- Konu Sahibi Sweetshadow6
-
trip atmazsam o anlamazz kiyine aşkım falan diyecek ben sinir olacağımm.. hiiç anlamaz ona normal gelir yine mesaj yazacak edecek .. ben istiyorum ki anlasın hatasını komple telefonu mu kapatsam
bende öyle yapacağım o çok iyi bilir dışarı çıkmam etmemya zannediyor ki yapamam bundan sonra göreceknasıl gaza geldim varya kendimi eve kapattım kpss çalışıyorum.. bana diyor ki senin orda tabii işin gücün yok gelip bana sarıyorsun diyor.. ne kadar kırıcı bir kelime değil mi..
Adamı biraz rahat bıraksanız sizi arayıp sorar , benim eşim de askeri personel ama ben ne flört döneminde ne de nişanlıyken üzerine çok düşmedim aksine o benim üzerime düşerdi bazen uyarırdım ben de o dönem kpssye hazırlanıyordum aynı zamanda da dershanede çalışıyordum akşama pestil oluyor telefonda alo demeye takatim olmuyordu biraz anlayışlı olunNerden baslayacagimi bilemedim.. hayirlisiyla ben bahara dogru nisanlaniyorum fakat erkek arkadasim beni cileden cikariyor.Meslegi askeri personel sabahtan aksama kadar calisir, goreve gider, nobet tutar, eve gelir ders calisir uyur gun icinde oglene dogru aramak istesem mesajda sorarim musait misin konusalim mi derim musaitse konusuruz o da 5 dk gecmez eve gelir konusmak isterim zahmet edipte konusmaz. bana dedigi sey sinavim var ders calisiyorum az anlayisli ol.. bunu duyunca da cileden cikiyorum insanlar ayni sehirde olmalarina ragmen telefonda gunde kac defa konusurlar biz birbirimize uzagiz telefonda konustugumuz yok kasim ayini toplasan 2 saati gecmemistir inanin ben cok uzuluyorum annesi babasi gun icinde on defa arar knlarla konusur fakat bana sira gelince isi olur skype da hani gorusecektik anca oyun oyna haberlere bak film izle bana sira gelince isin olur daha gecen gun ders calisiyorum dedi mesaj attim cevap vermedi. meger uyumus bende sinirlenip sayiyorum senin ders calisma anlayisin bu mu bana ders calisacagim diyorsun bir bakiyorum uyumussun azicik uykundan fedakarlik yapip benimle ilgilenip konussan yada dersine 1 saat ara versen uyumayip o 1 saati sonradan tamamlasan diyorum fakat yok yok yok o kadar uzuluyorum ki uzerine hakli oldugum halde gittigimde de kislada askerler burda sen. Bi rahat nefes alamayacak miyim sana gelince huzur bulmak istiyorum bu sefer sen basliyorsun diyor hanimlar vallahi haksiz olsam susacagimda hakliyim az ilgi bekliyorum normal gunde de eve geldigi gibi en erken saat 7 de, eeenn gec 9 da coktaaaann uyumus olur. ben biktim onun surekli uykusundan.. yok disim agiriyor,yok basim agiriyor,yok yorgunum ooff hep bahane artik beynim durdu sinirden agla agla gozlerim sisti lutfeen akill verin o bana ilgi gostermeyince hakli olarak savunmaya geciyorum.. birde telefonda ona hatasini soyleyince yine uzerime geliyorsun kapatiyorum isim var der kapatir okuduğunuz için teşekkür ederim.
Aynen öyle isteyen erkek iki eli kanda olsa da arar yani..konuşmak istemiyor.. işin bahanesi diğer söylediği şeyler.çok haklısın..aramak isteyen neyapar eder arar.maksat sesini duymak deilmi..bence sende artık arama..
inanın en son saat 8 de mesaj attım saydım da saydım bu saat oldu cevap yok bir şey yok bıktım artık ezan okunuyor şuan yine gözümden yaş geliyor.. dün ayrılmak istedim ne yaptım ettim gönlümü aldı.. sabahın 8 inde dedim ilgi göster azıcık hem bi işin var bana yazdı ki ilgi bekliyorsan ilgi gösterecek birini bullAmaaann lafa bakk, adamda özgüven patlaması olmuş
bırakın peşini, ilgilenmeyin..
