- Konu Sahibi kelebekse38
-
yolarmış güleyim bari o sana ne yapar acaba?kendini herkül mü sanıyosun?
evet ben hackerım, kutucuk
1beni değil de seni sürekli kaşıyorlar herhalde senin gibileri iyi bilirim kocasından her gün dayak yiyen tipler
bence zehirlemesin, anlaşılır.
korkutsun yüreğine indirsin, kalp krizi geçirsin. iz bırakmaz
kelebekse sen babaannesi çocuğuma hediye almıyor diye üzülüyor burda konu açıyorsun
sana 2 tane resim veriyorum başkada birşey demiyorum
Eki Görüntüle 474114 Eki Görüntüle 474115
sonuç ne bayan hacker
1
keşke benım kadar mutlu bır yuvan olsaydı da hergun bu tarz abuk sabuk konular acmasaydın
sonuç şu bana dedi. sizin webcam den bakmış. maillere falan bakmış. aslında 45 yaşlarında hiç evlenmemiş, ahh evlenseydim de kaynanam olaydı da sorunlarım olaydı diye dert yanan biriymişiniz. gazeteden koparılmış bir damat resmi ve bşr bebek resmi odanızın duvarında mevcut. kaynana resmi var bir tane üstü çarpılı.
aile olarak da ingiliz kraliyet ailesinin fotosunu koymuşunuz. öle kendinize bir dünya ve sorun yaratmışınız.,,
bu arada pc ye girmekten ev çokk kötü olmuş. onları temizleyin.. haaa bir de çok inandırıyorsunuz kendinizi . kendinize ait orlon kazakları bile masaya koymuşunuz. onları kaldırın bari
hanımlar sizi tanıştırayım;kelebekse38 ve gerçek yüzü ..bence dağılın,film başlıyor çünkü.hadi rast gele
hanımlar sizi tanıştırayım;kelebekse38 ve gerçek yüzü ..bence dağılın,film başlıyor çünkü.hadi rast gele
inan çok güldüm çok hoşuma gitti komiksin:)
ayyyy ne kadar akıllısın.milleti uyarıyorsun ama sen hala burdasın defolup gidebilirsin bence konumdan beğenmiyorsun ya yani sözde tabi.benim her konumda millet yığılıyor be benim konuma madem saçmalık niye her konumda sen varsın.
Kelebek arkadaşımızın profılıne gırınce ne kadar boş konular açtığını görebiliyorum...
1.elektrik faturası yüzünden her ay tartışıyoruz
2.eşim,maaş ve bebeğim....
3.eşimin cinsliği...
vs vs vssssssssssssss
ayyyy ne kadar akıllısın.milleti uyarıyorsun ama sen hala burdasın defolup gidebilirsin bence konumdan beğenmiyorsun ya yani sözde tabi.benim her konumda millet yığılıyor be benim konuma madem saçmalık niye her konumda sen varsın.
ben mutluyum zaten sen kendine kocan tekmelerse de yıkılmazsın sen eminim ben yazık üstelik hamileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?