Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Regular Heroine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
53
14
88
28
Bu konuyu bir derdim var bölümüne açmak istedim çünkü beni gerçekten üzüyor. İnternette konuştuğum bir kız arkadaşım var, bütün dertlerimi sıkıntılarımı onunla paylaşırım, çok iyi anlaşırız. Kendisi Ankarada oturuyor ben ise İstanbuldayım. O henüz liseyi bitirmedi ve yaşından dolayı görüşemiyoruz. Ayrıca okulla ilgili de problemleri var. Ben hem onunla görüşmek hem de sorunlarına yardım etmek istiyorum. Sizce bunun hiç yolu yok mu

Sen erkekmisin?
internette taniatigin biriyle buradaki gibi konusup yardomci olabilirsin klavye ile otesi imkanlarina kalmia bisey eger bayansan.
erkeksen Mune seni samuray kiliciyla yaka paca atar siteden haberin olsun

Sen erkekmisin?
internette taniatigin biriyle buradaki gibi konusup yardomci olabilirsin klavye ile otesi imkanlarina kalmia bisey eger bayansan.
erkeksen Mune seni samuray kiliciyla yaka paca atar siteden haberin olsun
konunun erkek olmakla ne alakası var? o benim en iyi arkadaşım ve beraber gezmek, eğlenmek istiyorum. dertlerine internetten de yardımcı oluyorum ama o benim dostum sonuçta

Senin ailen gitmene izn vermiyor onun ailesi gelmesine izin vermez.bizimde isinlamak gibi guclerimiz olmadigina gore sana nasil yardimci olmamizi bekliyorsun

Senin ailen gitmene izn vermiyor onun ailesi gelmesine izin vermez.bizimde isinlamak gibi guclerimiz olmadigina gore sana nasil yardimci olmamizi bekliyorsun
ailesini bir şekilde ikna etse birkaç gün beraber gelseler, istanbula çinden japonyadan bile ziyaretçiler geliyor

arkadaşlar siz iyi misiniz? soru gayet açık en yakın arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ve görüşmenin yollarını arıyorum. neden başka yorumlar görüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…