- 22 Temmuz 2014
- 211
- 32
- 38
- Konu Sahibi Sweetshadow6
-
bende onu kendime soruyorum da yan yana olduğumuz zaman inanın sıkıntı yok allaha şükürler olsun ilgilidir. hatta ona da diyorum sen o şehire gidince değişiyorsun ne var yani hep böyle olsan diyorum.. kendimi avutma şeklim uzağız o yüzden birbirimizi anlamıyoruz da ondan mı oluyor, acaba ben mi çok üstüne gidiyorum... belkide gerçeği görmek istemiyorumdurKuzum bu adamın senı gercekten sevdiğine emin msin ? Tavırları senden bıkmış misali
İsteyen adam her daim yolunu bulur.Tamam saatlerce konusmazsın belki ama senıde ıdare edebılmelı ufacıkta olsa ilgi göstermeli.
Bence aramayın sormayın bi süre kendinizi agırdan satın.Ne bu canım önemli olan sensin o değil !
Kendine ilgi gösterecek birini bul ne demek yaBu adamla evlenmen gerekip gerekmedigini bir daha düşün istersen
bu yani sebep.. ben yanına gitmiştim.. gerçekten ilgilidir maşallahBiraz kendini geri çekmeyi dene o zaman, kendince sebepleri buysa haklı olabilir..
:) bana ulaşamadı mı arar kardeşime sorar baldız ablan ne yapıyor diyeaşkım desin sinirlenme sende canım de ama soğuk oldugunu alttan alta hissettir bugün konuşursan yarın telini kapat merak etsin kardeşini yada anneni ararsa işi varmış birazdan dönecekmiş sana dedittir ama dönme ..böyle böyle sinirlerini kaşı sitem edersede işte o zaman aç ağzını yum gözünü
Sizlere yazınca içim çok rahatladı telefon yanımda bile değil... bir şeylerle oyalanınca insan derdini tasasını unutuyormuş :) bende öyle yapacağım bakalım sonuç ne olur :)sen arayıp durma.
o ne zaman ararsa o zaman konuş kısa kes işim var de.
sürekli hazır asker gibi onu bekleme.
bi süre sonra seni kendi aramaya başlayacaktır bence..
inşallah canımya.. durumları haber ederim :)aynen..
bende bundan bahsediyordum işte....
böyle yapman daha uygun olur..
inşallah anlar....
Sizlere yazınca içim çok rahatladı telefon yanımda bile değil... bir şeylerle oyalanınca insan derdini tasasını unutuyormuş :) bende öyle yapacağım bakalım sonuç ne olur :)
ayy hiç sormaaa ben orda bi ablama gitmiştim onunda nişanlısı askeri personel ablayla bunların evine gittik neyse söylemesi ayıp yemek yedik ettik film izleyeceğiz bir baktım benim ki gözlerini kapatmış saat daha 21:00arkadaşım akşam 7de yada 9 da uyuyan adamla neyin harika olabileciğini bir düşün istersen, gezmeninmi hiç sanmıyorum adam belliki tembel seni armaya üşeniyor iki geziceksiniz sıkılacak, karı koca hayatınız desen aynı en akşamın en verimli en güzel saatlerinde adam kıçını devirip uyuyacak
aynen öyle yapacağım :) hodri meydanbak ne guzel ıste hah :) ılgılenme bırak:) Kadınlar klubu var takıl buraya gecir vaktını güzel guzel
Şeytan diyor ki, bul birini mesaj at;ne güzel anlatmışsınız.. yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz ama güzel bir dolu :) birde bana o zaman ilgi gösteren birini bul dedi çok kırıldım daha dün akşam çok kötü bir şekilde kırmıştı aklıma geldikçe gözlerim dolaronun üzerine bu sabah dediği ağır geldi.. belkide aileler biliyor diye kendini mecbur hissediyordur inanın bilmiyorum annesi gelecek ne yapacam bilmiyorum
Aynen öyle isteyen erkek iki eli kanda olsa da arar yani..konuşmak istemiyor.. işin bahanesi diğer söylediği şeyler.
