- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Regular Heroine
-
arkadaşın lise sondaydı yanlış hatırlamıyorsam söyle üniversiteyi istanbulda okusun az dişinizi sıkınailem izin vermiyor ayrıca istanbulda bir şeyler yapmak istiyoruz. güya beraber dövme yaptırıcaktık mekanı bile seçtik böyle şeyler en iyi istanbulda oluyor
aynen ya ne bu ısrar hemen arkadaşımı satıp başka bir arkadaş bulayımbulunduğun şehirde arkadaş mı kalmadı? niye ısrarla yardım etmek istiyorsun? ne bu ısrar?
istanbulda üniversite kazanmak o kadar kolay mı? ya maddi külfeti?arkadaşın lise sondaydı yanlış hatırlamıyorsam söyle üniversiteyi istanbulda okusun az dişinizi sıkın
Bu konuyu bir derdim var bölümüne açmak istedim çünkü beni gerçekten üzüyor. İnternette konuştuğum bir kız arkadaşım var, bütün dertlerimi sıkıntılarımı onunla paylaşırım, çok iyi anlaşırız. Kendisi Ankarada oturuyor ben ise İstanbuldayım. O henüz liseyi bitirmedi ve yaşından dolayı görüşemiyoruz. Ayrıca okulla ilgili de problemleri var. Ben hem onunla görüşmek hem de sorunlarına yardım etmek istiyorum. Sizce bunun hiç yolu yok mu
Arkadasim hiçbir öneri sana uymuyo bende çareler tükendiistanbulda üniversite kazanmak o kadar kolay mı? ya maddi külfeti?
büyüyünce gidersin.aynen ya ne bu ısrar hemen arkadaşımı satıp başka bir arkadaş bulayım
daha kaç kere dicem ben erkek değilim kızımKadınlar kulübüne erkeklerdemi girebiliyor.canım buraya girmen yanlış olmuş,burası kadınlara ayit özel paylaşımların olduğu bir yer.niyetin kötü değil belliki,fakat buradan bir şey yapamassın,seni farkeder ve yollar yönetim,ayrıca sana yardım edebilecek erkek arkadaşların yokmu hiç çevren falan,buradaki kadınlardan yardım istemek nereden aklına geldi ,bence,yönetim seni çıkarmadan kendin çık,canım başka sana yardım edebilecek erkekler kulübü falan bul yani,niyetin iyi ama buraya girmeni ben hoş karşılamadım
Canım ikinizinde ailesi izin vermiyorsa yapabileceğimiz bişey yok,inşallah bi çözüm yolu bulursundaha kaç kere dicem ben erkek değilim kızımm
Arkadasima baglisen arkadaşlarınla neden görüşmek istersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?