tavsiyelerinize ihtiyacim var..

bende onu kendime soruyorum da yan yana olduğumuz zaman inanın sıkıntı yok allaha şükürler olsun ilgilidir. hatta ona da diyorum sen o şehire gidince değişiyorsun ne var yani hep böyle olsan diyorum.. kendimi avutma şeklim uzağız o yüzden birbirimizi anlamıyoruz da ondan mı oluyor, acaba ben mi çok üstüne gidiyorum... belkide gerçeği görmek istemiyorumdur yani seven insan zaman yaratabilir.. inanır mısın dün akşam allah yalvarması yaptım çalışman bitince konuşalım diye. uyuyakalıyo.. bende çıldırıyorum sabahta açtım konuyu bu seferde onu dedi " o zaman ilgi gösterecek başka birini bul "

Biraz kendini geri çekmeyi dene o zaman, kendince sebepleri buysa haklı olabilir..
bu yani sebep.. ben yanına gitmiştim.. gerçekten ilgilidir maşallah diyeyim aman o da bozulmasında :) hastaydım elleriyle yedirdi çorabıma varana kadar giydirdi hastaneye gece yarısı götürdü etti kaç defa .. sonra canım bir şey istemez elleri dolu gelirdi.. sonuçta masraf etmesini asla istemem.. öyle ( ayy onu alalım bunu alalım diyen bir kişiliğim asla yoktur sevmemde.. )canın bundan istiyordur diye zorlaaa ağzıma doldurur.. yaşadığım yere gelince dakika başı acıkmışsındır hadi yemek yiyelim şunu yapalım..ben utanırım hani derim istemiyorum ondan gizli bir şeyler ödedim diye kıyameti koparır.. memleketime döneceğim zaman yemem için poşetler dolusu neler alır daha neler neler varda ...yan yana olunca sıkıntı yok hani sevmese niye üzerime düşsün yaşadığı yere gittim üşüyordum atkım var dur bu atkı olmaz gel atkı alacağım eldiven alalım montun ince seç istediğini der.. ben utanıyordum yanii.. kalbimi kırdığında bir bakardım kargo kapıya gelmiş kansızıım bana tarifler bulur derhal bunu yiyorsun whatsapptan fotoğrafını çek bakayım hazırladın mı der.. benim için kan yapıcı şeyler babasına der babası kargoyla yollar..kendisi yaşadığı yerden yollar eder.. allaha binlerce kez şükürler olsun yanındayken sıkıntım yok maşallah diyeyim aha ahh acaba ben mi nankörüm yanındayken böyle fakat uzaklaşınca da istiyorum ki yine ilgi göstersin ben onu aslında çözdüm sanırım.. bazı şeyleri çok fena inada bindirdiğim için o da inat ediyor normalde konuşmak istediğimde geçene ay falan arardım açardı.. bu ay üzerine fazla gittim ondan mı oldu acaba.. böyle yaparak soğutuyormuşum.. olayda yani bir konu olur kavga ederiz o uzatmak istemez ben ise deşerim konuyu bana diyor " amerika keşfeedildi atom bulundu sen halen daha amerikayı keşfetme derdindesin profesörler gibisin ayrıtıya inmeden duramıyorsun " der durur.. :) şuan kendimden utandım gerçekten aynayı kendime çevirmem gerekiyormuş sanırım

:) bana ulaşamadı mı arar kardeşime sorar baldız ablan ne yapıyor diye ona ulaşamazsa annemi arar :) evet evet kendi canmı sıkmaya gerek yok o orda beni umursamıyorsa bende umursamayacağım :) oohh olsunn

YORUM YAZAN HERKESE ÇOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZ ÇOK GÜZEL AYRI AYRI AKIL-FİKİR VERDİNİZ ÇOK SAĞOLUNN

sen arayıp durma.
o ne zaman ararsa o zaman konuş kısa kes işim var de.
sürekli hazır asker gibi onu bekleme.
bi süre sonra seni kendi aramaya başlayacaktır bence..
Sizlere yazınca içim çok rahatladı telefon yanımda bile değil... bir şeylerle oyalanınca insan derdini tasasını unutuyormuş :) bende öyle yapacağım bakalım sonuç ne olur :)

