Tavsiyelerinize ihtiyacm var

n3hiirr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
11
0
36
Belçika
Merhaba arkdaslar, kafam karisikoldugu icn sizin tavsiyelerinize ihtiyacm var, 3 senelik bi iliskim var aramizda mesafe var sk sk gorusemiyoruz. Sorun su erkek arkadasim beni ancak 3-4 gunde bir ariyor, benim istegimde hergun goruselm. Cok kez bu konu hakkinda konustum ama hiç bi degisliklik yok. Bende dayanamiyorm o aramayinca ben ariyorum. Ama bu durumdan gercekten cok skldm, iliskimiz icn sadece bn biseyler yapiyorm bizim icin hiç bisey yapmiyo. Sanki iliskimizin sonu gelmis gibi hissediyorum ne yapicagimi bilmiyorm seviyorm ama bu durumdanda cok skkldm.

senin aramana alışmış.madem 3-4 günde bir arıyor bırak 3-4 günde bir arasın o zaman.ama aradıgında açma bakalım bi kaç kez.duymadım işim vardı de.eger bana karşı bi değişiklik var sende falan derse hiç bişi deme.rahatsız olmuyomuş gibi davran onun sık aramamasından.yok canım ne değişikliği sana öyle geliyor abartma de.o sinir olsun.:)

aramadığı zamanlar mesajlaşıyor musunuz canım? 3-4 gün hiç mi iletişim olmuyor?

3 senelik ilişkiniz var ve 3-4 günde bir mi konuşuyorsunuz:44:şaşırdım valla biz 5-6 kere konuşuruz.sevgiliniz merak etmiyor mu sizi?bence çok kopuk bir ilişkiniz var ben çoktan kavga çıkarmıştım niye beni aramıyosun diye.

Yormlariniz icn tskler :) hayir 3-4 gun aramiyosa mesajlasmada yok. cok tartistik bu konuyu ama hiç bi degisiklik yok bnde ayni konu icin devamla tartisma cikarmaktan biktm

way be gerçekten zor bir durum yani .. biliyorum bunu.. ama seven insan nasl dayanır sevdiğinden 3-4 gün haber alamada.. sevgilim askerde ve 6 gün konuşamadık hiç cezaya gitmişti..ve öbür gün sabah koğuşa geri dönebilecekmiş telfonu koğuşaymışş.. başkasınn telefonunu alıp o gece çıktığında hemen beni aramış aradı..çok özledim dedi dayanamıyorum dedi..sensiz olmuyo dedi .. öyle heyecanlıydı ki sesi.. mesela çarşı izinlerinde cam açıyoruz bazen..kapattıktan yarım saat sonra neden mesaj atmadın diye tavır yaptığı da oldu..2 saat knşmazsak hemen arar mesaj atar vs.. en fazla 4 saat en fazla nadiren o da.. yani gerçekten konuşmamak aranmamak kötü bir durum..insanı bunalıma sokar.. bence seni aramıyorsa sen de arama.. yani gerçekten böyle zamanlarda sabretmek zor ama sabretmek için ayrılmşsınız gibi ddüşün... o zaman dayanırsn .. bence sabret.. o aradığındada açma .. arkadaşlarında yorumlarda söylediği gibi işim vardı de. görmemişim de bişeyler uydur işte..baktın takmıyo o zaman şüphelen ki artık seni merak etmiyor..svgisi azalmış ya da vs.. ama umarım üzerine düşer ..

gercekten sabredip beklemek cok zor her dk telfna bakmak aramis mi diye bazen kendi kendime sen ara diyorm ve artik yapamadigini soyle...

Canım bu kadar süre görüşmemenin normal bir durum olduğunu düşünmüyorum. zaten uzaktaymışsınız insan sevgilisini hiç mi özlemez. Ben olsam gerçekten kıyameti koparmıştım. Canım madem konuştun bu konuda olmadı o zaman sende aradığında telefonu açma hiç konuşma. Meraklansın bakalım biraz. Baktın değişiklik yok. O zaman ilişkin için düşün derim. Seni özlemeyen merak etmeyen arayıp sormayan sevgili olmasada olur.

İlişkiniz başından beri böylemiydi
Sen az sörüşüyoruz dediğinde erkek arkadaşın ne diyor peki, işleri mi yoğun nedir yani neden aramıyormuş
Bu durum gerçekten katlanılacak bi durum değil zaten mesafe var görüşemiyosunuz hiç mi özlemiyormuş yaaa.Sen de onu arama bakalım ne olacak

3 4 gün aramaması garip gerçekten..
siz aramadan bekleyin bakalım ne zaman arayacak..
ayrıca beni neden aramıyorsun dediğinde ne cevap veriyor merak ettim..

neden aramiyosun diye sorunca kontorum yoktu oyle bahaneler iste gecen yine tartismisikt bu konu yuzunden bi hafta boyunca hergun bi kac defa ariyodu sonra tekrar eskisi gibi 3 gunde bir

Back
X