Nerden baslayacagimi bilemedim.. hayirlisiyla ben bahara dogru nisanlaniyorum fakat erkek arkadasim beni cileden cikariyor.Meslegi askeri personel sabahtan aksama kadar calisir, goreve gider, nobet tutar, eve gelir ders calisir uyur gun icinde oglene dogru aramak istesem mesajda sorarim musait misin konusalim mi derim musaitse konusuruz o da 5 dk gecmez eve gelir konusmak isterim zahmet edipte konusmaz. bana dedigi sey sinavim var ders calisiyorum az anlayisli ol.. bunu duyunca da cileden cikiyorum insanlar ayni sehirde olmalarina ragmen telefonda gunde kac defa konusurlar biz birbirimize uzagiz telefonda konustugumuz yok kasim ayini toplasan 2 saati gecmemistir inanin ben cok uzuluyorum annesi babasi gun icinde on defa arar knlarla konusur fakat bana sira gelince isi olur skype da hani gorusecektik anca oyun oyna haberlere bak film izle bana sira gelince isin olur daha gecen gun ders calisiyorum dedi mesaj attim cevap vermedi. meger uyumus bende sinirlenip sayiyorum senin ders calisma anlayisin bu mu bana ders calisacagim diyorsun bir bakiyorum uyumussun azicik uykundan fedakarlik yapip benimle ilgilenip konussan yada dersine 1 saat ara versen uyumayip o 1 saati sonradan tamamlasan diyorum fakat yok yok yok o kadar uzuluyorum ki uzerine hakli oldugum halde gittigimde de kislada askerler burda sen. Bi rahat nefes alamayacak miyim sana gelince huzur bulmak istiyorum bu sefer sen basliyorsun diyor hanimlar vallahi haksiz olsam susacagimda hakliyim az ilgi bekliyorum normal gunde de eve geldigi gibi en erken saat 7 de, eeenn gec 9 da coktaaaann uyumus olur. ben biktim onun surekli uykusundan.. yok disim agiriyor,yok basim agiriyor,yok yorgunum ooff hep bahane artik beynim durdu sinirden agla agla gozlerim sisti lutfeen akill verin o bana ilgi gostermeyince hakli olarak savunmaya geciyorum.. birde telefonda ona hatasini soyleyince yine uzerime geliyorsun kapatiyorum isim var der kapatir okuduğunuz için teşekkür ederim.
birine mesaj atsam herhalde ohoo dırdırını çekerim yok ben sana öyle dedim diye seninde aklın varmış ki yazdın falan sonra uğraaaaaş durŞeytan diyor ki, bul birini mesaj at;
"Tavsiyeni dinledim."
Tövbe tövbe insanı imandan eder bu adamlar.
anamm sanki dünyayı kurtaracak alt tarafı AOF yani mesleğin var ne yapacaksın sen diyorum bu sefer yükseleceğim bu yıl bitmeli o okul diyor maşallah :)daha nişan olmadı annesi akşama geliyor tarih kararlaştırılacak eminim ki nişan günümüzde de meşgul olur kendilerişu sınavı geçsin bakalım hala böyle yaparsa biraz ilişkini gözden geçir madem.nişanlıyken böyle yapıyorsa..sonrasını düşünemiyorum :8
bu aralar aşırı derece üstüne gittim.. haklı gerekçelerde.. o da herşeyi ayrıntısına kadar deşmeme sinir olur.. ne bileyim yinede telefonda konuşmak istememesi ilginç.. mesajda yazmıyorçok sıkboğaz ediyosunuz bence..
ama burda okuduğumuzun dışında bi soğukluk varsa orasını bilemem..
belki sıkılıyodur ilginizden..
Aynen öyle isteyen erkek iki eli kanda olsa da arar yani..konuşmak istemiyor.. işin bahanesi diğer söylediği şeyler.
açıköğretim mi???yuhh diyorum bende okuyorum ama öyle saatlerce ders çalışmıyorum.abartmış ya gerçekten işine geldiği gibi davranıyor.anamm sanki dünyayı kurtaracak alt tarafı AOF yani mesleğin var ne yapacaksın sen diyorum bu sefer yükseleceğim bu yıl bitmeli o okul diyor maşallah :)daha nişan olmadı annesi akşama geliyor tarih kararlaştırılacak eminim ki nişan günümüzde de meşgul olur kendileri
Evet aöf .şu sınavı geçsin bakalım hala böyle yaparsa biraz ilişkini gözden geçir madem.nişanlıyken böyle yapıyorsa..sonrasını düşünemiyorum :8
açıköğretim mi???yuhh diyorum bende okuyorum ama öyle saatlerce ders çalışmıyorum.abartmış ya gerçekten işine geldiği gibi davranıyor.
Ayyy neyi takıyorsun kafana nişan için bir elbise al yeter , hele bir de aile içinde olacaksa çok daha rahat biz mecburen otelde yapmıştık hem külfetli hem de yorucuGaliba bu askeri personellerin hepsi aynı..bende çok şey istemiyorum ki eve geldiğinde tavuk gibi uyumasın az telefonda konuşalım sonra yatsın uyusun ama yok yok yokkk .. ben nişan için bir şeyler buluyorum hemen paylaşmak istiyorum o sırada bir şey oluyor yemek yiyeceğim yok böyle yok şöyle... onun yüzünden kpss çalışamıyorum kısacık yazıyı 20 kere okuyorum anlamıyorum ee tabi kafa dolu olunca...
Sınavı kaldırsalar daha rahat atanılmaz mı sözlü mülakatAyyy neyi takıyorsun kafana nişan için bir elbise al yeter , hele bir de aile içinde olacaksa çok daha rahat biz mecburen otelde yapmıştık hem külfetli hem de yorucubence sen sağlam bir gelecek için önce Kpss'ye asıl rivayetlere göre sınavı kaldıracaklarmış o zaman atanmanız çooook daha zor
Şaka mısın eğer bakan ya da milletvekili bir akraban varsa torpille anca atanırsın sınav kalkarsaSınavı kaldırsalar daha rahat atanılmaz mı sözlü mülakatGüya 2015 de kalkıyordu nerdeeeeeee salonda yapacağız canım tabii olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?