Gezin tozun yaşınızın tadını çıkarın..
olurya canı falan sıkılır sizi arayacak olursa ''sonra konuşalım müsait değilim'' modunda olun,
Aöf bukadar çalışmada yeni duydum, insanlar kitap açmadan mezun oluyo, biri de ben
seninki sanırsın dinyayı kurtaracak
Galiba bu askeri personellerin hepsi aynı..Adamı biraz rahat bıraksanız sizi arayıp sorar , benim eşim de askeri personel ama ben ne flört döneminde ne de nişanlıyken üzerine çok düşmedim aksine o benim üzerime düşerdi bazen uyarırdım ben de o dönem kpssye hazırlanıyordum aynı zamanda da dershanede çalışıyordum akşama pestil oluyor telefonda alo demeye takatim olmuyordu biraz anlayışlı olun
Kendi haline bırak.Ararsa konuş,aramazsa sen de arama.Bana göre tepki budur.Öbür türlü habire ara söylen,bi sdüre sonra söylenmelerin bile dikkate alınmaz.Nerden baslayacagimi bilemedim.. hayirlisiyla ben bahara dogru nisanlaniyorum fakat erkek arkadasim beni cileden cikariyor.Meslegi askeri personel sabahtan aksama kadar calisir, goreve gider, nobet tutar, eve gelir ders calisir uyur gun icinde oglene dogru aramak istesem mesajda sorarim musait misin konusalim mi derim musaitse konusuruz o da 5 dk gecmez eve gelir konusmak isterim zahmet edipte konusmaz. bana dedigi sey sinavim var ders calisiyorum az anlayisli ol.. bunu duyunca da cileden cikiyorum insanlar ayni sehirde olmalarina ragmen telefonda gunde kac defa konusurlar biz birbirimize uzagiz telefonda konustugumuz yok kasim ayini toplasan 2 saati gecmemistir inanin ben cok uzuluyorum annesi babasi gun icinde on defa arar knlarla konusur fakat bana sira gelince isi olur skype da hani gorusecektik anca oyun oyna haberlere bak film izle bana sira gelince isin olur daha gecen gun ders calisiyorum dedi mesaj attim cevap vermedi. meger uyumus bende sinirlenip sayiyorum senin ders calisma anlayisin bu mu bana ders calisacagim diyorsun bir bakiyorum uyumussun azicik uykundan fedakarlik yapip benimle ilgilenip konussan yada dersine 1 saat ara versen uyumayip o 1 saati sonradan tamamlasan diyorum fakat yok yok yok o kadar uzuluyorum ki uzerine hakli oldugum halde gittigimde de kislada askerler burda sen. Bi rahat nefes alamayacak miyim sana gelince huzur bulmak istiyorum bu sefer sen basliyorsun diyor hanimlar vallahi haksiz olsam susacagimda hakliyim az ilgi bekliyorum normal gunde de eve geldigi gibi en erken saat 7 de, eeenn gec 9 da coktaaaann uyumus olur. ben biktim onun surekli uykusundan.. yok disim agiriyor,yok basim agiriyor,yok yorgunum ooff hep bahane artik beynim durdu sinirden agla agla gozlerim sisti lutfeen akill verin o bana ilgi gostermeyince hakli olarak savunmaya geciyorum.. birde telefonda ona hatasini soyleyince yine uzerime geliyorsun kapatiyorum isim var der kapatir okuduğunuz için teşekkür ederim.
evet bende onu diyorum.. ona kalsa evlenince heeeer şey harikaaaa olacak şunu yaparız bunu yaparız..bende nedense hiiiiiiiiiiiiç inanmıyorum sen daha 14 ayda bu kadar değiştin evlenince ilk ayda başlarsın diyorum.. o da görüşürüz X hanım diyoraramak isteyen adamın bahanesi olmaz, yemek molasında arar, sabah işe gitmeden arar, akşam işten gelince arar, arar yani.. yeterki sesini duymak istesin, şimdiden bu denli ilgisiz biri evlenince nasıl olur bilemedim..
evett almıyor ki bak ona yine aynı şeyleri dedim cevap yok.. ben burda kendimi yediğimle kalıyorum.. ama o görecekkkk gününüüüKendi haline bırak.Ararsa konuş,aramazsa sen de arama.Bana göre tepki budur.Öbür türlü habire ara söylen,bi sdüre sonra söylenmelerin bile dikkate alınmaz.
evet bende onu diyorum.. ona kalsa evlenince heeeer şey harikaaaa olacak şunu yaparız bunu yaparız..bende nedense hiiiiiiiiiiiiç inanmıyorum sen daha 14 ayda bu kadar değiştin evlenince ilk ayda başlarsın diyorum.. o da görüşürüz X hanım diyor
Bu sefer görecek eski ben bitti artık sizlerde akıl verince tam gaza geldim..biraz kendini çekme vaktin gelmiş..
sende arayıp sorma bi süre bakalım ne olacak...
