- Konu Sahibi kelebekse38
-
ip'den adresini tespit ettik.
eşine ulaşmaya çalışıyoruz şu anda.
onunda düşüncelerini öğrenmek isteriz sağlıklı bi şekilde yorum yapabilmemiz için.
bu çocuk kimi çok sever diye sormuş ya,tabii hediye alan parası çok olan tarafı sevecek..neden acaba?
evet nerden bildin canım
huyunu annesinden almıştır
doğru cevap mı
güzel bi soru:neden acaba?
adın elif mi????
ben küçükken annaanemler bana hep hediye alırdı benimle ilgilenirlerdi babam olmadığı için, babaannemler de pek ilgili değillerdi.
,
Çocuk aklımla bana hediye alan anneanemlerin iyi olduğunu babaannemlerin ise kötü olduğunu düşünürdüm dedimya ÇOCUKKEN...
Büyüdüm ve inanın hayatımın en okkalı kazıklarını onlardan yedim ve şimdi babaaannemi rahmetle anıyorum bana hiçbirşey almadı hiçbirşey
Ama bana temiz namuslu bir soyad bıraktı.
Ağzı hep dualıydı babaannemim belki de onun en büyük hediyesi buydu.
Gittiğimde çay yaptırırdı 'dünyanın en güzel çayı' derdi.
Babam olmadığı için anneanemler annemi hor görürken babaannem her telefonunda ''kızım annene sahip çık bak hakkımı helal etmem''2
şimdi size soruyorum küçüklüğümde bana hediye alan gözüöü boyayan sahte anneanem mi yoksa anneme sonuna kadar sahip çıkan, en büyük hediyesi DUA olan babaannem mi?
adın elif mi????
çok iyi anlıyorum ona anneannesi çok dua eder kızıma o konuda da şanslı kızım
Yanlış anlamayın ama açık konuşacağım ,ben paraya pula önem vermem burada yazan kişilerin çoğuna da katılıyorum o yüzden kesinlikle.Ama şunu düşünmeden edemedim. Kadınlar günde filan konuşurken hep duyarım ay o bir tane bile bir şey almadı daha çocuğuma diye. Çok bir şey alması gerekmez 3 liralık alacak durumu varsa 3 liralık alsın ama bir şey alsın mantığında sanırım kelebekse empati yaptığım zaman( onun bakış açısıyla benim umrumda bile olmaz ) O yüzden şimdi şaşırdım açıkçası herkes bu kadar kelebekse nin karşısında durunca..Halbuki gerçek hayatta benim duyduğum pek çok kişinin böyle bir beklentisi oluyor.. Eğer gerçekten herkesin yaklaşımı böyleyse tebrik ediyorum, ciddiyim gerçekten bu çok güzel
:18: kayınvalide sen misin yoksa
ayıp ayıp niye şu torununa oyuncak almıyorsun
bunu da bildin aferin kız
ayyyy hala anneanesı dıyorsun
babaannesı napıyo bulaşık yıkamaktan sana hızmet etmekten başkaa
Yanlış anlamayın ama açık konuşacağım ,ben paraya pula önem vermem burada yazan kişilerin çoğuna da katılıyorum o yüzden kesinlikle.Ama şunu düşünmeden edemedim. Kadınlar günde filan konuşurken hep duyarım ay o bir tane bile bir şey almadı daha çocuğuma diye. Çok bir şey alması gerekmez 3 liralık alacak durumu varsa 3 liralık alsın ama bir şey alsın mantığında sanırım kelebekse empati yaptığım zaman( onun bakış açısıyla benim umrumda bile olmaz ) O yüzden şimdi şaşırdım açıkçası herkes bu kadar kelebekse nin karşısında durunca..Halbuki gerçek hayatta benim duyduğum pek çok kişinin böyle bir beklentisi oluyor.. Eğer gerçekten herkesin yaklaşımı böyleyse tebrik ediyorum, ciddiyim gerçekten bu çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?