Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

bulunduğun şehirde arkadaş mı kalmadı? niye ısrarla yardım etmek istiyorsun? ne bu ısrar?

ailem izin vermiyor ayrıca istanbulda bir şeyler yapmak istiyoruz. güya beraber dövme yaptırıcaktık mekanı bile seçtik böyle şeyler en iyi istanbulda oluyor
arkadaşın lise sondaydı yanlış hatırlamıyorsam söyle üniversiteyi istanbulda okusun az dişinizi sıkın

ailen izin vermiyorsa ...
ailenden izin alma dönemini kapattıktan sonra görüşeceksinn...

merak etme kimse sana engel olamaz o zamannn

Ailesi izin vermiyor mu ? Sen git görmeye

Senin ailen izin vermiyor, onun ailesi izin vermiyor, internettende görüsmek istmeiyorsun, Peki KK ne yapsın

Kadınlar kulübüne erkeklerdemi girebiliyor.canım buraya girmen yanlış olmuş,burası kadınlara ayit özel paylaşımların olduğu bir yer.niyetin kötü değil belliki,fakat buradan bir şey yapamassın,seni farkeder ve yollar yönetim,ayrıca sana yardım edebilecek erkek arkadaşların yokmu hiç çevren falan,buradaki kadınlardan yardım istemek nereden aklına geldi ,bence,yönetim seni çıkarmadan kendin çık,canım başka sana yardım edebilecek erkekler kulübü falan bul yani,niyetin iyi ama buraya girmeni ben hoş karşılamadım

daha kaç kere dicem ben erkek değilim kızım m

Gelip ailenle konusup ikna edelim ablasi? Ne dersin?
Kk hanimlari hepsi tum destek.
Bu cocuklari sehir disina yollayiiinn diyem

Burada insanlarin dusuncelerini degistirebilme yetilerine sahip kimse yok. O yuzden resit olmayi bekleyin derim.

Yok yok bu konu birazdan kapanır Konu sahibi bizden doğa üstü güç bekliyor galiba ona olmaz buna olmaz ne bekliyo daha anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…