Sizlere yazınca içim çok rahatladı telefon yanımda bile değil... bir şeylerle oyalanınca insan derdini tasasını unutuyormuş :) bende öyle yapacağım bakalım sonuç ne olur :)

bak ne guzel ıste hah :) ılgılenme bırak:) Kadınlar klubu var takıl buraya gecir vaktını güzel guzel

ayy hiç sormaaa ben orda bi ablama gitmiştim onunda nişanlısı askeri personel ablayla bunların evine gittik neyse söylemesi ayıp yemek yedik ettik film izleyeceğiz bir baktım benim ki gözlerini kapatmış saat daha 21:00 diyorum alooo uyann hopp nedir saat 9 da uyuyorsun ben gelmişim onca yoldan insan böyle mi yapar bana verdiği cevap " ya aşkım gözlerimi dinlendiriyorum uyumuyorum sen konuş dinliyorum " der.. bende ooff off derim bir bakarım 2 dakika içinde uyumuşş allahım gelde sinirlenmeeeee... sonra telefonda konuşuruz saniyesinde uyur. baktım sesi gidiyor 10 dan geriye doğru sayarım bir bakarım dalmış uykuyaa gelde sinir olmaaaaaa ahh ahh ilk flört zamanımızda saat sabahın 5 i olurdu saat 6 da uyanmam gerek okula gideceğim biz halen daha mesajlaşıyoruz konuşuyoruz telefon kapanmazdı ona derdim ne olur kapatt diye yok derdi şimdi ise cicim ayları bitti hayatın gerçekleriyle malesef ki karşılaştım.. ona diyorum evlensek sırtını dönüp yatacan ben uyumadan asla uyuma vallahi sinir olurumn diyorum bana diyor " aşkım o kadar da değil uyumam merak etme.. bende hadi inşallah deyince görüşürüz diyor geldee delirmee yaa arkadaşımmm gör bak neler yaşıyorum

Şeytan diyor ki, bul birini mesaj at;
"Tavsiyeni dinledim."
Tövbe tövbe insanı imandan eder bu adamlar.

Aynen öyle isteyen erkek iki eli kanda olsa da arar yani..konuşmak istemiyor.. işin bahanesi diğer söylediği şeyler.

şu sınavı geçsin bakalım hala böyle yaparsa biraz ilişkini gözden geçir madem.nişanlıyken böyle yapıyorsa..sonrasını düşünemiyorum :8

çok sıkboğaz ediyosunuz bence..
ama burda okuduğumuzun dışında bi soğukluk varsa orasını bilemem..
belki sıkılıyodur ilginizden..

şu sınavı geçsin bakalım hala böyle yaparsa biraz ilişkini gözden geçir madem.nişanlıyken böyle yapıyorsa..sonrasını düşünemiyorum :8
anamm sanki dünyayı kurtaracak alt tarafı AOF yani mesleğin var ne yapacaksın sen diyorum bu sefer yükseleceğim bu yıl bitmeli o okul diyor maşallah :)daha nişan olmadı annesi akşama geliyor tarih kararlaştırılacak eminim ki nişan günümüzde de meşgul olur kendileri

çok sıkboğaz ediyosunuz bence..
ama burda okuduğumuzun dışında bi soğukluk varsa orasını bilemem..
belki sıkılıyodur ilginizden..
bu aralar aşırı derece üstüne gittim.. haklı gerekçelerde.. o da herşeyi ayrıntısına kadar deşmeme sinir olur.. ne bileyim yinede telefonda konuşmak istememesi ilginç.. mesajda yazmıyor bende ona yazmıyorum onun gibi olacağım

Aynen öyle isteyen erkek iki eli kanda olsa da arar yani..konuşmak istemiyor.. işin bahanesi diğer söylediği şeyler.

açıköğretim mi???yuhh diyorum bende okuyorum ama öyle saatlerce ders çalışmıyorum.abartmış ya gerçekten işine geldiği gibi davranıyor.

Evet aöf .

Ayyy neyi takıyorsun kafana nişan için bir elbise al yeter , hele bir de aile içinde olacaksa çok daha rahat biz mecburen otelde yapmıştık hem külfetli hem de yorucu bence sen sağlam bir gelecek için önce Kpss'ye asıl rivayetlere göre sınavı kaldıracaklarmış o zaman atanmanız çooook daha zor

Sınavı kaldırsalar daha rahat atanılmaz mı sözlü mülakat Güya 2015 de kalkıyordu nerdeeeeeee salonda yapacağız canım tabii olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…