıyoruz ama akşam vakit buluyoruz. otur konuş bence
tamam yoğunda hiç mi boş zamanı yok insan azda olsa fedakarlık yapar bende kpss çalışıyorum o konuşmak istediğinde dersimi bırakıp konuşuyorumkendın soyluyorsun cok yogun sureklı calısıyor dıye
bazen ınsan cok bunalıyor gercekten bıraz kendı halıne bırak cocugu kavga cıkarma
ben kendımden bılıyorum bazı zaman o kdr uyusuklasıyorumkı kımse aramasın msj atmasın ıstıyorum telde msj gorunce sınırlenıyorum resmen
sınavda AOF sınavııı diyo bu yıl bitirmem lazım.. kendi mesleğimin sınavına çalışsam sesimi daha hiç duyamazsın diyorNeden ders cAlisiyor. Farkli bir ise mi girecek¿ Duzen mi oturtmaya calisiyor.
SİZ DE azicik aramayin sormayin sabredip bekleyin.
offff anlasaa keşkeeeee ana babasına sıra gelince gün içinde on defa hergün muhakkak ararlar onlarla konuşur bana sıra hep bahane hep bahane.. ne güzellben ise konuşmaya hasretim şuanda da dolu mesaj attım tınlamıyor bile
bazı ınsanlar boyle ıste bnde boyleyımtamam yoğunda hiç mi boş zamanı yok insan azda olsa fedakarlık yapar bende kpss çalışıyorum o konuşmak istediğinde dersimi bırakıp konuşuyorumaz da o fedakarlık yapsın değil mi... akşama 1 saat geç yatsın telefonda konuşunca bile telefonda uykuya dalıyo ooofff deliriyorummmmm ders çalışıyor o zaman 1 saat boşluk yarat benimle konuş sonradan o 1 saati tamamla diyorum
14 ay oldune kadar süredir berabersiniz?
14 ay olduama görseniz 10 yıllık evliler bizden iyidir ona diyorum 35 yıllık evli gibiyiz yani.. anlamıyor allahımm sen bana sabır ver..
estağfurullah canım ne demek :) işte insandan insana fark ediyor da bu ilişkide ben erkeğim o kız gibi.. ne bileyim istediğimde çok bir şey yok.. mesela tartışma olur o kısadan kesmeyi sever,ben ise yığılıp birikeceğine konuşup halledelim der o da yine başladın diye söylenir..bazı ınsanlar boyle ıste bnde boyleyım
yorgunsam canım sıkkınsa yda ısım varsa gozum gormuyor bıseyı
sen cok haklısın bısey demıyorum yanlıs anlama ama huy meselesımı desem karaktermı desem bılmıyorum ya
bak bu konuda bende senın gbıyım ,estağfurullah canım ne demek :) işte insandan insana fark ediyor da bu ilişkide ben erkeğim o kız gibi.. ne bileyim istediğimde çok bir şey yok.. mesela tartışma olur o kısadan kesmeyi sever,ben ise yığılıp birikeceğine konuşup halledelim der o da yine başladın diye söylenir..
kabulleneyim mikabullen artık tatlımm ozaman canını sıkma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?