asalında açmamak değilde açınca umursamaz konuşmak daha etkili....Bu sefer görecek eski ben bitti artık sizlerde akıl verince tam gaza geldim..annesini karşılamaya gittiğimde illa ki beni arar açmayacağım annesini arasın konuşsun hııhhh
inanın en son saat 8 de mesaj attım saydım da saydım bu saat oldu cevap yok bir şey yok bıktım artık ezan okunuyor şuan yine gözümden yaş geliyor.. dün ayrılmak istedim ne yaptım ettim gönlümü aldı.. sabahın 8 inde dedim ilgi göster azıcık hem bi işin var bana yazdı ki ilgi bekliyorsan ilgi gösterecek birini bulltabii o şuan işine gitmiştir orada arkadaşları çevresi işi gücü var aklına gelmiyorumdur ben ise işim gücüm yok evde pinekleyip ders çalışıyorum onun yüzünden derse de konsantre olamıyorum ki eve gelse de zaten tavuk gibi saat 8 de uyur onun için benimle ilgilenmese de olur yani... zaten işten geç çıkıyor o yüzden benim gibi değil benim burada işim gücüm yok ya kendi kendimi sinir ediyorum gözüm telefonda bazen de eve gelince dank eder arar söz konusu ailesi olunca ev halkı aradığında günde on defa konuşuyor.. bu seferde ailen söz konuus olunca konuşursun ben olunca umursamazsın diyor haydiii tekrar bi kavga başlar.. tamam ben kavgayı başlatıyorumda haklı sebeplerim var öyle değil mi ? off ne yapacağım hiç bilmiyorum ayrılsan annesi geliyor ne derim kadına çocuk oyuncağı değil sesini duyunca da yelkenleri indirince tüm öfkem gidiyor burnunu da sürtemiyorumki şebeklik yapıyor hemen iş tamam o da çözdü beni ben bu kıza şöyle yaparsam nasılsa dayanamaz diye...
uyuma sebebi de neymişş.. -50 derece soğuk evde tv yok bilgisayarı da bozulmuş yaptırmaya zamanı yok eve geliyorum evde donuyorum, sabah erkende işe git orada onlarca işle uğraş, her sabah ağırlıklarla koş, tatbikat için arazide kal, tatbikatı ben yapıyorum gece yarılarına kadar kışlada durup harita çiz, askerlere ders anlat sonra rdm'li askerlerin işleriyle uğraş oradan biri laf desin dursun onlara laf söyle...insanlar burada tatbikat yüzünden -50 derece soğuğu yedi zatürre oldular, milletin eşi hamile adamlar doğuma gidemiyor ne çektiğimi bilemezsin.. sana göre hava hoş ailen yanında sıcacık yerdesin benim ailem uzakta evde tekim eve gelincede anca yatıyorum daha ne yapacağım ki uğraşacağım şey yok diyor gel gör ondan sonra anlarsın üstüne birde sen dırdır ediyorsun kaldıramıyorum kışladan çıkınca stressten kurtulup seninle huzur bulmak istiyorum diyor açıklaması bu bilemedim..arkadaşım akşam 7de yada 9 da uyuyan adamla neyin harika olabileciğini bir düşün istersen, gezmeninmi hiç sanmıyorum adam belliki tembel seni armaya üşeniyor iki geziceksiniz sıkılacak, karı koca hayatınız desen aynı en akşamın en verimli en güzel saatlerinde adam kıçını devirip uyuyacak
uyuma sebebi de neymişş.. -50 derece soğuk evde tv yok bilgisayarı da bozulmuş yaptırmaya zamanı yok eve geliyorum evde donuyorum, sabah erkende işe git orada onlarca işle uğraş, her sabah ağırlıklarla koş, tatbikat için arazide kal, tatbikatı ben yapıyorum gece yarılarına kadar kışlada durup harita çiz, askerlere ders anlat sonra rdm'li askerlerin işleriyle uğraş oradan biri laf desin dursun onlara laf söyle...insanlar burada tatbikat yüzünden -50 derece soğuğu yedi zatürre oldular, milletin eşi hamile adamlar doğuma gidemiyor ne çektiğimi bilemezsin.. sana göre hava hoş ailen yanında sıcacık yerdesin benim ailem uzakta evde tekim eve gelincede anca yatıyorum daha ne yapacağım ki uğraşacağım şey yok diyor gel gör ondan sonra anlarsın üstüne birde sen dırdır ediyorsun kaldıramıyorum kışladan çıkınca stressten kurtulup seninle huzur bulmak istiyorum diyor açıklaması bu bilemedim..bende benim suçum ne iş başka aşk başka bizim aramızda da problemler var işle ilgilendiğin kadar az sorunlarla ilgilen sanki dünyayı sen kurtaracaksın diyorum o da yatıp uyuyor..
kızz anlamaz ooasalında açmamak değilde açınca umursamaz konuşmak daha etkili....
aynen..kızz anlamaz oosoğuk konuşsam ne oldu der iki dakikada gönlümü alır (dı) ( artık gönül alması kolay olmayacak) annesinin yanında mesafeli de konuşamam kadın der ne oluyor. yinede açarım efendim geldi annen haberin olsun görüşürüz der kapatırım(!) o da ona yeter mesaj yazar sadece cevabını veririm ne aşkımda ne canım.. sonra uyuyorum deyince iyi geceler derim hep böyle davranacağım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?