- 4 Ağustos 2011
- 429
- 237
- 333
- Konu Sahibi Sweetshadow6
-
yorucu evet her gün tatbikat doğuda ve -50 derecede tatbikat yapıp arazide kalıyorlar.. sonra dış görevler,nöbetler birde sorunlu askerlerin başında o ilgileniyor onlarla.. diyorum delilerin içinde kala kala bu da sıyırdı gibikiminin iş hayatı gerçekten çok yorucu. belki de gerçekten çok yoruluyor???
madem öyle bu ilişki oturana kadar tanışmayı erteleyin sizde..askeri personellerin kafası çok ağır olur,bu tavırları evlendiğinizde de devam edecek bilginize..çok ilgi alaka peşindeyseniz karakterlerinde yoktur.hanımlarına değer verirler ama hayatları hep bir emir komuta zincirinde geçer..bunu rütbeli askeri personellerinin %80 ne genelleyebilirim.fakat bu sizi sevmediği anlamına gelmez kesinlikle..onların sevgileri soğuktur.Teşekkür ederim birde onu deneyeceğim şuan bunu yazarken bile ağlıyorum..şuanda da evde yine bir şey yok.. ders çalışıyorum falan filan... bıktım artık anneside bu akşam tanışmaya gelecek benim halime bak..
bizim sorunumuzda bu mesajda çoook fena kavga çıkar.. telefonda konuşunca benim o kadar ki sinirlenen benn sesim bile sakin çıkar.. az kızdığımda hemen gülme krizine girerimbak bu konuda bende senın gbıyım ,
ama artık ders aldım kesınlıkle msjda hıcbıseyı konusmam cunkı yarım yamalak okuyor sacma sapan cvplar yazıyor sonrada =)
inanın onu da düşünüyor mu bilmiyorum.. nişanımız olacak ben daha onun mutluluğunu yaşayamıyorum onun işi başından aşkın bunları düşüneceğini hiç sanmamSimdi soyle bir durumda var hani sen adamin larakterini daha iyi bilirsin de ben yine de yazayim.
Evlilik kuleleri uzaktan gorunmeye baslayinca erkekler de bi strese agresiflige baglar. Nasil evlencem nasil gecindircem nasil duzen kurcam bu sorular arasinda bogulur giderler. Evlenmeden sunu da yapayim rahat edeyim buda olsun nisanlim rahat etsin vs vs diye diye surece devam ederler.
Boyleykende sizden teselli guc destek beklerler. Bu.kisimda nasil davranacaginiz size kalmis. Bunaltirsaniz icine kapanir destek verirseniz durum daha yasanabilir olur. Boyle seylerde malesef daha cok bayandan beklenir. Zaten siz destek olirsaniz karsiligini da gorursunuz.
Aof bitsin nisan zamanina kadar istiyordur. duzene sokma derdindedir. Siz de biraz ustelemeyin zaten nisandan sonra evlenince birbirinizden ayri vakit gecirmek isteyeceksiniz
yanımda değil ki hep haksız olduğum için okusunda görsün dedimm kim haklıymışş ben suçluysam bende görmüş olurum o da suçluysa görmüş olur diye düşündüm.. şifre vermeden okuyabilirse vermemşifrenı verıceksın yorumlarımı okusun guzelım kusura bakmada burası kadınlar kulubu adı ustunde erkekler gıremez
biraz ağırdan al, sabret bence.... bırak seni merak etsin, 2 gün telefonunu kapat, sen de iletişim kurma... o sana nasıl davranıyorsa sen de ona o şekilde yap... senin ilgine alakana alışmışsa eğer, noluyor uleeen diyecektir, haydi kolay gelsin:=)
bundan sonra öyle hodri meydan.. görecek gününü.. ben inadımdan yapıyordum arama diyen sen misin bende ararım açana kadar diye de çocukluk etmişim.. bugünden itibaren görecek gününüü... resmen hattı kırasım var !! aramayacağım.. iki üç gün arasın etsin açmayacam .. sonrada annemi arar ya da kardeşimi hem anneside burada olacak akşama hayırlısıyla.yanlış yapıyorsun bence
200 defa arama bırak o seni arama ihtiyacı duysun
Sevgisinden şüphem yoktu... fakat iki gündür kırıcı olmaya başladı.. sanırım kendini aileler biliyor diye mecbur mu hissediyor belkide öyledir..yüz verme peşinden koşsun biraz
sevgi ve bağlılığındna emin olmadan da nişanlanma bence
