- 20 Haziran 2015
- 53
- 14
- 88
- 28
- Konu Sahibi Regular Heroine
-
konunun erkek olmakla ne alakası var? o benim en iyi arkadaşım ve beraber gezmek, eğlenmek istiyorum. dertlerine internetten de yardımcı oluyorum ama o benim dostum sonuçtaSen erkekmisin?
internette taniatigin biriyle buradaki gibi konusup yardomci olabilirsin klavye ile otesi imkanlarina kalmia bisey eger bayansan.
erkeksenMune seni samuray kiliciyla yaka paca atar siteden haberin olsun
benim ailem de izin vermiyor şehir dışına çıkmamasen git madem misafirlige ..
ailesi bilmiyormu konustugunuzu
sen arkadaşlarınla neden görüşmek istersin?Ablam erkek misin? Ne turden gorusmek istiyorsunuz anlamadim ki
ailesini bir şekilde ikna etse birkaç gün beraber gelseler, istanbula çinden japonyadan bile ziyaretçiler geliyorSenin ailen gitmene izn vermiyor onun ailesi gelmesine izin vermez.bizimde isinlamak gibi guclerimiz olmadigina gore sana nasil yardimci olmamizi bekliyorsun
affedersiniz de sapık mısınız? arkadaşımla görüşmek istiyorum diyorum aklınız nereye gidiyor?Aman allahım erkek
Sanane nereye gidiyosa? Arkasınla görüşmek istemene bişey demedik farkindaysanaffedersiniz de sapık mısınız? arkadaşımla görüşmek istiyorum diyorum aklınız nereye gidiyor?
o zaman neden erkek diyorsun?Sanane nereye gidiyosa? Arkasınla görüşmek istemene bişey demedik farkindaysan
Erkek üye yasak olduğu için bi erkek kız arkadaşıyla gorusmek isteyebilir bu gayet normal bisey buna sözüm yok kimsenin olamazo zaman neden erkek diyorsun?
Kardeşim atla bi uçağa ya da otobüse git bak tek yol buarkadaşlar siz iyi misiniz? soru gayet açık en yakın arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ve görüşmenin yollarını arıyorum. neden başka yorumlar görüyorum?
ailem izin vermiyor ayrıca istanbulda bir şeyler yapmak istiyoruz. güya beraber dövme yaptırıcaktık mekanı bile seçtik böyle şeyler en iyi istanbulda oluyorKardeşim atla bi uçağa ya da otobüse git bak tek yol bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?