tavsiyelerinizi bekliyoruz....

tesadüfen denk geldiğim bu konuya yuh diyorum eğer gerçekse.Maddi durumu yok diye sinir oluyormuş! Şunu unutmayın ki o kadın size iyilik yapıyor bulaşık bile yıkatmıyor bu dünyadan göçüp giderken o iyiklerini götürecek sizin çok önemsediğiniz paralar yine bu dünyada kalacak yazık çokk yazık ki birde annesiniz

ben küçükken annaanemler bana hep hediye alırdı benimle ilgilenirlerdi babam olmadığı için, babaannemler de pek ilgili değillerdi.
,
Çocuk aklımla bana hediye alan anneanemlerin iyi olduğunu babaannemlerin ise kötü olduğunu düşünürdüm dedimya ÇOCUKKEN...

Büyüdüm ve inanın hayatımın en okkalı kazıklarını onlardan yedim ve şimdi babaaannemi rahmetle anıyorum bana hiçbirşey almadı hiçbirşey

Ama bana temiz namuslu bir soyad bıraktı.

Ağzı hep dualıydı babaannemim belki de onun en büyük hediyesi buydu.

Gittiğimde çay yaptırırdı 'dünyanın en güzel çayı' derdi.

Babam olmadığı için anneanemler annemi hor görürken babaannem her telefonunda ''kızım annene sahip çık bak hakkımı helal etmem''2

şimdi size soruyorum küçüklüğümde bana hediye alan gözüöü boyayan sahte anneanem mi yoksa anneme sonuna kadar sahip çıkan, en büyük hediyesi DUA olan babaannem mi?

Yanlış anlamayın ama açık konuşacağım ,ben paraya pula önem vermem burada yazan kişilerin çoğuna da katılıyorum o yüzden kesinlikle.Ama şunu düşünmeden edemedim. Kadınlar günde filan konuşurken hep duyarım ay o bir tane bile bir şey almadı daha çocuğuma diye. Çok bir şey alması gerekmez 3 liralık alacak durumu varsa 3 liralık alsın ama bir şey alsın mantığında sanırım kelebekse empati yaptığım zaman( onun bakış açısıyla benim umrumda bile olmaz ) O yüzden şimdi şaşırdım açıkçası herkes bu kadar kelebekse nin karşısında durunca..Halbuki gerçek hayatta benim duyduğum pek çok kişinin böyle bir beklentisi oluyor.. Eğer gerçekten herkesin yaklaşımı böyleyse tebrik ediyorum, ciddiyim gerçekten bu çok güzel

kelebekse senden ricam, bu sayfada loading falan diyen bi mesaj çıkmışsa sayfana, ben yazmışım gibi görünen, lütfen bilgisayarını önümüzdeki 5 dakka içinde kapatma.

o pc den girilen diğer e-mail adreslerine bağlanmaya çalışıyorum çünkü. bağlantı kopar

Son düzenleme:

çok iyi anlıyorum ona anneannesi çok dua eder kızıma o konuda da şanslı kızım

bende tüm içtenliğimle yazıyorum..eşimin ailesi de tıpkı konu sahibinin ailes gibi kendi ailemde tıpkı yine onun ailesi gibi..hatta okurken çok şaşırdım.ama birgünden bir güne bunun lafını ne çevreme ne eşime yapmadım.yapmam..maddi durumları ve görgüleri yeterli olsa zaten öyle davranmazlar diye düşünürüm.orya gittiğimizde iki güler yüz,güzel söz yeter bana.çok şükür çocuklarımın herşeyini eşimle biz karşılıyoruz.varsın ailesi de sacede sevgilerini versin,o bize yeter.gerçekten böyle düşünüyorum..

:18: kayınvalide sen misin yoksa

ayıp ayıp niye şu torununa oyuncak almıyorsun

adı elif mi bi sölesin de. gerçi sölemez. kaynana değilim. ya bende kaynanamı sevmiyorum ama bana yaptıklarını unutamadığımda. ahhh benim sorunumda bu olaydı. :)

Daha önce de anlatmıştım.Çok uzun konu ama kısa kesecegim.
Benim ailemin durumu iyi,
eşimin ailesinin durumu orta halli.

Çocuklarımın dogum günlerinde bizimkiler hep altın takar,
hediyeler vs.
Kayınvalidem ve kayınpederim de ellerinden geldiğince yaparlar.

Ama çogu zaman altın takacak durumları olmaz.

Oglumun 2. dogum gününde, annemler 1.dogum gününde altın taktılar diye onlar da taktılar.
Sonradan ögrendim ki altını eşim alıp vermiş.
Neymiş bizimkilerin yanında eziliyorlarmış.

Eşime öyle bir kızdım ki!
Çünkü ne ben ne de benim ailem bunu sorun etmedik hiç bir zaman.
Eşimin açıklaması sen öyle düşünüyorsun ama onlar üzülüyorlar o nedenle böyle bir şey yaptım dedi.

Sonra dedim ki kendi kendime madem böyle yapsınlar karışmadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…