tavsiyelerinizi bekliyoruz....

aynen sana katılıyorum ben seni tebrik ediyorum canı gönülden.burası sanal ya millet üfürüyoooo

yok ya bunun canı sıkılıo olayları abartıp abartıp anlatıp rahatlıyor. cidden bu kadar takmıo bence.

ama gerçekten elifsen

bursa da memur bir arkadaşım vardı. üni deyken memur olmuştu. kelebek in karakterini çok benzettim ona. aynı böle takıntılıydı. gerçi onun ailesi zengin değildi ama bilemedim şimdi :)

eğer elif se ii kızdır da böle değişik huyları vardır. valla bi tuhaftı o zamnlar da :)

yazik!!!! size es, cocugunuza baba olmus insani yetistirip buyuten insalar icin aciyorum derken nekadar acinak durumda oldugunu farkinda bile degilsin evlerine gidip bir bulasik bile yikamiyorum diyorsun sonra arkalarindan bu koca sitede deikodularini yapiyorsun senin bu yaptigina yemek yedigi kabi pislemek denir, sen onlarin yasina gelince bakalim emekli bile olabilecekmisin onemli olan milletin degil senin cocuguna ne verebildigndin!!! keske biraz saygiyi ogrenip ANNEN yasindaki insanib dedikodusunu yapnasaydin onlari sevememen onlarin seni sevmyor olmasindan kaynaklaniyor olabilir,kaynana sorsak acaba neler der senin hakkinda,
esin boyle bir konu acip annesi hakkinda yazdiklarini gorse acaba senin hakkinda ne dusunur kendine yapilmasini istemedigin seyleri baskasina yapma bence haklarinda daha fazla konusma!!!

tamam canım kapatmam meral etme burdayım

konu sahibi sürekli takılan altınları alınan hediyeleri hesaplamakla bunlarla
kafayı yemekle meşgul
diğer konularında da bu mevcut

Çok kibarsınız

kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?

Normal tabi, siz küçülenleri yada kullanılmayanları çöpe mi atıyorsunuz ? Madem kullanmıyorsunuz el emeği göz nuru oda geri alıp bir ihtiyaç sahibine verecektir. Yoksa kayınvalidemden hatıra diye saklamayı mı düşünüyordunuz ?

1Sen'i dinlemeyip şu konuya yorum yaptığıma pişman olacağımı bilyorum ama
tahammül edemedim...

Sizin yargı kriteriniz 'çul' anlaşılan ama maneviyat denen şeyi unutmayın.
Pek fazla mal varlığı olmayan aileniz!!! yapıyor diye eşinizin ailesi de maddi
gösteride ulunmak zorunda değil. Çünkü herşey maddi değil.

Benim anneannem ve dedem de ÇULSUZdu. Aynı eşinizin annesi gibi elinden
gelen en iyi şey olan örgü ile kışın giyelim diye rengarenk kazaklar, etekler
örerdi bize. Benim gözümde dünyanın en pahalı oyuncağından değerlidir
onlar. Sonra küçülünce geri isterdi ya başka bir çocuğa verir ya da söker
ipleri ile yine bize birşeyler örerdi...

Ben onlarla iken bebeklerimi poşetleri yırtıp taşlla ezerek yapardım ve o poşet
bebekle saatlerce oynardım. gözümde komşunun kızının elindeki afilli oyuncaklar
hiç olmazdı. Çünkü ben yetinmeyi, manevi mutluluğu herşeyin önünde tutmayı
öğrendim ANNEMden... Dedem bizi bakkala götürdüğünde sakızdan başka birşey
almayan çocuklardık, o yaşta bile maddi durumu kötü olan birinin üzerine gitmemeyi
öğrenmiştik. Bana göre huzur dedemin bana sarılışı, anneannemin bizim için
saçını süpürge edişi, mis gibi kokuları ve kırık dökük divanlarında huzurla çay
yudumlamalarımızdı...

Çocuğunuzun mutsuz olmasını istiyorsanız tabiki ona maddi getirisi olmayan
şeylerden uzakta olmasını öğütleyin ama unutmayın ki dünya malına bir
kıvılcım yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…