Sende çıkan sonuç gibi yani dimi kuzum. Birazdan testi tekrar denicem gösteririm sana kuzumBugun test yap. Test silikse yumurtan çatlamış döllenmeye hazır, koyu çıkarsa her an çatlayabilr. Ama büyük ihtimalle silik çıkacaktır
Aynen öyle canım, bekliyorum :)Sende çıkan sonuç gibi yani dimi kuzum. Birazdan testi tekrar denicem gösteririm sana kuzum
Dün gece bu testi yaptıktan sonra değerlendirdik canım. Yastık ta koydum iliskiden sonrası. Ama suan benim merak ettiğim şey testi tekrar yaptığımda yine bu kadar koyu çıkarsa yada silik çıkarsa ne anlama geldiği
Aslında bende folic asit kullanmayı düşünüyorum ama doktor tavsiyesi olmadan da kullanmaya korkuyorum açıkçasıkonuyla ilgili uzman değilim bir bilmişliğimde yok açıkçası, ama ben kendimin yaptıüım şeyleri söyleyeyim ki sonucunda hamile kaldım. En başında stres yapmamalısınız, sonrasında ben hamileliği düşündüğüm andan beri folic asit kullanımına başladım, bir de incir havuç kürü var mutlaka onu deneyin.
Anladım canım senin bu bahsettiğin ovulasyon testi dimi hamilelik bu testlede anlasilabiliyormuadete 1 - 2 gün kala ya da bat gününde yaptığında koyu çıkarsa eğer hamilelik var.. ama silik çıkıpta hamile olma ihtimalin var.. bekleyip göreceksin herkesin bünye farklı olduğu için
Eki Görüntüle 1833112
Şimdi yaptım bu testi canım silik çıktı dün baya bi koyuydu
Anladım canım senin bu bahsettiğin ovulasyon testi dimi hamilelik bu testlede anlasilabiliyormu
ben eczaneye girdim, dedim böyle böyle pek tabi ki deyip yeni başlayanlar için diye üzerinde yazan bir folic asit verdi.Bursa'nın en meşhur doktorlarından birine gittim hamile olduğumu öğrendiğimde, o da çok iyi yapmışsın böyle davranarak dedi.Aslında bende folic asit kullanmayı düşünüyorum ama doktor tavsiyesi olmadan da kullanmaya korkuyorum açıkçası
Hadi yaa süpermiş valla :) kullandığın ilacın adını bana verirmisin canım bende deneyimben eczaneye girdim, dedim böyle böyle pek tabi ki deyip yeni başlayanlar için diye üzerinde yazan bir folic asit verdi.Bursa'nın en meşhur doktorlarından birine gittim hamile olduğumu öğrendiğimde, o da çok iyi yapmışsın böyle davranarak dedi.
eve gidince yazayım, alırken eczaneye de sorarsınız hem hamilelik düşünüyorum 3 ay önceden içiliyormuş doğru mu diye.Hadi yaa süpermiş valla :) kullandığın ilacın adını bana verirmisin canım bende deneyim
Tmm canım inşallah ona gerek kalmadan bu ay hamile kalırım :)eve gidince yazayım, alırken eczaneye de sorarsınız hem hamilelik düşünüyorum 3 ay önceden içiliyormuş doğru mu diye.
inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.Hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :)Tmm canım inşallah ona gerek kalmadan bu ay hamile kalırım :)
Âmin canım inşallah. Burdan iyi haber veririm inşallah sana :)inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.Hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :)
Cnm benim hamilelikten once kullandigim folic-1 mis.sen eczaneye sor yonlendirirler seni.Âmin canım inşallah. Burdan iyi haber veririm inşallah sana :)
Tmm canım inşallah ona gerek kalmadan bu ay hamile kalırım :)
Ben hamilelik planladığımız zaman folidoce kullandım ilk ay, sonra folik-1 aldım kullandığım ay hamile kaldım. Onunla bi ilgisi varmı bilmiyorum ama ben olduğunu düşünmüştüm o ay :) denemeye değer, folikasitim bitsin bende ona devam etmeyi düşünüyorum :)Cnm benim hamilelikten once kullandigim folic-1 mis.sen eczaneye sor yonlendirirler seni.
Aaa ne guzel.bende onu kullanirken hamile kaldim.katkisini bilmiyorum ama doktor iyi yaptigimi soyledi.Ben hamilelik planladığımız zaman folidoce kullandım ilk ay, sonra folik-1 aldım kullandığım ay hamile kaldım. Onunla bi ilgisi varmı bilmiyorum ama ben olduğunu düşünmüştüm o ay :) denemeye değer, folikasitim bitsin bende ona devam etmeyi düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?