tavsiyelerinizi bekliyoruz....

elif kelebekciğim. hatırladığım kadarıyla annenler seni dolduracak tipte insanlar değildi ama neyse. gerçi hiç tanışmamıştık. ama sana şunu diyecem. işe başlayınca psikolojin biraz olsun rahatlar bence. hep derim boş insan da korkucan diye. iş yerlerinde de nerde işi az olan boş da gezen insan varsa en çok onlar çektirir diğerlerine. kendine aktivite bul çocuk dışında. netle falan değil. ayrıca kk ya bi süre girme bence. burdan da etkileniosun.

bak millet de kayınvalidesini sevmio deyip kendine hak verion ama bizde de senn gibi kaynana olsa keşke be canım.

bi resim kursuna falan git. çok rahatlatır seni. ya da yüzmeye git. aaa tekvando sana bire bir gelir. çok ama çok rahatlatıyor.

kynanan ölse başka bişiye takacaksın. bu hayat böle çekilmez be canım.

silkin az. hem dünya sadece dünyayla kalsa yakalım ii kötü bütün kayınvalideleri.

ama öte dünya var demi. hakkın kalsın da hak alma.

sonuç ne bayan hacker

sonuç şu bana dedi. sizin webcam den bakmış. maillere falan bakmış. aslında 45 yaşlarında hiç evlenmemiş, ahh evlenseydim de kaynanam olaydı da sorunlarım olaydı diye dert yanan biriymişiniz. gazeteden koparılmış bir damat resmi ve bşr bebek resmi odanızın duvarında mevcut. kaynana resmi var bir tane üstü çarpılı.

aile olarak da ingiliz kraliyet ailesinin fotosunu koymuşunuz. öle kendinize bir dünya ve sorun yaratmışınız.,,

bu arada pc ye girmekten ev çokk kötü olmuş. onları temizleyin.. haaa bir de çok inandırıyorsunuz kendinizi . kendinize ait orlon kazakları bile masaya koymuşunuz. onları kaldırın bari

inan çok güldüm çok hoşuma gitti komiksin:)

hanımlar sizi tanıştırayım;kelebekse38 ve gerçek yüzü ..bence dağılın,film başlıyor çünkü.hadi rast gele

ayyyy ne kadar akıllısın.milleti uyarıyorsun ama sen hala burdasın defolup gidebilirsin bence konumdan beğenmiyorsun ya yani sözde tabi.benim her konumda millet yığılıyor be benim konuma madem saçmalık niye her konumda sen varsın.

hanımlar sizi tanıştırayım;kelebekse38 ve gerçek yüzü ..bence dağılın,film başlıyor çünkü.hadi rast gele

ayyyy ne kadar akıllısın.milleti uyarıyorsun ama sen hala burdasın defolup gidebilirsin bence konumdan beğenmiyorsun ya yani sözde tabi.benim her konumda millet yığılıyor be benim konuma madem saçmalık niye her konumda sen varsın.

Kelebek arkadaşımızın profılıne gırınce ne kadar boş konular açtığını görebiliyorum...

1.elektrik faturası yüzünden her ay tartışıyoruz

2.eşim,maaş ve bebeğim....

3.eşimin cinsliği...

vs vs vssssssssssssss

kimse defolup gitmio çünkü çok eğlencelisin. bak benimde evde tonla işim var ama gidemiorum. valla çok eğleniorum ben. bence diğerleri de öledir

sen kimsin kızım ya sende yeni mi türedin bok böceği gibi?sana ne benim konularımdan beğenmiyorsan defol git

ah be güzellik sana ne yorum yapılsa faydası olmaz..en iyisi hiç birşey dememek..hiç...

ben mutluyum zaten sen kendine kocan tekmelerse de yıkılmazsın sen eminim ben yazık üstelik hamileymiş

ne oldu canım benım sen hamıle kalınca cok mu uzuldun halıne

Rabbıme bınlerce sukurler olsun esımden yuvamdan aılelerımızden cok memnunum. arayıp da bulamadıgımız bebegımıze kavusmamıza da az kaldı.

insanoğlu ısde bu tarz seylerle mutlu olabılıyoruz. ınsallah sende ınsanlıkdan nasıbını alırsında ıcınde ınsanı duygular yeserır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…