- Konu Sahibi kelebekse38
-
Yanlış anlamayın ama açık konuşacağım ,ben paraya pula önem vermem burada yazan kişilerin çoğuna da katılıyorum o yüzden kesinlikle.Ama şunu düşünmeden edemedim. Kadınlar günde filan konuşurken hep duyarım ay o bir tane bile bir şey almadı daha çocuğuma diye. Çok bir şey alması gerekmez 3 liralık alacak durumu varsa 3 liralık alsın ama bir şey alsın mantığında sanırım kelebekse empati yaptığım zaman( onun bakış açısıyla benim umrumda bile olmaz ) O yüzden şimdi şaşırdım açıkçası herkes bu kadar kelebekse nin karşısında durunca..Halbuki gerçek hayatta benim duyduğum pek çok kişinin böyle bir beklentisi oluyor.. Eğer gerçekten herkesin yaklaşımı böyleyse tebrik ediyorum, ciddiyim gerçekten bu çok güzel
adı elif mi bi sölesin de. gerçi sölemez. kaynana değilim. ya bende kaynanamı sevmiyorum ama bana yaptıklarını unutamadığımda. ahhh benim sorunumda bu olaydı. :)
dalga mı geçiosun.
adı elif mi bi sölesin de. gerçi sölemez. kaynana değilim. ya bende kaynanamı sevmiyorum ama bana yaptıklarını unutamadığımda. ahhh benim sorunumda bu olaydı. :)
kelebekse senden ricam, bu sayfada loading falan diyen bi mesaj çıkmışsa sayfana, ben yazmışım gibi görünen, lütfen bilgisayarını önümüzdeki 5 dakka içinde kapatma.
o pc den girilen diğer e-mail adreslerine bağlanmaya çalışıyorum çünkü. bağlantı kopar
söyledi yukarda
kabul etti elif olduğunu
Daha önce de anlatmıştım.Çok uzun konu ama kısa kesecegim.
Benim ailemin durumu iyi,
eşimin ailesinin durumu orta halli.
Çocuklarımın dogum günlerinde bizimkiler hep altın takar,
hediyeler vs.
Kayınvalidem ve kayınpederim de ellerinden geldiğince yaparlar.
Ama çogu zaman altın takacak durumları olmaz.
Oglumun 2. dogum gününde, annemler 1.dogum gününde altın taktılar diye onlar da taktılar.
Sonradan ögrendim ki altını eşim alıp vermiş.
Neymiş bizimkilerin yanında eziliyorlarmış.
Eşime öyle bir kızdım ki!
Çünkü ne ben ne de benim ailem bunu sorun etmedik hiç bir zaman.
Eşimin açıklaması sen öyle düşünüyorsun ama onlar üzülüyorlar o nedenle böyle bir şey yaptım dedi.
Sonra dedim ki kendi kendime madem böyle yapsınlar karışmadım.
yok ona inanamadım. gerçekten adı elif olsa nerden bilion falan der dimi. aferin der mi.
carrie sen ne yapıodun demin. hackerlık mı
geridönüşüm,görümce olmayasın sakın haaa? :))
evet ben hackerım, kutucuk
kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?
dalga mı geçiosun.
bende çok meraklıyım hackerlığa. bana da öğretsene
Çok kibarsınız
Şaka mı gerçek mi?
aman Allah korusun. şükür abimin eşi iidir. ay bunu gibi olsa herşeyi göze alıp yolarım ben bunu ya. :)
ama var bence bnda bi iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?