bzmde soyle bır sorunumuz var dedıgım gbı bıseye kızıyorum ya msj atıyorum cvp yazmıyor adam bn yazdıkca yazıyorum yazıyorum susmuyorum artık sonra o hıc yazmıyor kızdıgımdan korkuyor ıyıce kabuguna cekılıyorbizim sorunumuzda bu mesajda çoook fena kavga çıkar.. telefonda konuşunca benim o kadar ki sinirlenen benn sesim bile sakin çıkar.. az kızdığımda hemen gülme krizine girerimona derim ki bak işte telefonda konuşunca uzamıyor mesajda mimik anlaşılmadığı için sorunlar büyüyor ne var yani telefonda konuşup halletsek huzurlu bir şekilde uyusak.. bbirde bana der senin şu inadını keseceğim senden göreceksin .. bende ona diyorum inatt etme bir tartışma yaşıyorsak telefonda hemen halledelim.. o da inada bindiriyor benim dediğim olmasın diye inat edip günlerce konuyu uzatır bende inat ederim illaa öğreneceğiiiiiim diye.. inanır mısın 200 defa arayıp 100 tanede mesaj atıyorum o kadar ki pis inadım var madem öyle kaçıyorsun sabaha kadar mesaj atarım bende diyorum vallahi de atıyorum.. o inatçıysa ben ondan beterim.. ilk önce kendini düzeltsin sonra bende düzeltirim !!! bana söz veriyor tamam düzeleceğim diyo 2 gün sonra gene aynı
bende öyle yapacağım o çok iyi bilir dışarı çıkmam etmemya zannediyor ki yapamam bundan sonra görecekbukadar üstelemeyin yahu
kendilerini fasulyeden nimet sayıyorlar
Biraz boşvermeye ne dersin, arkadaşlarınla vakit geçir, dışarı çık vs
Sana ayırdığı vakit kadar ona vakit ayır
İçimi rahatlattı yazdıklarınız da biz bayanları bilirsiniz duygusal yönden de olaya bakarız.. hani insan arayabilmeli en azından.. demek ki bu onlarada çok geliyor :) içlerine girmeden şuan sadece uzaktan gördüğüm kadar işini derdini tasasınıda anlatmaz kışlada olan orda kalır iş çıkışı sadece sen varsın. seninle konuşuncada kışlada askerler burda da sen başlıyorsun diyor..madem öyle bu ilişki oturana kadar tanışmayı erteleyin sizde..askeri personellerin kafası çok ağır olur,bu tavırları evlendiğinizde de devam edecek bilginize..çok ilgi alaka peşindeyseniz karakterlerinde yoktur.hanımlarına değer verirler ama hayatları hep bir emir komuta zincirinde geçer..bunu rütbeli askeri personellerinin %80 ne genelleyebilirim.fakat bu sizi sevmediği anlamına gelmez kesinlikle..onların sevgileri soğuktur.
imza:askeri personel kızı
al bendende o kadar :) ee çözüm buldunuz mu :)bzmde soyle bır sorunumuz var dedıgım gbı bıseye kızıyorum ya msj atıyorum cvp yazmıyor adam bn yazdıkca yazıyorum yazıyorum susmuyorum artık sonra o hıc yazmıyor kızdıgımdan korkuyor ıyıce kabuguna cekılıyor
cok sınırlenıyorum ama kendımı tutuyorum telde konusunca herseyı soyluyorum yada yuzyuze geldıgımızdeal bendende o kadar :) ee çözüm buldunuz mu :)
ohoo bizim evlenmemiz 30 yaşını bulurr !! yok yükselmek için eğitime gidecek edecek yarı yıl bir yerde yarı yıl bir yerde kalacak.. onun işii hiiiiç bitmez bende evde asker yolu gözlerim :) ona dedim madem kariyer hedefin var beni bırak hedefine yoğunlaş.. ben senin için avrupa da yüksek lisanstan vazgeçtim gitmiyorum.. madem öyle sen gittiğin an bende giderim hiç boşuna ders çalışma diyorum.. o da büyük ihtimal gidecek o giderse de bende yurt dışına giderim..yaşıda küçük acaba ondan mı böyledirÇocuk kötü niyetinden ya da keyfinden yapmıyor anladığım kadarıyla. Demek ki elinden gelen bu ya da daha fazla çabalamak istemiyor. Ha bu size yetmeyebilir, herkesin beklediği ilgi, sevgi farklıdır, bu da anlaşılır bir durum. İşte tanışma süreci onun için var. Ben olsam şimdiden nişanı düşüneceğime, bu insanla bir gelecek kurabilir miyim, huylarımız uyumlu mu, beni mutlu edebilir mi, ilgisizliği sadece sınavlarla mı alakalı, geçici mi yoksa genel bir durum mu, bunları anlamaya çalışırdım. Okulu bitene, hayatını düzene sokana kadar evlenmezseniz, zaten az çok anlarsınız bunları.
İson gucun yok.tabi deyip damarina damarina basiyorsa sen de is.guc nasil oluyor bi tecrube ettir. azicik.sabret o arayinca ay cok yogunum surdayim burdayim felan de bkalim o zaman ne diyor.bende öyle yapacağım o çok iyi bilir dışarı çıkmam etmemya zannediyor ki yapamam bundan sonra göreceknasıl gaza geldim varya kendimi eve kapattım kpss çalışıyorum.. bana diyor ki senin orda tabii işin gücün yok gelip bana sarıyorsun diyor.. ne kadar kırıcı bir kelime değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?