Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bugun test yap. Test silikse yumurtan çatlamış döllenmeye hazır, koyu çıkarsa her an çatlayabilr. Ama büyük ihtimalle silik çıkacaktır

Bugun test yap. Test silikse yumurtan çatlamış döllenmeye hazır, koyu çıkarsa her an çatlayabilr. Ama büyük ihtimalle silik çıkacaktır
Sende çıkan sonuç gibi yani dimi kuzum. Birazdan testi tekrar denicem gösteririm sana kuzum

adete 1 - 2 gün kala ya da bat gününde yaptığında koyu çıkarsa eğer hamilelik var.. ama silik çıkıpta hamile olma ihtimalin var.. bekleyip göreceksin herkesin bünye farklı olduğu için

konuyla ilgili uzman değilim bir bilmişliğimde yok açıkçası, ama ben kendimin yaptıüım şeyleri söyleyeyim ki sonucunda hamile kaldım. En başında stres yapmamalısınız, sonrasında ben hamileliği düşündüğüm andan beri folic asit kullanımına başladım, bir de incir havuç kürü var mutlaka onu deneyin.

adete 1 - 2 gün kala ya da bat gününde yaptığında koyu çıkarsa eğer hamilelik var.. ama silik çıkıpta hamile olma ihtimalin var.. bekleyip göreceksin herkesin bünye farklı olduğu için

Şimdi yaptım bu testi canım silik çıktı dün baya bi koyuydu

Aslında bende folic asit kullanmayı düşünüyorum ama doktor tavsiyesi olmadan da kullanmaya korkuyorum açıkçası

Anladım canım senin bu bahsettiğin ovulasyon testi dimi hamilelik bu testlede anlasilabiliyormu

Aslında bende folic asit kullanmayı düşünüyorum ama doktor tavsiyesi olmadan da kullanmaya korkuyorum açıkçası
ben eczaneye girdim, dedim böyle böyle pek tabi ki deyip yeni başlayanlar için diye üzerinde yazan bir folic asit verdi.Bursa'nın en meşhur doktorlarından birine gittim hamile olduğumu öğrendiğimde, o da çok iyi yapmışsın böyle davranarak dedi.

Hadi yaa süpermiş valla :) kullandığın ilacın adını bana verirmisin canım bende deneyim

Hadi yaa süpermiş valla :) kullandığın ilacın adını bana verirmisin canım bende deneyim
eve gidince yazayım, alırken eczaneye de sorarsınız hem hamilelik düşünüyorum 3 ay önceden içiliyormuş doğru mu diye.

eve gidince yazayım, alırken eczaneye de sorarsınız hem hamilelik düşünüyorum 3 ay önceden içiliyormuş doğru mu diye.
Tmm canım inşallah ona gerek kalmadan bu ay hamile kalırım :)

Tmm canım inşallah ona gerek kalmadan bu ay hamile kalırım :)

canım folik asit zaten hamilelikte kullanılması gereken bir vitamin.. yani hamile kalsan da içmek zorundasın ilk 3 ay.. önceden başlanmasının sebebi bebek oluştuğunda vitamininden hemen etkisini alabilmesi için

Cnm benim hamilelikten once kullandigim folic-1 mis.sen eczaneye sor yonlendirirler seni.
Ben hamilelik planladığımız zaman folidoce kullandım ilk ay, sonra folik-1 aldım kullandığım ay hamile kaldım. Onunla bi ilgisi varmı bilmiyorum ama ben olduğunu düşünmüştüm o ay :) denemeye değer, folikasitim bitsin bende ona devam etmeyi düşünüyorum :)

Aaa ne guzel.bende onu kullanirken hamile kaldim.katkisini bilmiyorum ama doktor iyi yaptigimi soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…