Tavsiyelerinize ihtiyacım var

1 yıl bekledikten sonra kızım oldu 3,5 yasinda suan ve 6 haftalik hamileyim ( hernekadar dusuk ridki olsada)kısmet yani cnm o yüzden kendini hiccc yipratma bu arada illaki yumurta icin bişeyler yapmak istiyosan kuru incir kurunu yapabilirsin

Arkadaslar benim koltuk altindan 36 dil altindan 37 cikiyor atesim adetime 3 gun var sizce hamismiyimdir

bat gününde düşerse gebe olmadığın anlamına geliyor.. ama hep yüksek devam ederse ihtimal var evet

Yarin gunum hala 37 ama rahimde cok baski var sanki oldum olucam kalbim agzimda atiyor resmen heyecandan

Yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmam gerekiyor bunun için doğal bir yöntem var mı
Allah isteyen herkese versin insallah. Benim surecim 2 senedir bir macera oldu. Oncelikle folik asit'e basla ve hic birakma, o bebek icin gerekli. Ayrica iyi bir dr.a git ve lh, fsh gibi hormonlarina baktir, mevcut durumunu ogren. Esinin de spermiyogrami yapilmali ki bu tip kurler sonraki adim. Basindan 1 asilama 2 tup bebek tedavisi gecti. Bir cok seyi denedim kaliteyi arttirmak icin ozellikle corek otu,bal, tarcin karisimi ve hayit otu kaliteyi arttirdi diyebilirim, erkek icin de keci boynuzu kuru harika, hatta sonunda hamile kaldim ama 9.haftada kaybettik malesef. Sonrasinda kurtaj oldugumdan bir kac ay bekledik ama daha fazla beklemek istemedigimizden tup bebek yaptik, simdi hamileyim cok sukur....darisi basina arkadasim

Âmin canım Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Sanada yavrunu sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bu bahsettiğin folik asiti doktora gitmeden de kullanılabilirmiyim canım faydası olur mu sence

Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah canım. Banada Duâ edersen çok sevinirim tavsiyelerini dikkate alacam kuzum Allah razı olsun

Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah canım. Banada Duâ edersen çok sevinirim tavsiyelerini dikkate alacam kuzum Allah razı olsun
Amin cnm cumlemizin cocuklarini insallah en yakin zamanda anneligi yaşarsın umarim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Arkadaslar ne olur yardim edin normalde adet zamanim giguslerim siserdi ama agrimazdi bu ay gogus ucum sadece sol ama cok fazlasiyla aciyor dayanilcak gibi degil 10 gundur suren kasik agrim vardi gitti yerini rahimde ince bir siziya birakti 3 gun once nest yaptim negatifti simdide yapmaya korkuyorum ne olur dua edin benim icin gelmesin

Cnm insallah hamilesindir ben adetimin gelmesi gereken günden 3 gun sonra test yaptim p.tesi bidaha dene istersen

canım bak az önce ovulasyon testini yaptım böyle çıktı.

Yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmam gerekiyor bunun için doğal bir yöntem var mı
sekeri hamur isini kes, gunde belli miktarda su ic. bir an once saglikli yasamaya basla, kocan da oyle sperm kalitesi de onemli sonucta. bak gor sonucu sonra. ilaclar milaclar hikaye hep. ben ve kocam saglikli beslenen ve spor yapan insanlariz. ilk denemede hamile oldum en guclu tavsiyem bu olur

Tmm kuzum ayy çok heyecanlandim inşallah olur bu sefer şimdi bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerek canım

canım ilişkiden sonra yarım saat uzan kalkma. poponun altına yastık koyabilirsin sonra duş alabilirsin.. bugünü değerlendir yarını da değerlendir sonra yine bir dolu bir boş olabilir sıkıntı yok

canım ilişkiden sonra yarım saat uzan kalkma. poponun altına yastık koyabilirsin sonra duş alabilirsin.. bugünü değerlendir yarını da değerlendir sonra yine bir dolu bir boş olabilir sıkıntı yok
Dün gece bu testi yaptıktan sonra değerlendirdik canım. Yastık ta koydum iliskiden sonrası. Ama suan benim merak ettiğim şey testi tekrar yaptığımda yine bu kadar koyu çıkarsa yada silik çıkarsa ne anlama geldiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…